נק' מוניטין:
12
- 124
- 12
נראה שהגב מתעגל קצת במהלך הסט, מה דעתכם?
@SmokingSnake
@Crossfiter
@shahar18
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי אם זה בציניות או באמת, אני עושה דדליפט קלאסי במתכונת ss, ולא סטיף לגזה אחלה סטיף-לג דדליפט.
תביא את השוקיים אל המוט, לא את המוט אל השוקיים. ותוציא ברכיים עד הידיים. זה יהיה מצוין.
סבבה אז הדגש החשוב הוא להרחיק את המוט יותר מהשוקייםהסט אפ צריך שיפור, האגן גבוה מדי בגלל שהמוט קרוב מדי.
תכנס לסט אפ כמו שדיברנו עליו(שוקיים נוגעים במוט רק כשאתה בסט אפ ולא מההתחלה/לפני שנכנסת לפוזיציה)
בנוסף תשמור על מנח צוואר נייטרלי
התרגול עוזר לישיבה או לזווית הצוואר?בעזהי"ת
אתה צריך לחשוב הרבה יותר על להתיישב, לא לרכון קדימה. כל הדגשים שהנחש כתב, נעים סביב הליבה הזו. אם יש צורך, תתרגל ביצוע דדליפט מול קיר: אתה נעמד זקוף עם מוט ריק, קצות הנעליים נמצאות במרחק של לכל היותר 5 ס"מ מהקיר, ראש נייטרלי-קדימה, ומנסה להתיישב-להתכופף עד שהמוט מגיע לגובה הסטאפ של דדליפט רגיל, וכל זאת בלי להוריד בדרך את האף...
התרגול עוזר לישיבה או לזווית הצוואר?
בסדר גמור אני אעלה סרטון באימון הבא נקווה לתקן את זה, תודה!בעזהי"ת
להפוך את זה מכמעט סטיף-לג דדליפט, למה שזה אמור להיות. אתה מושך שם כמעט כמו וינס אורבנק, אבל בשונה ממנו: ללא הצדקה אנתרופומטרית, כך שאצלך הקוואדס כמעט לא נכנסים לסיפור, והסקפולות הרבה יותר מידי קדימה. אם תתיישב לאחור-למטה תוך כדי שמירת לורדוזה מותנית - אתה תהיה בסטאפ הרבה יותר איכותי.
אתה חושב שאתה עושה דדליפט קלאסי אבל כמו שנאמר בגלל סטאפ לקוי אתה עושה סטיף לג דדליפט (ועושה אותו יפה מאוד).לא הבנתי אם זה בציניות או באמת, אני עושה דדליפט קלאסי במתכונת ss, ולא סטיף לג
מה קורה במצב שהאגן עולה יותר מדי מהר קדימה לנעילה לפני הברכיים (במקום תנועה אחידה של האגן והברכיים, אני מקווה שהבנת אותי) הפתרון לא יהיה מיקום האגן בתחילת הסטאפ אפ?זה לא קשור לגובה התחת בתחילת התרגיל
זה קשור לגובה התחת בתחילת ניתוק המוט מהרצפה (ואיזה מנופים עובדים) וכתוצאה מכך אם יש באמת לחיצה של הרגליים ולא משיכה של הגב