הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חוות דעת על תוכנית למטרת חיטוב

• פותח/ת השרשור elikoil
  • פורסם בתאריך

elikoil

משתמש מתחיל
49
5
נק' מוניטין:
16
49
5
ובכן, בסופו של דבר. הרכבתי לעצמי תוכנית על בסיס תוכנית ה-AB ל-4 ימי אימון בשבוע.
ואשמח לקבל חוות דעתכם, הצעות לשיפורים וכו'.

אימון A

חזה

בנץ' פרס - 4*6-8
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי - 3*6-8
לחיצת חזה ב-cross over עמידה - 3*8-10
בנ'ץ פרס, שיפוע חיובי - 3*10

כתפיים

אוברהד פרס - 3*6-8
לחיצת כתפיים עם דאמבלים, שיפוע חיובי - 3*5-7
כפיפת כתף עם דאמבלים בעמידה - 3*10
הרחקת כתפיים עם דאבלים בעמידה -3*10
הרחקה אופקית ב-cross over {יד בודדת} - 3*10
חתירה בעמידה עם מוט אולימפי - 3*10

יד קדמית

כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט - 3*10
כפיפת מרפקים בעמידה - פטישים - 3*16 {8 כל יד}
כפיפת מרפק בישיבה כיסא יעודי עם דאמבל 4*10-12
כפיפת מרפקים פולי תחתון מוט - 3*10

אימון B

רגליים

לחיצת רגליים במכונה - 4*10
פשיטת ברכיים במכונה - 3*10
כפיפת ברכיים במכונה - 3*10
דדליפט - 3*6
טרם התחלתי סקוואט

גב

פולי עליון באחיזה רחבה - 4*10
pull over בשכיבה עם דאמבל - 3*7-8
חתירה עם מוט אולימפי בעמידה - 3*10
פולי עליון באחיזה הפוכה - 3*10

יד אחורית

לחיצה צרפתית עם מוט בשכיבה - 3*10
פשיטת מרפקים פולי עליון עם חבל - 3*10
פשיטת מרפקים עם פולי עליון מוט - 3*10
פשיטת מרפק בישיבה עם דאמבל - 3*10

כעקרון, אני מקפיד על סדר התרגילים הנ"ל, כשאחת לכמה זמן אני מגוון ומחליף תרגיל כזה או אחר. לפחות לאימון או שניים.

אשמח לקבל הארות, הערות והצעות ייעול ממביני עיניין.

תודה 😃

התוכנית מהפורטל בסיסית למדי, וכשאתה אומר שאם התוכנית מרגישה קלה מדי אז "פשוט מעלים משקלים", זה מעט מגוחך.
כי במילא ומן הסתם אני עובד על מקסימום משקל בכל תרגיל. אז להוסיף משקל שלא אוכל להרים ליותר מ-2-3 חזרות זה לא ממש אפקטיבי
אני לא מבין לא את המושג 'בסיסית' ולא קל מדי.
הבסיס של כל תוכנית הוא להגיע למשקל שמאתגר אותך, אחרי כמה אימונים אתה אמור להגיע למשקל בו 3*6 בחזה יהיה לך קשה ואפילו קשה מאוד כנ'ל במקבילים אם תוסיף על עצמך משקל.

ABC היא אחלה לחיטוב ... למה היא לא טובה לחיטוב ?
קיצור אחי בAB לא עושים 18 סטים לכתפיים אחי ... צא מיזה .
כי בABC יש מלא נפח והיא מקשה יותר מדי על ההתאוששות (אפילו למסה ABC זה רק למתאמנים מתקדמים שעשו לפחות חצי שנה AB)

כי בABC יש מלא נפח והיא מקשה יותר מדי על ההתאוששות (אפילו למסה ABC זה רק למתאמנים מתקדמים שעשו לפחות חצי שנה AB)
התוכנית אימון שהוצגה בדף הראשון יש יותר נפח פי 2 מי ABC ... וABC זה אחלה לחיטוב אל תבלבל את המוח .

התוכנית אימון שהוצגה בדף הראשון יש יותר נפח פי 2 מי ABC ... וABC זה אחלה לחיטוב אל תבלבל את המוח .
כי הוא לא בנה את התוכנית כמו שצריך בAB צריך להיות 3-2 תרגילים לכל שריר לא יותר (חבר שלי עשה ABC בחיטוב והוא שרף מלא שריר ועכשיו הוא עושה מסה כדי לתקן את זה ואז הוא יחטב) תעשה מה שאתה רוצה.
תראה את התוכניות האלה http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

חבר שלך שרף מלא שריר בגלל שהוא אכל לא נכון או עשה אירובי יותר מידי ... Abc אחלה לחיטוב ... כל העניין זה בתזונה .

חבר שלך שרף מלא שריר בגלל שהוא אכל לא נכון או עשה אירובי יותר מידי ... Abc אחלה לחיטוב ... כל העניין זה בתזונה .
הוא עשה בדיוק תפריט תזונה מאוזן של 500 מתחת לניטראלי ובגלל שבABC יש מלא נפח הוא שרף שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית