תמונה אלון גבאי, גאווה ישראלית.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
באופן מפתיע...בהחלט לטובה...
הוא נשמע בחור נחמד, אמיתי ולא שחצן..
ממש אהבתי!

ואו , שתוק כבר , תפסיק לחפור על זה בכל הזדמנות .

עם מפריע לך שזה הדעה שלי אז תשמור תעצבים שלך לעצמך לדבר יותר יפה לא יזיק לך בטח בתור מנהל בפורום פה.
זכותי לחשוב שהוא טבעי ואני אני לא חושב אני בטוח בזה אפשר להגיע לרמה הזאת זה לא כזה הזוי כמו שאנשים עושים מזה פה.

עם מפריע לך שזה הדעה שלי אז תשמור תעצבים שלך לעצמך לדבר יותר יפה לא יזיק לך בטח בתור מנהל בפורום פה.
זכותי לחשוב שהוא טבעי ואני אני לא חושב אני בטוח בזה אפשר להגיע לרמה הזאת זה לא כזה הזוי כמו שאנשים עושים מזה פה.
תחשוב מה שבא לך אבל למה להגיד את זה בכל הזדמנות גם אם לא שאלו אותך , אני לא רוצה להגיד כמו מה זה נראה

שמע הוא גדול מאוד וחטוב מאוד, וזה לאורך כול השנה.

עוד מעט תגיד שאבי אסף טבעי..

אני חושב שקאי גרין טבעי... הוא מתאמן כבר 20 שנה ונראה אותו דבר כמו לפני 10 שנים אחי

השוואות מפגרות בין קאי גרין לגוף פיטנס ממוצע
בישבילכם כל אחד שחטוב עם קצת מאסה מזריק
אן לי כוח כבר להתווכח איתכם צודקים
אי אפשר להתקדם כולם מוזרקים אי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך עם מאסת שריר גבוה !!!.

איזה תגובות מעצבנות של אנשים , מה שהוא עושה מבחינת חומרים זה עניינו בלבד..
מה שמדבר שהוא נראה מדהים ומצליח מאוד בתחום של הפיטנס ומצליח להתפרנס מזה מה שהרבה אנשים רק היו חולמים על זה..

אחלה סירטון , בן אדם תותח !
מחכה לעוד סירטונים וכתבות איתו.

אני באמת לא רוצה לדון בזה רק אכתוב שיש המון אנשים שמוזרקים ונראים רע וכאלו שלא מזריקים ונראים מצויין , היום כבר אי אפשר לדעת מה כל אחד לוקח ומתי וכמה ודוגרי זה לא משנה.

בקשר לאלון, אני מאד מאד מעריך את הרצינות שלו ואת הקידום העצמי הגדול שהוא עשה לעצמו אפשר רק ללמוד ממנו בקטע הזה.
מאחל לו באמת בהצלחה מכל הלב.

הבחור חיי בדרך חיים שרוב הפורום היה רוצה לחיות הוא אשכרה חיי מהספונסרים שלו מי לא היה רוצה להיתפרנס מפיטנס ?!

• פותח/ת השרשור
אהלן,

יש לכם דרישת שלום מאלון גבאי - וביקש שאספר לכם שהוא מכין לכם עוד סרטונים בהמשך.

image.jpg
image.jpg

אי אפשר להתקדם כולם מוזרקים אי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך עם מאסת שריר גבוה !!!.

בפרט אתה שנראה כמו עצם הזרת שלי, מטיף לאנשים שבשביל מסת שריר כמו של אלון ( רמז : מסת שריר שרוב האנשים לא יגיעו אליה על כל אחוז שומן )
וחיטוב חולני כמו שלו, לא צריך להזריק.
קצת מפגר מצידך

אז גם אתה מוזרק אדיר לא פגשתי בנאדם טבעי עם משקלי עבודה כמו שלך ובטח לא עם מאסת שריר ברגלים כמו שיש לך..
לפי הטענה של הפורום כל בנאדם שיש לו קצת גוף רציני וחטוב מזריק
וזה לא נכון בטח לא לגביי אלון שלגוף כמו שלו אפשר להגיע טבעי.

• פותח/ת השרשור
השוואות מפגרות בין קאי גרין לגוף פיטנס ממוצע
בישבילכם כל אחד שחטוב עם קצת מאסה מזריק
אן לי כוח כבר להתווכח איתכם צודקים

בא לך לסתום כבר? בבקשה?

תודה, מעריך.

תראו עם מפריע לכם כל כך שזה דעתי, שאלון טבעי והוא בנאדם שמתאמן כבר 10שנים כמעט וכן לדעתי אפשר להגיע לגוף כזה אחרי הרבה שנים והשקעה בלי חומרים הבעיה שאתם לא כלכך לא אוהבים לשמוע דעה אחרת משלכם אבל זה מה שאני חושב וזה לא ישתנה...
אן לי מה להגיד יותר בנושא אני משחרר את זה שכל אחד יחשוב מה שבא לו.
אני חושב אישית שהוא טבעי מהסיבות שרשמתי כבר וכן אני חושב שאפשר להגיע לגוף ברמה הזאת כטבעי..
אבל עם אתם חושבים שזה בלתי אפשרי תחשבו מה שאתם רוצים...
סיימתי לדון בנושא הזה ..

אז גם אתה מוזרק אדיר לא פגשתי בנאדם טבעי עם משקלי עבודה כמו שלך ובטח לא עם מאסת שריר ברגלים כמו שיש לך..

הנקודה היא מסת שריר + אחוז שומן
מה שהצגת לא נכנס למשוואה שהצגתי

• פותח/ת השרשור
תראו עם מפריע לכם כל כך שזה דעתי, שאלון טבעי והוא בנאדם שמתאמן כבר 10שנים כמעט וכן לדעתי אפשר להגיע לגוף כזה אחרי הרבה שנים והשקעה בלי חומרים הבעיה שאתם לא כלכך לא אוהבים לשמוע דעה אחרת משלכם אבל זה מה שאני חושב וזה לא ישתנה...
אן לי מה להגיד יותר בנושא אני משחרר את זה שכל אחד יחשוב מה שבא לו.
אני חושב אישית שהוא טבעי מהסיבות שרשמתי כבר וכן אני חושב שאפשר להגיע לגוף ברמה הזאת כטבעי..
אבל עם אתם חושבים שזה בלתי אפשרי תחשבו מה שאתם רוצים...
סיימתי לדון בנושא הזה ..

דבר אחד בטוח, אתה לא מבין כלום.

אתה מתאמן? יש לך מושג על מה אתה מדבר? נכנסת פעם למכון הכושר להתרשמות לאחר שסיימת את הסתלבט שלך בבריכה?

אף אחד לא דן איתך מי טבעי ומי לא, כי זה לא מעניין - שכל אחד ישמור את דעותיו לעצמו.

סוף פסוק.

Back
למעלה תחתית