הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אלון גבאי, גאווה ישראלית.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
החוכמה זה לא לשקר ולהצליח בגלל השקר אלא להצליח בזכות האמת,לא מגיע לבנאדם שמזריק כבר שנים שידברו עליו כל כך הרבה בזמן שהוא טוען טיבעי שברור שהוא לא,סתם עוד דושבאג זיז סטייל
מה אתה רוצה שהוא יגיד? שהוא מוזרק? כדי שאנשים כמוך ישנו טוב בלילה? בקטנה כל הספונסרים והכסף והחולצות והאבקות חלבון... העיקר אמינות!!!

עוד פעם הוויכוחים האלה..? כל פעם...
נראה פנטסטי. ממש נהיה גרמני. הראפ שלו, עם התספורת והשפם הנוכחיים היו מזכירים לסבא שלי ימים פחות טובים.

• אהבתי
Reactions: Tom
שוב הויכוח הזה, ואם הוא לוקח חומרים אז מה? הוא קרע ועדיין קורע את התחת שלו בשביל להגיע לאיפה שהוא היום, חומרים זה לא ישר מביא תהילה, כסף ושרירים, צריך לעבוד קשה, למדוד כל גרם של מה שנכנס לפה, לקרוע את התחת באימונים ובכללי לדעת איך לנהל אורח חיים של ספורטאי, שעות שינה, הרגלי אכילה, הרגלי בילוי ומוטיבציה בשביל להמשיך להתאמן, כל הדברים האלה כרוכים במשמעת עצמית ברמה הגבוהה ביותר, משמעת שלהרבה אנשים היום אין אותה.

שוב הויכוח הזה, ואם הוא לוקח חומרים אז מה? הוא קרע ועדיין קורע את התחת שלו בשביל להגיע לאיפה שהוא היום, חומרים זה לא ישר מביא תהילה, כסף ושרירים, צריך לעבוד קשה, למדוד כל גרם של מה שנכנס לפה, לקרוע את התחת באימונים ובכללי לדעת איך לנהל אורח חיים של ספורטאי, שעות שינה, הרגלי אכילה, הרגלי בילוי ומוטיבציה בשביל להמשיך להתאמן, כל הדברים האלה כרוכים במשמעת עצמית ברמה הגבוהה ביותר, משמעת שלהרבה אנשים היום אין אותה.
שכחת להוסיף שברגע שאתה מכניס חומרים למשוואה, העבודה נהיית קשה יותר ולא להפך.

שכחת להוסיף שברגע שאתה מכניס חומרים למשוואה, העבודה נהיית קשה יותר ולא להפך.
כמובן, אתה צריך להשגיח על עצמך הרבה יותר כשאתה בסייקל.

:s17:זה לא הקטע שהוא מכחיש חומרים אלא שהוא נגד וזורק באופן קבוע ״ all natural ״
״natty" ובכללי אני לא רואה את הסירטונים שלו אבל אני לא אופתע אם אפילו אשמע משהו בסגנון של ״steroids are for cheaters ״
ככה כל הקבוצה הזאת שלו ....

סתם לדוגמא מט אוגס העלה תמונה עם פיט רוביש והוא ספג אש בסגנון של ״סימני הזרקה יפים״ ו- ״ גם מסייקל וגם לא יותר גדול ממט״ כאילו שהמט אוגס הזה כזה נקי 👎

בכל זאת לא מבין למה להעלות את הדיון הזה כל פעם....
אחלה ק!ביות וזהו

למרות כל המילים, אני מאמין שכולנו היינו רוצים להתאמן עם גרין.

1.jpg

לא שיגיד שהיא מוזרק אבל גם שלא יגיד שהוא טיבעי,עדיף שלא יגיד כלום כי שהוא מצהיר טיבעי אז זה שקר וזה עוד יותר מעצבן.

• פותח/ת השרשור
לא שיגיד שהיא מוזרק אבל גם שלא יגיד שהוא טיבעי,עדיף שלא יגיד כלום כי שהוא מצהיר טיבעי אז זה שקר וזה עוד יותר מעצבן.

אני אשכנע אותו שיגיד את האמת, טוב?

מוזרק ואמן אני יגיע לרמה שלו !!!..
נראה מושלם.

יש לכם שאלות לגבאי?
הוא עונה על שאלות נבחרות וגם משתף מה הוא חושב על התחרויות בארץ (3:32 למי שממהר).
נחשפים גם המון פרטים על החיים האישיים שלו, איזה תוספות מומלצות ועוד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לכם שאלות לגבאי?
הוא עונה על שאלות נבחרות וגם משתף מה הוא חושב על התחרויות בארץ (3:32 למי שממהר).

אני מאוד תופס ממנו, במיוחד לאחר ששוחחתי איתו כשעה וחצי בטלפון וביצעתי מולו את הראיון.

שיעלה ויצליח, תודה על השיתוף זיו.

לא משנה מה יגידו הבנאדם טבעי
מתאמן מלא שנים ואפשר להגיע לרמה הזאת כטבעי זה אפשרי
ויודעים מה נניח שהוא היה לוקח סטוראידים אתם חושבים שהוא היה נראה ככה?
שימו לב שבמהלך כל השנים הוא נראה בערך אותו דבר בשנים האחרונות שומר על המאסת שריר ולא ממש""גדל""
זה הוכחה טובה שהוא לא לוקח חומרים.
ואו , שתוק כבר , תפסיק לחפור על זה בכל הזדמנות .

יש לכם שאלות לגבאי?

חח ממש הצחיק אותי שהוא צחק פה על הפיתוח גוף בארץ..

Back
למעלה תחתית