עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזאת אומרת בערכים?אם זה נכנס לך בערכים אז זה מותר, הכמות היא מה שייכנס לך בערכים.
מבחינת דברים כמו במבה וג'אנק עדיף לא להסתמך על זה כי זה המקור של הערכים שם לא איכותי והרבה פחות ויטמינים ומינרלים שתקבל מהאוכל האיכותי יותר
אז ממש לא חשוב מה אתה אוכל, במצב כזה הסיכוי שתעלה בשומן הוא גבוה מאוד.במסה אני אוכל כמה שיותר מהכל
פחמימה-חלבון-שומן וכמה שיותר
זה שאלה מאוד כללית. קראת את המאמר לעליה במסת השריר? נראה שחסר לך המון ידע חשובצריך לצרוך שומן גם במסה כמו שצרכתי בחיטוב?
ואיך זה משפיע
למה?אז ממש לא חשוב מה אתה אוכל, במצב כזה הסיכוי שתעלה בשומן הוא גבוה מאוד.
כי אתה תגיע לפלוס קלורי גבוה מי ואז אין שום חשיבות לאיך אכלת ומה אכלת, הגוף יאגור שומן.למה?
אתה יכול להביא לי קישור למדריך שיסביר לי על מה ואיך אני צריך לאכול במסה נקייה?כי אתה תגיע לפלוס קלורי גבוה מי ואז אין שום חשיבות לאיך אכלת ומה אכלת, הגוף יאגור שומן.
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/אתה יכול להביא לי קישור למדריך שיסביר לי על מה ואיך אני צריך לאכול במסה נקייה?
בבנית תפריט זה מה שקראתי על החיטוב וגם הוא מדבר שם על החיטוב
תקרא עד הסוף.איפה אני אמור לקרוא או שפשוט אתה יכול לאמר לי בקצרה במילים שלך?
לא ב100%..אבל זה תלוי בעיקר בגנטיקה. ככה שלא הייתי בונה על זהאני יעלה שומן בגלל מאזן קלורי חיובי מידי?
כןאז גם במסה להגביל את האוכל שלי?
להגביל את עצמי מבחינת שאני רעב?"תקרא עד הסוף.
לא ב100%..אבל זה תלוי בעיקר בגנטיקה. ככה שלא הייתי בונה על זה
כן
תקרא את המאמרלהגביל את עצמי מבחינת שאני רעב?"
או שפשוט לא להיות מפוצץ שאין מקום לכולם כל היום