הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אומגה 3

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אני רוצה לקנות אומגה 3 של אלספה, יש שם 180 מ"ג EPA ו-120 DHA.
התכנון הוא לקחת 7 כדורים ביום.

הבעיה היא שקראתי בקילוגרם שאמורה להיות תוספת של ויטמין E כדי למנוע חמצון של השמן בקפסולות,
אבל לא כתוב לגבי זה כלום, ככה שאני מאמין שאין שם ויטמין E. זה אומר שכדאי להמנע מהאומגה שלהם?

ועוד משהו, באותו מאמר כתוב שצריך להיות יחס של 2:1 לטובת אומגה 6, אבל יוצא שיש לי באיזור ה-10 גרם
אומגה 6 בתפריט, זה אומר שיש צורך בתיסוף של יותר מ-2 גרם אומגה 3?

תודה.
@Moshe מישהו יכול לעזור? היום זו הזדמנות יחידה שלי ללכת לקנות את האומגה

נערך לאחרונה:
לא יודע להגיד לך בוודאות לגבי העניין של הויטמין e אבל אני מאמין שאם אתה שומר אותם במקום קריר ומוצל (במקרר אפשרות טובה) אין סיבה שיתחמצן אבל לא יכול להגיד בוודאות.

לגבי המינון, 2:1 זה אמנם אידיאלי אבל מאוד מאוד מאוד קשה להגיע לזה ואני חושב שזה לא ריאלי באמת. לא הייתי משתגע בשביל זה

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו יודע לגבי חמצון וויטמין E?
והאם כדאי לקחת 2.1 גרם אומגה 3 או 1.8 גרם?

@Moshe

עוד מישהו יודע לגבי חמצון וויטמין E?
והאם כדאי לקחת 2.1 גרם אומגה 3 או 1.8 גרם?

@Moshe
אני באופן אישי לוקח 2 כדורים של אלספה מקס ביום - סה"כ 1.7 גרם. דרך קופ"ח המחיר משתלם. כמו כן יש מוצרים של קופ"ח כללית תחת המותג "דרך חיים". יש להם אומגה 950 מג ליחידה. גם שם לא מצויין ויטמין E. מאחר ואלספה נחשבת בארץ כמובילה בתחום האומגה 3 (כמדומני), ו"דרך חיים" שייכת לקופ"ח, לדעתי סביר להניח (או כך לפחות אני רוצה להאמין) שהם יודעים מה הם עושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית