הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
אני כרגע בתוכנית 5/3/1 במתכונת של חיטוב , ואני כבר שלושה שבועות לא רואה וצאות כבר , מבחינת אחוזי השומן
כרגע אני על 18 אחוזי שומן בערך , התחלתי על 20 ואני כבר בסבב שני (עשיתי את התוכנית בכולל 6 שבועות)
אני לא יודע איך להמשיך ... דל פחממה זה לא דבר שעושים בליפטינג , וזה הפתרון היחיד שעולה לי בראש
מה אתם אומרים?

איזה עזרה אתה רוצה לקבל בלי שאתה רושם נתונים כמו ה rmr וכמה אתה אוכל?
סה'כ העניין פשוט, לא יורדים אז מורידים אוכל או מוסיפים אירובי

• פותח/ת השרשור
איזה עזרה אתה רוצה לקבל בלי שאתה רושם נתונים כמו ה rmr וכמה אתה אוכל?
סה'כ העניין פשוט, לא יורדים אז מורידים אוכל או מוסיפים אירובי
טעות שלי מצטער ששכחתי
RMR בערך 1950 , משקל נוכחי 60 על גובה 166-167 ס"מ עם 17-18 א"ש
אירובי משתדל לעשות פעמיים בשבוע , ממש קשה לי להתמיד כי אני עובד ואני עושה בשישי ושבת כשיוצא לי
אני אוכל 500 מתחת RMR , ועם תוספת של הקלוריות של אירובי ואימונים זה יוצא 1600 ביום ...
אני מפחד להוריד עוד אוכל , גם ככה 1600 זה ממש נמוך וזה די קשה לעמוד בזה , לגבי האירובי אני עושה מה שאני יכול , אני אשתדל להוסיף עוד פעם אחת בשבוע אירובי , אחרי אימון ... לא נראה לי שזה עד כדי כך יעזור

אין לי יותר מדי בשורות. תצטרך להוסיף אירובי.
אני בנתונים דומים לשלך אכלתי 1600-1700 קלוריות עם 200 דקות אירובי חלק בעצימות גבוהה.
אם אתה שואל אותי, אל תמשיך בחיטוב במשקל כמו שלך. אם אתה לא רוצה לעלות במשקל, תעבור לנייטראלי עד סוף הקיץ ומשם מאסה וחיטוב על גוף עם הרבה יותר מאסה

• פותח/ת השרשור
אין לי יותר מדי בשורות. תצטרך להוסיף אירובי.
אני בנתונים דומים לשלך אכלתי 1600-1700 קלוריות עם 200 דקות אירובי חלק בעצימות גבוהה.
אם אתה שואל אותי, אל תמשיך בחיטוב במשקל כמו שלך. אם אתה לא רוצה לעלות במשקל, תעבור לנייטראלי עד סוף הקיץ ומשם מאסה וחיטוב על גוף עם הרבה יותר מאסה
יותר מ3 פעמים בשבוע אחי ?? זה כבר די כבד ולדעתי יכול לפגוע בהתאוששות כבר
אני נראה לך "שחיף" והכל , פשוט אני די נמוך , והיחס משקל-גובה שלי בסדר גמור , לא ציפית שאני אשקול מעל 70 על גובה כזה ... פשוט יש לי אחוזי שומן די גבוהים שדי מפריעים , לא שואף לקוביות וכל החרא , אבל כן רוצה 13 א"ש
אני לא רוצה לרדת במשקל אלא לרדת באחוזי שומן , ואם ירידה במשקל זה הפתרון - אין לי מה לעשות בנוגע לכך
אני יודע שאני יותר מדי "כוסית" בשאיפות שלי , וליפטרים לא תמיד בעלי גוף חטוב , אבל אני מעוניין להמשיך בליפטינג עם מינימום א"ש מבין ...

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה להשיג משהו בלתי אפשרי.
הבחור בתמונות בגובה שלך ושוקל מעל 80
http://www.lbs.co.il/gallery/albums/139/
לא יודע מה יש לי בגוף , אולי זו גנטיקה , אולי סתם עודפי עור (הייתי שמן בילדותי) , אבל המצב הנתון הוא שיש לי אחוזי שומן די גבוהים ואני במשקל סביר , זה לא שאני שחיף או רזה מדי ... פשוט רוצה להעיף את אחוזי השומן המיותרים האלו
למה זה בלתי אפשרי ? איפה כתוב שאם אני שוקל 60 אסור לי לחטב ?

שוקל 60 ואתה בחיטוב?
WTF?!?!?!?
שוקל 60 על 17-18 אחוז שומן כן . מה תעזור לי מסה ? שאני אסיים אותה על 23 אחוזי שומן ?? מסה מתחילים מאחוז שומן די נמוך , מה שבטוח לא 18

כשאתה שחיף (אני מנחש כי אתה שוקל 60) אז יש לך אחוז שומן גבוה( 17 לטענתך) אבל קילוגרמים מעטים של שומן (10 קילוגרמים) לכן אם תעשה מסה ולא תפריז הקלורית ובפחמימות ותתקדם במשקלי עבודה סביר להניח תישאר על אותו א״ש אולי טיפה יותר וסיכוי קטן אפילו שתרד... תחשוב שאם תעלה ל-70 קילוגרמים ונגיד 3 שומן ו-2 נוזלים מה שאומר שתהיה 70 קילוגרמים משקל גוף (עלייה של 10 קילו) 18 אחוזי שומן (עלייה של אחוז) עם 13 קילוגרמים שומן (עלייה של 3 קילו שומן שזה גם הרבה יחסית )

• פותח/ת השרשור
כשאתה שחיף (אני מנחש כי אתה שוקל 60) אז יש לך אחוז שומן גבוה( 17 לטענתך) אבל קילוגרמים מעטים של שומן (10 קילוגרמים) לכן אם תעשה מסה ולא תפריז הקלורית ובפחמימות ותתקדם במשקלי עבודה סביר להניח תישאר על אותו א״ש אולי טיפה יותר וסיכוי קטן אפילו שתרד... תחשוב שאם תעלה ל-70 קילוגרמים ונגיד 3 שומן ו-2 נוזלים מה שאומר שתהיה 70 קילוגרמים משקל גוף (עלייה של 10 קילו) 18 אחוזי שומן (עלייה של אחוז) עם 13 קילוגרמים שומן (עלייה של 3 קילו שומן שזה גם הרבה יחסית )
אני מתכנן במסה הקרובה לעשות SS לחזור למשקלי עבודה ואפילו לשפר אותם . SS פירושו פלוס קלורי של 1000 קלוריות בערך אם לא יותר
ככה שמסה נקייה זו לא תהיה , ואני רוצה להיות כמה שפחות א"ש כשאני מתחיל את הSS , אם אני יתחיל מ13 אחוז אני יוכל לשרוד חודשיים 3 בתוכנית עד שאני יראה מפוצץ ואחוזי שומן גבוה . לעומת זאת אם אני אתחיל SS מ17 א"ש , אני תוך חודש אפילו יגיע לא"ש ממש גבוה ברמה של שמן
לכן אני רוצה לרדת למינימיום א"ש כדי להתחיל את הSS

SS אפשר למשוך ללא פלוס קלורי עצום לכמה חודשים טובים. אני בגובה שלך בערך ואני שוקל 74 ואני לא על אחוז שומן כזה, אז יש סיכוי גבוהה שהמסת שריר שלך מאוד מאוד נמוכה, וזה מתבטא באחוז שומן שהוא גבוהה ביחס למסת שריר. תן תמונה לאינדיקציה

אני מתכנן במסה הקרובה לעשות SS לחזור למשקלי עבודה ואפילו לשפר אותם . SS פירושו פלוס קלורי של 1000 קלוריות בערך אם לא יותר
ככה שמסה נקייה זו לא תהיה , ואני רוצה להיות כמה שפחות א"ש כשאני מתחיל את הSS , אם אני יתחיל מ13 אחוז אני יוכל לשרוד חודשיים 3 בתוכנית עד שאני יראה מפוצץ ואחוזי שומן גבוה . לעומת זאת אם אני אתחיל SS מ17 א"ש , אני תוך חודש אפילו יגיע לא"ש ממש גבוה ברמה של שמן
לכן אני רוצה לרדת למינימיום א"ש כדי להתחיל את הSS
התפיסה שלך לגבי SS שגויה. מאזן חיובי של 1000 קלוריות יגיע אם בכלל בשלבים מאוחרים של התוכנית במשקלים כבדים מאוד.
אני בנתונים דומים לשלך, תוכנית כוח במאזן חיובי קל תעביר אותך את הקיץ בשלום יחסית מבחינה אסטטית לאחר מכן תוכל לעבוד מאסה וחיטוב על סמך מאסה.
במשקל שלך המרדף אחרי אחוזי שומן נמוכים רק יתסכל אותך.

• פותח/ת השרשור
SS אפשר למשוך ללא פלוס קלורי עצום לכמה חודשים טובים. אני בגובה שלך בערך ואני שוקל 74 ואני לא על אחוז שומן כזה, אז יש סיכוי גבוהה שהמסת שריר שלך מאוד מאוד נמוכה, וזה מתבטא באחוז שומן שהוא גבוהה ביחס למסת שריר. תן תמונה לאינדיקציה

יותר מאוחר אני אעלה תמונה , לדעתי יש עליי אחלה מסת שריר ... פשוט כמות של שומן שמצטברת רק בבטן ובחזה , כל השאר באמת שסבבה , שחיף אני לא , יש אחלה מסת שריר אל תדאג
ולדעתך להכנס לSS או ליניארית ?

התפיסה שלך לגבי SS שגויה. מאזן חיובי של 1000 קלוריות יגיע אם בכלל בשלבים מאוחרים של התוכנית במשקלים כבדים מאוד.
אני בנתונים דומים לשלך, תוכנית כוח במאזן חיובי קל תעביר אותך את הקיץ בשלום יחסית מבחינה אסטטית לאחר מכן תוכל לעבוד מאסה וחיטוב על סמך מאסה.
במשקל שלך המרדף אחרי אחוזי שומן נמוכים רק יתסכל אותך.

חשבתי על SS במאזן של 500 עד שאני יתקע עם הרבה ריסטים ... ואז רק לעשות מאזן של פלוס 1000 ... אבל יש עוד אופציה , לעשות ליניארית עם פלוס של 500 ולהתקדם קצת יותר לאט אבל בטוח , בטוח גם מבחינת משקלים וגם מבחינת אחוזי שומן . מה דעתך ?
אני רוצה להמשיך עוד סבב אחד ב5/3/1 ואז לעשות מאסה , ואני רוצה לתכנן את זה מעכשיו , לינארית או SS במאזן 500 חיובי ??? זה השאלה

תתחיל אפילו עם 300
לדעתי לינארית זה תוכנית מעולה אפילו אם ביכולתך לעשות ss אין טעם לגרור את ss עם פלוס קלורי ענק ועלייה ענקית בשומן רק כדאי להגיד שסיימת אם אפשר לעשות זאת בקצת יותר זמן בלינארית ביותר קלות ובעלייה יותר נקייה.

לפחות לבן אדם שמטרתו להיות גדול וחזק ולא הכי גדול והכי חזק שאפשר להשיג הכי מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית