הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט - טכניקה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827

הערות, ביקורות, טיפים, תגידו מה שיש... מישהו? משהו?

החגורה מונעת ממך מלהיכנס למנח הנכון עם עצמות הישיבה מופנות כלפי מעלה, הנעליים לא אידאליות לדדליפט, אם אתה יכול לא להסתכל קדימה למראה אלא להוציא חזה ולשמור על מנח צוואר נייטרלי (במיוחד בסטאפ) זה יעשה לך רק טוב - יש פוטנציאל טוב להמשך, רגליים מאוד חזקות.

אגב, השמועה אומרת שיש מנהל ראשי שמתאמן בטכניון ומדדת את חגורת האינזר שלו היום, אבל זו רק שמועה 😃

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתי מה זה אומר עצמות הישיבה מופנות כלפי מעלה, במילים פשוטות זה להוציא תחת החוצה או משהו דומה? לגבי מנח צוואר צריך לזכור את זה פעם הבאה, תודה...

תראה איך השמועות מתפשטות מהר 😁, פשוט בתמונה כאן אתה נראה קצת שונה אז לא זיהיתי:)

לא ממש הבנתי מה זה אומר עצמות הישיבה מופנות כלפי מעלה, במילים פשוטות זה להוציא תחת החוצה או משהו דומה? לגבי מנח צוואר צריך לזכור את זה פעם הבאה, תודה...

תראה איך השמועות מתפשטות מהר 😁, פשוט בתמונה כאן אתה נראה קצת שונה אז לא זיהיתי:)

אחת ההודעות הנעוצות בפורום היא הדדליפט - גרסת המאמנים, אם יש לך זמן אני ממליץ בחום לקרוא אותו (הוא בעברית), יש הרבה cues להכוונת עצמות הישיבה כלפי מעלה, צריך לראות מה עובד עליך ("תחת כמו בבון", "תוציא תחת כמו פרחה", "תעשה כמו שעושים בכלא", "put your dick between your legs").

לא יודע למה לא זיהית אותי מהאוואטר, דווקא אחת מתמונות הפורטרט היותר מוצלחות שלי 😃

• פותח/ת השרשור
אמרת שהחגורה מפריעה להיכנס למנח הנכון, לשים אותה גבוה יותר יכול לעזור?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי אם אני אשים אותה גבוה יותר אם היא לא תפריע להכנס למנח הנכון? אני אנסה באימון הבא בכל אופן

החגורה הזו ספציפית לא תעזור לך גם אם תשים אותה גבוה יותר בגלל שהיא מאוד רחבה מאחורה, עד שהאינזר תהיה אצלך אתה יכול לנסות לשים אותה גבוה יותר (או לעבוד בכלל בלי חגורה בדדליפט, זו גם אפשרות).

• פותח/ת השרשור
החגורה הזו ספציפית לא תעזור לך גם אם תשים אותה גבוה יותר בגלל שהיא מאוד רחבה מאחורה, עד שהאינזר תהיה אצלך אתה יכול לנסות לשים אותה גבוה יותר (או לעבוד בכלל בלי חגורה בדדליפט, זו גם אפשרות).
אחלה, בלי חגורה זה גם רעיון שאפשר לנסות בינתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית