עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לנעלי ספורט בד''כ הסולייה עשויה מגומי או ספוג כלשהו שמקשה על היציבות של הכף רגלאם כבר אנחנו נוגעים בנושא הזה, למה אומרים שעם נעלי ספורט(שלרובן יש סוליה מוגבהת) אי אפשר לעשות סקוואט
ועם נעלי ליפטינג- שיש להן סוליה מוגבהת ובעיקר עקב מוגבה, אפשר לעשות ? מה ההבדל ביניהם ? ולמה זה רע לעשות עם נעלי ספורט ?
אם כבר אנחנו נוגעים בנושא הזה, למה אומרים שעם נעלי ספורט(שלרובן יש סוליה מוגבהת) אי אפשר לעשות סקוואט
ועם נעלי ליפטינג- שיש להן סוליה מוגבהת ובעיקר עקב מוגבה, אפשר לעשות ? מה ההבדל ביניהם ? ולמה זה רע לעשות עם נעלי ספורט ?
אז למה לא לעשות עם סתם איירמאקס? (ההגבה שלהם קשיחה, מאד) סתם מתוך עניין, לא כל כך מבין בדברים האלה.לנעלי ספורט בד''כ הסולייה עשויה מגומי או ספוג כלשהו שמקשה על היציבות של הכף רגל
בנעלי הרמת משקולות הסולייה קשיחה
עשוייה גומי\פלסטיק קשיח כזה או מעץ או דברים דומים
בAIRMAX יש בפנים אוויר לא?אז למה לא לעשות עם סתם איירמאקס? (ההגבה שלהם קשיחה, מאד) סתם מתוך עניין, לא כל כך מבין בדברים האלה.
גם בין נעל שטוחה (אולסטאר,אדידס ערסים ועוד) לנעל משקולות יש הבדל של כמעט שמיים וארץממומלץ להשתמש בנעל שטוחה
או בנעלי הרמת משקולות
כל ההגבהות ובולמי הזעזועים למיניהם בנעלי ריצה\כדורסל ודומיהם, לא קשיחים כל כך, ונדחסים בצורה שונה תחת עומסים שונים, שלא נדבר על כך שהסוליה שלהם לא שטוחה ומאוד לא יציבה.אז למה לא לעשות עם סתם איירמאקס? (ההגבה שלהם קשיחה, מאד) סתם מתוך עניין, לא כל כך מבין בדברים האלה.
בכמה קנית ?תתחדש!
גם לי אתמול הגיעו הPower Perfect 2 שהזמנתי לפני כשבוע וחצי 🤩
שיגיע כבר הדילואדדד אני מת לנסות אותן
איך אני יודע אם לקחו מכס? אין לי מכתב, הודעה, כלום.תתחדש!
אתה לא חייב לענות אבל,
כמה עלה הכל (משלוח,מכס וכו')?
הנעל 200איך אני יודע אם לקחו מכס? אין לי מכתב, הודעה, כלום.
הכל עלה 275 דולר.
כנראה שהתמזל מזלי!הנעל 200
ומשלוח 75?
אולי לא לקחו מכס
לפעמים שוכחים לקחת ולא קורה כלום
ולפעמים לוקחים מכס
יצא לי פעם בהזמנות גדולות שלקחו ממני מכס
ומדי פעם שלא לקחו שום דבר
עכשיו בדקתיכנראה שהתמזל מזלי!
225 נעל, 45 משלוח.
270*
כל ההגבהות ובולמי הזעזועים למיניהם בנעלי ריצה\כדורסל ודומיהם, לא קשיחים כל כך, ונדחסים בצורה שונה תחת עומסים שונים, שלא נדבר על כך שהסוליה שלהם לא שטוחה ומאוד לא יציבה.
קח לדוגמה סקוואט של 60 קילו עם נעלי ריצה, וקח אותו סקוואט עם 100 קילו באותם נעליים, מאחר והסוליה נדחסת מעט שונה מעומסים שונים,
ב100 קילו היא תידחס יותר מב60 קילו, וכך הלאה.
ובכלל, הפחד שלעמוד על נעליים לא יציבות עם משקל רב על הגב, מזכיר ללכת על חבל דק מעל צוק.
בו תעשה 240 סקוואט באייר מקס ותראה איזה כיף יהיה לברכיים שלך או אם יהיה לך הרבה מזל לגוף שלך כשתאבד שיווי משקל ותיפולכן, כל פעם שאני הולך על החבל הדק שלי מעל צוק אני נזכר בימים שכמעט מתתי כי הייתי עושה סקוואט עם סאקוני.
בו תעשה 240 סקוואט באייר מקס ותראה איזה כיף יהיה לברכיים שלך או אם יהיה לך הרבה מזל לגוף שלך כשתאבד שיווי משקל ותיפול
סגרנו עיסקהבוא תלך על חבל דק מעל צוק... 😵