הן הגיעו!

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
הזמנתי ב27 למרץ, הגיעו היום ב11 לאפריל!
😍

קבצים מצורפים

• IMG_2683[1].JPG
    IMG_2683[1].JPG
    KB 61.3 · צפיות: 347
תתחדש!
אתה לא חייב לענות אבל,
כמה עלה הכל (משלוח,מכס וכו')?

אם כבר אנחנו נוגעים בנושא הזה, למה אומרים שעם נעלי ספורט(שלרובן יש סוליה מוגבהת) אי אפשר לעשות סקוואט

ועם נעלי ליפטינג- שיש להן סוליה מוגבהת ובעיקר עקב מוגבה, אפשר לעשות ? מה ההבדל ביניהם ? ולמה זה רע לעשות עם נעלי ספורט ?

אם כבר אנחנו נוגעים בנושא הזה, למה אומרים שעם נעלי ספורט(שלרובן יש סוליה מוגבהת) אי אפשר לעשות סקוואט

ועם נעלי ליפטינג- שיש להן סוליה מוגבהת ובעיקר עקב מוגבה, אפשר לעשות ? מה ההבדל ביניהם ? ולמה זה רע לעשות עם נעלי ספורט ?
לנעלי ספורט בד''כ הסולייה עשויה מגומי או ספוג כלשהו שמקשה על היציבות של הכף רגל

בנעלי הרמת משקולות הסולייה קשיחה
עשוייה גומי\פלסטיק קשיח כזה או מעץ או דברים דומים

תתחדש!

גם לי אתמול הגיעו הPower Perfect 2 שהזמנתי לפני כשבוע וחצי 🤩
שיגיע כבר הדילואדדד אני מת לנסות אותן

לנעלי ספורט בד''כ הסולייה עשויה מגומי או ספוג כלשהו שמקשה על היציבות של הכף רגל

בנעלי הרמת משקולות הסולייה קשיחה
עשוייה גומי\פלסטיק קשיח כזה או מעץ או דברים דומים
אז למה לא לעשות עם סתם איירמאקס? (ההגבה שלהם קשיחה, מאד) סתם מתוך עניין, לא כל כך מבין בדברים האלה.

אז למה לא לעשות עם סתם איירמאקס? (ההגבה שלהם קשיחה, מאד) סתם מתוך עניין, לא כל כך מבין בדברים האלה.
בAIRMAX יש בפנים אוויר לא?
לפי מה שאני זוכר זה נעל כדורסל, בנעלי כדורסל בדרך כלל יש הרבה בולמי זעזועים

בכול מקרה לא יודע

ממומלץ להשתמש בנעל שטוחה
או בנעלי הרמת משקולות

ממומלץ להשתמש בנעל שטוחה
או בנעלי הרמת משקולות
גם בין נעל שטוחה (אולסטאר,אדידס ערסים ועוד) לנעל משקולות יש הבדל של כמעט שמיים וארץ
אבל למתאמן המתחיל זה ישרת את המטרה.

כל ההגבהות ובולמי הזעזועים למיניהם בנעלי ריצה\כדורסל ודומיהם, לא קשיחים כל כך, ונדחסים בצורה שונה תחת עומסים שונים, שלא נדבר על כך שהסוליה שלהם לא שטוחה ומאוד לא יציבה.

קח לדוגמה סקוואט של 60 קילו עם נעלי ריצה, וקח אותו סקוואט עם 100 קילו באותם נעליים, מאחר והסוליה נדחסת מעט שונה מעומסים שונים,
ב100 קילו היא תידחס יותר מב60 קילו, וכך הלאה.
ובכלל, הפחד שלעמוד על נעליים לא יציבות עם משקל רב על הגב, מזכיר ללכת על חבל דק מעל צוק.

איך אני יודע אם לקחו מכס? אין לי מכתב, הודעה, כלום.
הכל עלה 275 דולר.
הנעל 200
ומשלוח 75?

אולי לא לקחו מכס
לפעמים שוכחים לקחת ולא קורה כלום
ולפעמים לוקחים מכס

יצא לי פעם בהזמנות גדולות שלקחו ממני מכס
ומדי פעם שלא לקחו שום דבר

• פותח/ת השרשור
הנעל 200
ומשלוח 75?

אולי לא לקחו מכס
לפעמים שוכחים לקחת ולא קורה כלום
ולפעמים לוקחים מכס

יצא לי פעם בהזמנות גדולות שלקחו ממני מכס
ומדי פעם שלא לקחו שום דבר
כנראה שהתמזל מזלי!
225 נעל, 45 משלוח.
270*

כנראה שהתמזל מזלי!
225 נעל, 45 משלוח.
270*
עכשיו בדקתי

מכס משלמים על מוצרים שעולים מעל 325$

כל מה שבין 75-325$ יש צורף בתשלום של מס כלשהו אם יש צורך
אז כנראה שעל נעליים אין צורך לשלם מס כלשהו

כל ההגבהות ובולמי הזעזועים למיניהם בנעלי ריצה\כדורסל ודומיהם, לא קשיחים כל כך, ונדחסים בצורה שונה תחת עומסים שונים, שלא נדבר על כך שהסוליה שלהם לא שטוחה ומאוד לא יציבה.

קח לדוגמה סקוואט של 60 קילו עם נעלי ריצה, וקח אותו סקוואט עם 100 קילו באותם נעליים, מאחר והסוליה נדחסת מעט שונה מעומסים שונים,
ב100 קילו היא תידחס יותר מב60 קילו, וכך הלאה.
ובכלל, הפחד שלעמוד על נעליים לא יציבות עם משקל רב על הגב, מזכיר ללכת על חבל דק מעל צוק.

כן, כל פעם שאני הולך על החבל הדק שלי מעל צוק אני נזכר בימים שכמעט מתתי כי הייתי עושה סקוואט עם סאקוני.

כן, כל פעם שאני הולך על החבל הדק שלי מעל צוק אני נזכר בימים שכמעט מתתי כי הייתי עושה סקוואט עם סאקוני.
בו תעשה 240 סקוואט באייר מקס ותראה איזה כיף יהיה לברכיים שלך או אם יהיה לך הרבה מזל לגוף שלך כשתאבד שיווי משקל ותיפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית