הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדיקת טכניקה דדליפט

Avi TheKing

משתמש פעיל
388
37
נק' מוניטין:
45
388
37
TARGET

אשמח אם תתנו הערות לשיפור הדדליפט שלי 100 קילו

וגם על הסקוואט על הדרך למרות שתום ראה אותי בלייב פעם ואמר לי שאני עושה טוב אבל אשמח לקבל עוד הערות

תודה

נערך לאחרונה:
הבחורה צודקת, בדדליפט העלייה נחמדה למרות שאני ממליץ לך את המוט ממש להעביר על הגוף ככה תוכל להרים יותר אבל הירידה די גרועה אתה כאילו די זורק את הגב למטה והוא מתקפל רק בהדרגתיות בדיוק כמו שעלית עדיין עם חזה למעלה זקוף וגב ישר.

לגבי הסקוואט נראה טוב רק שלא רואים טוב אם אתה שובר מקביל או לא אבל נראה טוב, מה שאני כן יכול להגיד שנראה שאתה שם את המשקל על העקבים קצת והפיסוק הזה לא רחב לך מדי?.

• פותח/ת השרשור
הבחורה צודקת, בדדליפט העלייה נחמדה למרות שאני ממליץ לך את המוט ממש להעביר על הגוף ככה תוכל להרים יותר אבל הירידה די גרועה אתה כאילו די זורק את הגב למטה והוא מתקפל רק בהדרגתיות בדיוק כמו שעלית עדיין עם חזה למעלה זקוף וגב ישר.

לגבי הסקוואט נראה טוב רק שלא רואים טוב אם אתה שובר מקביל או לא אבל נראה טוב, מה שאני כן יכול להגיד שנראה שאתה שם את המשקל על העקבים קצת והפיסוק הזה לא רחב לך מדי?.

תודה על התגובה
המוט צמוד אלי כל התנועה
אתה מציע שאני לא יזרוק את המוט בסוף התנועה? יש סרטון של כריסטיאן טיבדאו שכן ממליץ על לזרוק את המוט

בדדליפט המשקל קל מדי...

כן אני יודע ואני גם מרגיש את זה
אני מעלה בהדרגה

בדדליפט אתה צריך לעבור עם הכתפיים את המוט, השכמות צריכות להיות מעל המוט
בסקוואט נראה שמרכז הכובד קדימה מדי ולא בעקבים... העקבים צריכים להיות נעוצים ברצפה.. בגלל זה גם אתה לא מצליח לשבור מקביל

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אתה צריך לעבור עם הכתפיים את המוט, השכמות צריכות להיות מעל המוט
בסקוואט נראה שמרכז הכובד קדימה מדי ולא בעקבים... העקבים צריכים להיות נעוצים ברצפה.. בגלל זה גם אתה לא מצליח לשבור מקביל

תודה על התשובה אני יעבוד על זה
בסקוואט אני לא מרים את העקבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית