הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון צריכת יהומבין

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שלום רב,

נתונים: בן 38 1.87 80 קילו 11% שומן רוצה לרדת לאיזור ה - 7%

ראשית אומר שקראתי את כל הנעוצים והפוסטים בנושא.
שנית, השתמשתי בעבר על קיבה ריקה (קם בחמש בבוקר, לוקח יהומבין 7*0.25 = 17.5 מיליגרם שקלתי בזמנו כ - 80 קילו. שש בבוקר שעה אירובי ותשע בבוקר לאחר כ - 4 שעות אוכל ארוחת בוקר) - התוצאות אמנם היו טובות, אך דיי קשה לחכות עד תשע בבוקר ואני מעדיף לא לעשות אירובי על קיבה ריקה ולהסתכן בפירוק מסת שרי.

השאלה : כיום אני קם בבוקר, לוקח סקופ אברת חלבון יחד עם 2 כפיות סובין שיבות שועל ולאחר חצי שעה מבצע שעה אימון אנאירובי ומיד לאחר על מנת למקסם את שריפת השומן עוד חצי שעה אירובי.

1. לפי מה שקראתי ניתן כ - 15 דקות לפני תום האימון האנאירובי/תחילת האימון האירובי לקחת את היהומבין (יחד עם קפאין) - האם יש בעיה מיוחדת בנושא? האם עדיין אצטרך לחכות כ - 4 שעות.

2. אופציה ב' (בניגוד למה שרשום בנעוצים - אולם קיימת המלצה על כך באתרים בחו"ל : לחלקת את צריכת היהומבין: 3-4 כדורים לפני האימון האנאירובי (למרות שבנעוצים לא מומלץ אם לא רוצים להגיע למיון...) אימון של כשעה וכ - 15 דקות לפני סוף האימון ותחילת האירובי לקחת את המנה השניה, קרי עוד 3-4 כדורים של יהומבין יחד עם קפאין. האם אפשרי ? מומלץ ?

3. מה עדיף מבין השיטות ?

תודה
מראש בהמשך לשאלות מעלה....במידה וארוחת ערב הינה ב 8 האם ניתן לקחת יהומבין בכ -12 בלילה לפני השינה - ככה במילא צמים ! ולא , זה לא מפריע לי לישון.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית