הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהומבין

Ben10922

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
כמה שאלות, אחד מהאנשים בפורום אמר לי שמינון התחלתי זה 2.5 מג ובשום פנים ואופן לא לצרוך 0.3 פר קילו משקל שזה יוצא בערך 20 מג

כל היוהמבין באיהרב כדור אחד מכיל 2.5 מג כך שיוצא שאני צריך לקחת 6 כדורים כל בוקר, האם יש מאיפה להזמין עם יותר מג בקפסולה או אבקה?

וכמה באמת צריך לצרוך? 2.5 או 20? ומה התופעות לוואי, אין באמת סכנות רציניות נכון? אני כרגע על 12 אחוז שומן והורדתי המון משקל ונותרתי עם שומן עיקש שלא יוצא, קראתי את הפרוטוקול של לייל מקדונלד אבל עדיין רוצה לשמוע את דעתכם ואם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להזמין אעריך מאוד

וכמה באמת צריך לצרוך? 2.5 או 20? ומה התופעות לוואי, אין באמת סכנות רציניות נכון? אני כרגע על 12 אחוז שומן והורדתי המון משקל ונותרתי עם שומן עיקש שלא יוצא, קראתי את הפרוטוקול של לייל מקדונלד אבל עדיין רוצה לשמוע את דעתכם ואם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להזמין אעריך מאוד
"אין באמת סכנות רציניות",
יש הרבה דברים שכדאי לקחת בחשבון בצריכה של יהומבין, אולי החשוב בהם זה שהוא לא מועיל יותר מידי.
אה, ותופעות הלוואי האפשריות-

ארתמיה , חרדות , דופק לא סדיר , גלי חום/קור..
לא מבין מאיפה הגיעה המחשבה בכל דבר שכמה שהמינון יותר גבוה ככה יותר טוב.. תנסה 2.5מג בבוקר עם כוס קפה תראה איך אתה מרגיש באימון אחרי זה ולפי הצורך לעלות את המינון קל בטיחותי ופשוט.

ארתמיה , חרדות , דופק לא סדיר , גלי חום/קור..
לא מבין מאיפה הגיעה המחשבה בכל דבר שכמה שהמינון יותר גבוה ככה יותר טוב.. תנסה 2.5מג בבוקר עם כוס קפה תראה איך אתה מרגיש באימון אחרי זה ולפי הצורך לעלות את המינון קל בטיחותי ופשוט.
אני גם אצטרף לאשכול
בדיוק בצעתי הזמנה בIHERB של YOHIMBINE HCL
2.5 מג למנה
רוצה להבין שהבנתי את הפרוטקול נכון, קם בבוקר - לוקח יוהמבין על קיבה ריקה
עולה על ההליכון אחרי חצי שעה, עושה אירובי
מסיים יכול לאכול ולשתות כרגיל או שצריך להמתין עוד 4 שעות? כי בכל מקום רשום משהו אחר
דבר שני תראה מה רשום במדריך של קילוגרם

6. התרופה ניתנת לרוב בכדורים במינון של 2.5 מ"ג ולכן צריך ליטול 8-6 כדורים ביום (בהתאם למשקל הגוף), במנה אחת או שתיים (כפי שצויין קודם, צריכת התרופה בשתי מנות פוגעת ביעילות בשל הפרשת אינסולין). כדי שהמינון יהיה אפקטיבי יש לצרוך לפחות 10-8 מ"ג יוהימבין במנה אחת. נטילת מוצרים כמו ליפו 6 לסוגיו, לא מספקת את המינון המומלץ של יוהימבין וגם מחיר המוצר הכולל קפאין ויוהימבין, גבוה יותר מרכישת כל אחד מהחומרים הללו בנפרד.

אני גם אצטרף לאשכול
בדיוק בצעתי הזמנה בIHERB של YOHIMBINE HCL
2.5 מג למנה
רוצה להבין שהבנתי את הפרוטקול נכון, קם בבוקר - לוקח יוהמבין על קיבה ריקה
עולה על ההליכון אחרי חצי שעה, עושה אירובי
מסיים יכול לאכול ולשתות כרגיל או שצריך להמתין עוד 4 שעות? כי בכל מקום רשום משהו אחר
דבר שני תראה מה רשום במדריך של קילוגרם

6. התרופה ניתנת לרוב בכדורים במינון של 2.5 מ"ג ולכן צריך ליטול 8-6 כדורים ביום (בהתאם למשקל הגוף), במנה אחת או שתיים (כפי שצויין קודם, צריכת התרופה בשתי מנות פוגעת ביעילות בשל הפרשת אינסולין). כדי שהמינון יהיה אפקטיבי יש לצרוך לפחות 10-8 מ"ג יוהימבין במנה אחת. נטילת מוצרים כמו ליפו 6 לסוגיו, לא מספקת את המינון המומלץ של יוהימבין וגם מחיר המוצר הכולל קפאין ויוהימבין, גבוה יותר מרכישת כל אחד מהחומרים הללו בנפרד.
תתחיל מ 2.5מג בבוקר עם כוס קפה .. הצמח הזה סתימולטור תן לגוף שלך להתרגל לזה ותבין אם זה בשבילך או לא , לפי המדריך של הפורום זה אותו מדריך שתמצא בכללי לשימוש על יוהמבין אבל אתה יכול למצאו את עצמך עם דופק גבוה שלא נשלט סתם ככה בגללו ולא יהיה לך מה לעשות אלה לחכות עד שהשפעה שלו תעבור. בשביל שזה לא תגיע למצב הזה תתחיל ממינון נמוך.. לא סתם ככה זה מגיע במינון נמוך פר כדור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית