הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראיטין כמה לקחת ביום?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
קניתי קראיטין ויש לי כמה שאלות

הבנתי שכל השיטה של העמסה זה חרטא שאן צורך לעשות את זה וזה סתם בזבוז קראיטין זה נכון?..

אז כמה צריך לקחת ביום כפית אחת? זה משנה מתי אני לוקח לפני/אחרי אימון באיזה שעה לקחת?..

ואחרי כמה זמן מתחילים להרגיש שיפור בכוח מאז שאני מתחיל לצרוך קריאטין?

תודה לעוזרים.

הבנתי שכל השיטה של העמסה זה חרטא שאן צורך לעשות את זה וזה סתם בזבוז קראיטין זה נכון?..

אז כמה צריך לקחת ביום כפית אחת? זה משנה מתי אני לוקח לפני/אחרי אימון באיזה שעה לקחת?..

תודה לעוזרים.
תקח כפית אחת כל יום, לא משנה איך, לא משנה מתי, פשוט תכניס את זה לגוף, כל יום כפית.
הכוח הוא ממש מזערי, תרגיש אחרי איזה שבועיים לפי דעתי

אני התחלתי לפני 3-4 שבועות. לוקחת כפית אחת מיד אחרי האימון ומערבבת טוב בתוך כוס מים ושותה. תוך כמה ימים הרגשתי שינוי ביכולת שלי באימונים. יכול להיות (ואפילו די בטוח נראה לי ) שחלק מזה זה פסיכולוגי, אבל... מה אכפת לי? העיקר שמצליחה לעבוד חזק יותר. בעקרון הבנתי שלא משנה מתי לקחת את הכפית קראטין. לי אישית נח מיד אחרי האימון וגם הבנתי שבעקרון לא חובה לעשות תקופה של הפסקה, למרות שלגבי ההפסקה יש כאלה שאומרים שכדאי כפית ביום למשך חודשיים ואז חודש להפסיק לגמרי ושוב כפית ביום חודשיים וכו..

מישהו יכול להתייחס לנחיצות ההפסקה בנטילת הקראטין בבקשה, כי גם אני מתלבטת בקשר לזה....

אני התחלתי לפני 3-4 שבועות. לוקחת כפית אחת מיד אחרי האימון ומערבבת טוב בתוך כוס מים ושותה. תוך כמה ימים הרגשתי שינוי ביכולת שלי באימונים. יכול להיות (ואפילו די בטוח נראה לי ) שחלק מזה זה פסיכולוגי, אבל... מה אכפת לי? העיקר שמצליחה לעבוד חזק יותר. בעקרון הבנתי שלא משנה מתי לקחת את הכפית קראטין. לי אישית נח מיד אחרי האימון וגם הבנתי שבעקרון לא חובה לעשות תקופה של הפסקה, למרות שלגבי ההפסקה יש כאלה שאומרים שכדאי כפית ביום למשך חודשיים ואז חודש להפסיק לגמרי ושוב כפית ביום חודשיים וכו..

מישהו יכול להתייחס לנחיצות ההפסקה בנטילת הקראטין בבקשה, כי גם אני מתלבטת בקשר לזה....
אם את עושה את השיטה הזאת של העמסה שכל יום לוקחים 4 כפיות אז צריך להפסיק אחרי חודש לאיזה שבועיים.
אם כל יום את לוקחת כפית אחת, אז לא צריך שום הפסקות.

• פותח/ת השרשור
אסי למה תאומר שהשיפור בכוח יהיה מזערי אתה אומר שהקריאטין אז זה חרטא שלא באמת עוזרת
בשיפור הכוח בצורה משמעותית?.

וכמה זמן יקח עד שאינ ירגיש תשיפור בכוח מאז שאני מתחיל לצרוך קריאטין?

אסי למה תאומר שהשיפור בכוח יהיה מזערי אתה אומר שהקריאטין אז זה חרטא שלא באמת עוזרת
בשיפור הכוח בצורה משמעותית?.

וכמה זמן יקח עד שאינ ירגיש תשיפור בכוח מאז שאני מתחיל לצרוך קריאטין?
השיפור בכוח זה יחסי, מישהו שעכשיו התחיל את דרכו בחדר כושר ולא נגע בסטרואידים ודברים כאלה, ייקח קריאטין ואחרי כמה אימונים יוסיף עוד 2.5 ק״ג לבנץ׳ שלו, בשבילו זה יהיה אחלה שיפור והוא ירגיש שזה עוזר.
אבל מישהו שלקח סטרואידים והיה רגיל אחרי שבוע של שימוש להעלות 10 ק״ג לבנץ׳ ירגיש שקריאטין זה חרטא שלא באמת עוזר.

בשורה התחתונה- תקח, זה בסך הכל אחלה של דבר וזה באמת ייתן לך קצת כוח באימונים, אבל אל תצפה שזה ממש יעשה איזה הבדל ענק, אתה תרגיש טיפה בוסט באימונים וזהו.

זה זול ואין לזה שום סיכון בריאותי כמו סטרואידים הכוח ממש מורגש (זה משתנה מבן אדם לבן אדם) אני לוקח 20-25 גרם ליום

השיפור בכוח זה יחסי, מישהו שעכשיו התחיל את דרכו בחדר כושר ולא נגע בסטרואידים ודברים כאלה, ייקח קריאטין ואחרי כמה אימונים יוסיף עוד 2.5 ק״ג לבנץ׳ שלו, בשבילו זה יהיה אחלה שיפור והוא ירגיש שזה עוזר.
אבל מישהו שלקח סטרואידים והיה רגיל אחרי שבוע של שימוש להעלות 10 ק״ג לבנץ׳ ירגיש שקריאטין זה חרטא שלא באמת עוזר.

בשורה התחתונה- תקח, זה בסך הכל אחלה של דבר וזה באמת ייתן לך קצת כוח באימונים, אבל אל תצפה שזה ממש יעשה איזה הבדל ענק, אתה תרגיש טיפה בוסט באימונים וזהו.
אסי, אני אמנם מעולם לא לקחתי סטרואידים,אבל אני רחוקה מלהיות מתאמנת מתחילה. מתאמנת כבר יותר מ10 שנים ואני עדיין הרגשתי שיפור מיידי מהקראטין

אבל אני רחוקה מלהיות מתאמנת מתחילה. מתאמנת כבר יותר מ10 שנים
לא שאני אומר שאת מתאמנת מתחילה, אבל בהגדרה של מתאמן מתחיל אין שום קשר למשך הזמן שאותו אדם מתאמן, אני מתאמן כבר יותר מ3 שנים ונחשב מתאמן מתחיל. בהגדרה מתאמן מתחיל הוא אחד שעובד בתוכנית מסודרת ויכול להעלות עוד משקל על המוט כל שבוע. בתנאי ששוללים שינה, תזונה וגורמים אחרים.

לגבי קריאטין 5 גרם כל יום ללא העמסות אין צורך בהפסקה, אפילו לא צריך, הקריאטין עצמו אחרי 30 יום מתמלא בצורה מלאה בשריר ואז ההשפעה שלו מגיעה ל100%

האמת שאני סבור שמתאמן מתחיל הוא מתאמן שמספיקות לו 48 שעות להתאוששות מלאה, ולא שבוע.
מתאמן שצריך שבוע כבר מוגדר כמתאמן מתקדם יותר - בינוני.
תקן אותי אם אני טועה 😃

האמת שאני סבור שמתאמן מתחיל הוא מתאמן שמספיקות לו 48 שעות להתאוששות מלאה, ולא שבוע.
מתאמן שצריך שבוע כבר מוגדר כמתאמן מתקדם יותר - בינוני.
תקן אותי אם אני טועה
אתה לא טועה.
אם אתה לא יכול להעלות משקל על המוט כל שבוע -> לא התאוששת. אבל קשה למדוד התאוששות, משקל כן וזה יותר פשוט להבין

ההגיון שלי אומר הפוך, כאילו מי שמתאושש מהר יותר הוא יותר מתקדם לא? ככה זה נגיד באירובי בכל אופן. מי שלא בכושר יעשה לדוגמא ספינינג ויהיה תפוס כולו ומותש כמה ימים ואילו מי שמתאמן ותיק יעשה אימון ספינינג מאומץ ולמחרת יקום כמו חדש ויהיה מוכן לעוד שיעור. אני מבינה שבמשקולות זה הפוך ?!?!
לא שאני אומר שאת מתאמנת מתחילה, אבל בהגדרה של מתאמן מתחיל אין שום קשר למשך הזמן שאותו אדם מתאמן, אני מתאמן כבר יותר מ3 שנים ונחשב מתאמן מתחיל. בהגדרה מתאמן מתחיל הוא אחד שעובד בתוכנית מסודרת ויכול להעלות עוד משקל על המוט כל שבוע. בתנאי ששוללים שינה, תזונה וגורמים אחרים.

לגבי קריאטין 5 גרם כל יום ללא העמסות אין צורך בהפסקה, אפילו לא צריך, הקריאטין עצמו אחרי 30 יום מתמלא בצורה מלאה בשריר ואז ההשפעה שלו מגיעה ל100%
אבל אם אחרי 30 יוםהגוף רווי בקראטין 100% אז בעצם אם נמשיך לקחת זה יהיה די לחינם אז אולי עדיף לעשות הפסקה ולתת לרמת הקראטין לרדת קצת ואז דוב לקחת ולמלא מאגרים מחדש לא?

לא מרגישים כלום אתה רק מרים יותר במכון ויותר חזרות, 5 גרם חודש וחצי ואז הפסקה ואז לסיים משנשאר

לסיים מה שנשאר? מה זאת אומרת? וכן להפסיק? אוף איזה בלאגן כל אחד אומר משהו אחר.
לא מרגישים כלום אתה רק מרים יותר במכון ויותר חזרות, 5 גרם חודש וחצי ואז הפסקה ואז לסיים משנשאר

תודה לעוזרים.
מה שאמרו לך לגבי העמסה זה נכון...
אתה צריך לקחת בערך 5 גרם ביום (כפית שטוחה), לקחת מתי שבא לך אין חשיבות לזמן
שיפור אתה תוכל להרגיש כבר אחרי שבועיים-שלוש, השפעה מלאה תהיה אחרי חודש+.

לסיים מה שנשאר? מה זאת אומרת? וכן להפסיק? אוף איזה בלאגן כל אחד אומר משהו אחר.
בדרכ יש 300 ג' (נראה לי אולי רק אצלי) כל יום 5 ג' במשך 6 שבועות או חודש וחצי ואז צריך לתת לגוף הפסקה של חודש, ואז עוד פעם 5 ג כל יום עד שנגמר

בדרכ יש 300 ג' (נראה לי אולי רק אצלי) כל יום 5 ג' במשך 6 שבועות או חודש וחצי ואז צריך לתת לגוף הפסקה של חודש, ואז עוד פעם 5 ג כל יום עד שנגמר
לא חייבים לתת הפסקה.. הגוף לא מספיק לייצר קריאטין בגלל התוסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית