הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטיו לא משפיע על כולם

מישהו יכול להסכים עם המשפט הזה???
עד כמה שאני יודע הוא משפיע על כולם.
לגבי אנשים שמשתמשים בסטרואידים וכדומה יכול ליהיות שההשפעה תיהיה נמוכה יחסית אל שאר החומרים, אך השפעה לדעתי תיהיה.

אני זוכר שקראתי באיזה מקום שזה לא משפיע בערך על 30% מהאוכלסייה כי יש להם באופן טבעי כמות גדולה של קריאטין בגוף(עליי באופן אישי קריאטין לא השפיע)

אני זוכר שקראתי באיזה מקום שזה לא משפיע בערך על 30% מהאוכלסייה כי יש להם באופן טבעי כמות גדולה של קריאטין בגוף(עליי באופן אישי קריאטין לא השפיע)
נשמע הגיוני אבל אני לא מכיר את זה יותר מדי כדי לאשר\להפריך. אז נחכה לעוד תשובות של מישהו שבטוח בנושא. @Tom ?

עד כמה שאני יודע הוא משפיע על כולם.
לגבי אנשים שמשתמשים בסטרואידים וכדומה יכול ליהיות שההשפעה תיהיה נמוכה יחסית אל שאר החומרים, אך השפעה לדעתי תיהיה.
דווקא יותר אפקטיבי עם חומרים. תוסף חובה בסייקל מבחינתי 😃
משפר משמעותית כל סייקל מסה

נכון, אך עבור מעט מאוד אנשים, לא 30%...
דווקא יותר אפקטיבי עם חומרים. תוסף חובה בסייקל מבחינתי 😃
משפר משמעותית כל סייקל מסה
מסכים.

למה אתה מצפה מהקריאטין?
קח בחשבון שאם אתה מצליח לעשות 3*5 במקום 5,5,4 זו תרומה גדולה מהקריאטין.

אם יש לך מיטוכונדריה בגוף (אברוני הנשימה התאית בתא), סביר להניח שזה ישפיע גם עליך.
מקווה שזה היה מספיק ברור O.0

תכלס זה נכון שלא משפיע על כולם
יש לי חברים אחרי 4 ימים מרימים 20 אחוז יותר ויש כאלה שזה לא מזיז להם בכלל
הכי מסכנים הם אלה שיש להם גם כאבי בטן מקריאטין חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית