הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה של שבוע מהאימונים

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
אני מאוד פעילה על בסיס יומיומי,
יוצא שהשבוע שלי מכיל בערך 5-6 אימונים, 4 משקולות ועוד 2 אירוביים די עצימים- אימון ספרינטים ועוד אימון אירובי עצים (70%), בדרך כלל זה ביחסים האלו

לפני ארבע חודשים הייתה ההפסקה האחרונה שלי מאימונים והיא ארכה בערך 6-5 ימים
אני יודעת שכל כמה זמן צריך לתת לגוף קצת מנוחה ולהוריד ווליום לתקופה של שבוע, השאלה היא כל כמה זמן צריך לעשות את זה, ומה אפשר לעשות במקום האימונים הרגילים (אם בכלל לעשות), כי שבוע בלי להתאמן בשבילי זה אומר להשתגע, אין לי מושג מה אני הולכת לעשות עם עצמי 0.0

תודה 😃

אין איזה זמן מדוייק תאמת של כמה זמן מומלץ לתת שבוע מנוחה, קראתי מדריכים מסויימים שאומרים כל 3 חודשים אחרים כל 5 חודשים, אבל באופן כללי מומלץ מאוד פעם בתקופה כזאת לתת לגוף שבוע של מנוחה לגמרי, מנוחה לגמרי זה לגמרי חח בלי אימונים אחרים.
לגבי מה לעשות עם עצמך? חברים, לישון, סדרות, טיולים,לישון, סרטים, לישון, להפגין לזכויות הפינגוונים באנטרקטיקה- לא חסר אני בטוח שתמצאי

אין שום סיבה להפסיק להתאמן למשך זמן אקראי מסויים, כל זמן אקראי מסויים.
יש הרבה סיבות לתת מנוחה - פציעה, אימון יתר, אילוצי לו"ז וכו', אבל כל עוד הכל תקין אין שום סיבה להפסיק להתאמן למשך שבוע. האספקט המנטלי משתנה בין אנשים שונים, יש כאלה שכל זמן מסויים צריכים "שבירת שגרה", אז במידה ואת כזו - המוטיבציה שלך לטווח הארוך שווה את שבוע המנוחה.

בכל אופן, שבוע המנוחה הזה הוא אינו חובה, משום בחינה אימונית \ בריאותית. יגיעו מצבים בחיים שיאלצו אותך להפסיק להתאמן, תהיי בטוחה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין איזה זמן מדוייק תאמת של כמה זמן מומלץ לתת שבוע מנוחה, קראתי מדריכים מסויימים שאומרים כל 3 חודשים אחרים כל 5 חודשים, אבל באופן כללי מומלץ מאוד פעם בתקופה כזאת לתת לגוף שבוע של מנוחה לגמרי, מנוחה לגמרי זה לגמרי חח בלי אימונים אחרים.
לגבי מה לעשות עם עצמך? חברים, לישון, סדרות, טיולים,לישון, סרטים, לישון, להפגין לזכויות הפינגוונים באנטרקטיקה- לא חסר אני בטוח שתמצאי
סבבה תודה 😃 אני אנצל את התקופה של החגים עכשיו 😃
אין שום סיבה להפסיק להתאמן למשך זמן אקראי מסויים, כל זמן אקראי מסויים.
יש הרבה סיבות לתת מנוחה - פציעה, אימון יתר, אילוצי לו"ז וכו', אבל כל עוד הכל תקין אין שום סיבה להפסיק להתאמן למשך שבוע. האספקט המנטלי משתנה בין אנשים שונים, יש כאלה שכל זמן מסויים צריכים "שבירת שגרה", אז במידה ואת כזו - המוטיבציה שלך לטווח הארוך שווה את שבוע המנוחה.

בכל אופן, שבוע המנוחה הזה הוא אינו חובה, משום בחינה אימונית \ בריאותית. יגיעו מצבים בחיים שיאלצו אותך להפסיק להתאמן, תהיי בטוחה.

בהצלחה
נראה לי שבכל זאת אני אצא לכמה ימי מנוחה אני מרגישה מותשת ..
תודה רבה !

לדעתי את קצת מגזימה למה 6 אימונים בשבוע וכמה אירובי ???
יש מצב את מותשת כי זה התחלה של אימון יתר

אני מאוד פעילה על בסיס יומיומי,
יוצא שהשבוע שלי מכיל בערך 5-6 אימונים, 4 משקולות ועוד 2 אירוביים די עצימים- אימון ספרינטים ועוד אימון אירובי עצים (70%), בדרך כלל זה ביחסים האלו

לפני ארבע חודשים הייתה ההפסקה האחרונה שלי מאימונים והיא ארכה בערך 6-5 ימים
אני יודעת שכל כמה זמן צריך לתת לגוף קצת מנוחה ולהוריד ווליום לתקופה של שבוע, השאלה היא כל כמה זמן צריך לעשות את זה, ומה אפשר לעשות במקום האימונים הרגילים (אם בכלל לעשות), כי שבוע בלי להתאמן בשבילי זה אומר להשתגע, אין לי מושג מה אני הולכת לעשות עם עצמי 0.0

תודה 😃

תקשיבי לגוף שלך.
אם את מרגישה כ"כ מותשת מנוחה של שבוע בטוח שלא תזיק.
תנוחי ותחזרי לתת בראש רעננה 😵‍💫🥊

אין שום סיבה להפסיק להתאמן שבוע שלם אלה אם כן נפצעת , וגם פה אפשר להתווכח.

ההמלצה שלי אם את מרגישה שיש לך עומס תעשי שבוע דילאוד , תעשי אימונים מאוד קלים במשך השבוע ותקצצי משקלים בתרגילים העקריים בשביל לתת לגוף לנוח.
התאוששות אקטיבית עדיפה מהתאוששות פסיבית

יש כאלה שאומרים פעם בחודשיים יש כאלה פעם בשלושה חודשים ויש כאלה אומרים פעם בחצי שנה,לדעתי הכי אופטימלי זה פעם בחודשיים ואחרי המנוחה לשנות קצת את התוכנית 😃

לדעתי את קצת מגזימה למה 6 אימונים בשבוע וכמה אירובי ???
יש מצב את מותשת כי זה התחלה של אימון יתר
2 אימוני אירובי בשבוע נשמע לך יותר מידי?????? למה?

מניסיון אחרי תקופת מסה של איזה 7-8 חודשים , הפסקתי להתאמן לל3 שבועות בגלל ניתוח , לא ירדתי במסת השריר , ההפך חזרתי חזק מתמיד ותוך כמה ימים חזרתי למצב הרגיל , (אכלתי טוב בתקופה הזו)
וזה עשה לי רק טוב .
אז שבוע זה כלום .

יש כאלה שאומרים פעם בחודשיים יש כאלה פעם בשלושה חודשים ויש כאלה אומרים פעם בחצי שנה,לדעתי הכי אופטימלי זה פעם בחודשיים ואחרי המנוחה לשנות קצת את התוכנית 😃
משנים תוכנית כאשר מפסיקים להתקדם.
אם את עוד מתקדמת אין שום סיבה שבעולם להחליף

2 אימוני אירובי בשבוע נשמע לך יותר מידי?????? למה?

לא אמרתי שאירובי זה יותר מידיי פשוט גם לעשות 6 אימונים בשבוע וגם אירובי במידה ואת עובדת נכון וקשה זה לא יחזיק הרבה זמן אין שום סיבה לעשות 6 פעמיים כוח במיוחד לא אדם טבעי .. וכן אחרי תקופה של בין חודש וחצי לשלוש חודשים מתחיל אימון יתר !!! מנסיוו
אין שום סיבה להפסיק להתאמן שבוע שלם אלה אם כן נפצעת , וגם פה אפשר להתווכח.

ההמלצה שלי אם את מרגישה שיש לך עומס תעשי שבוע דילאוד , תעשי אימונים מאוד קלים במשך השבוע ותקצצי משקלים בתרגילים העקריים בשביל לתת לגוף לנוח.
התאוששות אקטיבית עדיפה מהתאוששות פסיבית

למה להוריד משקל ... ? תעשי שבוע קל שזה אומר תורידי סטים בחצי ולא תגעי במשקלי עבודה

לא אמרתי שאירובי זה יותר מידיי פשוט גם לעשות 6 אימונים בשבוע וגם אירובי במידה ואת עובדת נכון וקשה זה לא יחזיק הרבה זמן אין שום סיבה לעשות 6 פעמיים כוח במיוחד לא אדם טבעי .. וכן אחרי תקופה של בין חודש וחצי לשלוש חודשים מתחיל אימון יתר !!! מנסיוו

למה להוריד משקל ... ? תעשי שבוע קל שזה אומר תורידי סטים בחצי ולא תגעי במשקלי עבודה
תקרא מה זה דילאוד ומה זה התאוששות אקטיבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית