הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על סוג של תפריט AD

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
אני בשבועות הקרובים לא ממש אתאמן עקב פציעה אולי רק בנץ מתח ומקבילים ובינתיים אני יכול להתרגל לתפריט הזה לקראת SS רציני.

בוקר: קופסת קוטג 5%, כף שמן זית וחצי ליטר חלב 3%

ארוחת 10: 2 סקופים של ISO 100

צהריים: 300 גרם של סוג בשר כלשהו עם עדיפות לאדום+3 כפות טחינה(60 גרם)

לפני אימון: כף שמן זית וביצה שלמה
אחרי אימון: 2 קופסאות טונה ו2 ביצים שלמות

ערב: 100 גרם גבינה צהובה, חצי אבוקדו, כף שמן זית וחצי ליטר חלב 3%

ערכים: קלוריות-3000
חלבונים-295
שומנים-180
פחמימות-73

אני חושב שיש לי יותר מדי פחמימות וחלבונים ומעט מדי שומן בשביל שאני אוכל לקרוא לזה AD אבל אין לי מושג מה לשנות ואת החלב שמביא הרבה פחמימות אני צריך בשביל להשלים קלוריות ואים לי מושג מה עוד להוסיף בשביל עוד הרבה שומן אני אשמח לשמוע הצעות

נתונים: גיל-15
גובה-178
משקל-68
אחוז שומן-בסביבות ה11

מטרת ביניים-80 קילו ולא יותר מ14% שומן שכחתי לכתוב RMR 2148
ובתפריט היה גם מחשבון שיצא לי קלוריות קצת יותר מ2700

למה אתה אוכל כל כך מעט פחמימה? אתה עושה SS לא? תאכל פחמימה והרבה, אבל אל תתחיל בפלוס קלורי של 600. בטח לא כשאתה לא מתאמן אתה סתם תעלה המון שומן.

• פותח/ת השרשור
למה אתה אוכל כל כך מעט פחמימה? אתה עושה SS לא? תאכל פחמימה והרבה, אבל אל תתחיל בפלוס קלורי של 600. בטח לא כשאתה לא מתאמן אתה סתם תעלה המון שומן.

כרגע אני רק מתרגל לתפריט הזה אני לא מתחיל מכזה פלוס קלורי.
במאי-אמצע מאי אני אחזור לSS בצורה רצינית ואני כבר רוצה להיות מורגל לתפריט מהסוג הזה שדיי קשה לעמוד בו

במאי-אמצע מאי אני אחזור לSS בצורה רצינית ואני כבר רוצה להיות מורגל לתפריט מהסוג הזה שדיי קשה לעמוד בו
בגלל זה אני לא מבין למה אתה לא אוכל פחמימות? גם אם אתה שמן לשעבר אתה יכול לאכול 150-180 גרם פחמימה ליום וזה לא יפריע לך יותר מדי מבחינת נוזלים, וזה תפריט הרבה יותר אידאלי ונוח

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני לא מבין למה אתה לא אוכל פחמימות? גם אם אתה שמן לשעבר אתה יכול לאכול 150-180 גרם פחמימה ליום וזה לא יפריע לך יותר מדי מבחינת נוזלים, וזה תפריט הרבה יותר אידאלי ונוח

תאמת תמיד הייתי שחיף עד לפני שנה עוד הייתי בסביבות ה55 קילו ופחות מזה.
אני לא ממש רוצה לעלות הרבה בשומן ונוזלים וקראתי את המאמר על התפריט וראיתי שעולים בו בעיקר שריר

אני לא ממש רוצה לעלות הרבה בשומן ונוזלים וקראתי את המאמר על התפריט וראיתי שעולים בו בעיקר שריר
אל תעשה דברים שאתה לא מבין עד הסוף. אם תיהיה בפלוס קלורי של 600 אתה תעלה בשומן לא משנה מה תאכל. גם בפלוס נמוך יותר אתה תעלה בשומן. תפנים את זה ותפסיק לפחד מזה, סביר להניח שאחוז השומן שלך לא ישתנה, מה שאומר שאתה תראה הרבה יותר טוב.
אם אתה שחיף לשעבר אז תאכל פחמימות אין לך מה לפחד מעליה מטורפת בנוזלים. תתאמן חזק, אל תוותר על אירובי, ואל תעשה פלוס קלורי כזה גדול על ההתחלה, תתחיל מ300 גג

אל תעשה דברים שאתה לא מבין עד הסוף. אם תיהיה בפלוס קלורי של 600 אתה תעלה בשומן לא משנה מה תאכל. גם בפלוס נמוך יותר אתה תעלה בשומן. תפנים את זה ותפסיק לפחד מזה, סביר להניח שאחוז השומן שלך לא ישתנה, מה שאומר שאתה תראה הרבה יותר טוב.
אם אתה שחיף לשעבר אז תאכל פחמימות אין לך מה לפחד מעליה מטורפת בנוזלים. תתאמן חזק, אל תוותר על אירובי, ואל תעשה פלוס קלורי כזה גדול על ההתחלה, תתחיל מ300 גג
נראה לי שאני ההוכחה לכך שאפשר להיות בפלוס קלורי של יותר מ600 בלי לעלות בגרם של שומן. חחחחח אני בפלוס קלורי 800 ובקושי מצליחה לעלות במשהו, שלא לדבר שלא עולה בשומן 😃 אם אתה רוצה להוסיף שומן איכותי, תוסיף שקדים טבעיים. יש בהם 640 קלוריות ל100 גרם ו50 גרם שומן בערך. כל מנה של 20 גרם תוסיף לך 128 קלוריות ויותר מ10 גרם שומן וגם 4 גרם חלבון וזה לא יוצא הרבה כמות. משהו כמו 14 שקדים שזה כלום.

• פותח/ת השרשור

תודה על ההתייחסות אנו איישם את זה רק אירובי אני לא אעשה בקושי 3 דקות על ההליכון יש לי כוח לפני אימון מאז שפרשתי מחפני שנה וחצי מכדורסל אני כבר לא יכול לרוץ חצי קילומטר חחחחח

נראה לי שאני ההוכחה לכך שאפשר להיות בפלוס קלורי של יותר מ600 בלי לעלות בגרם של שומן. חחחחח אני בפלוס קלורי 800 ובקושי מצליחה לעלות במשהו, שלא לדבר שלא עולה בשומן
יש גם עיניין של גנטיקה 😃 רוב האנשים לא במצב שלך חח
תודה על ההתייחסות אנו איישם את זה רק אירובי אני לא אעשה בקושי 3 דקות על ההליכון יש לי כוח לפני אימון מאז שפרשתי מחפני שנה וחצי מכדורסל אני כבר לא יכול לרוץ חצי קילומטר חחחחח
אליפטי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית