הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המעניש מעדכן =]

מצב
השרשור נעול

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
לפני שנה: יד 36.5 ס"מ 73 ק"ג אחוז שומן 13-14%

http://up95.siz.co.il/up1/nvwzki3ruyyw.jpg

לפני יומיים: יד 41-41.5 ס"מ+- (הרבה זמן לא מדדתי אבל משער) משקל 83 ק"ג אחוז שומן 13-14%

http://up97.siz.co.il/up3/jzfyzwrtldgm.jpg

(החזה נמרח איכשהו אל תתיחסו לזה)

אפשר לראות בבירור ששפרתי כתפיים ואמות בנוסף לכך שגדלתי בכללי.

תיהיו קלילים איתי http://www.***/images/smilies2/smile.gif

**עריכה**

אשכול סוף מאסה להשוואה קטנה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2677

נערך לאחרונה:
אין ספק בכך שהיד והכתף עברו שינוי בתקופה שבין שתי התמונות, אך התמונה השניה לא בדיוק מראה את איכות השינוי.ביחס לתמונה הראשונה הפוזה לא טובה, התמונה מטושטשת, והתאורה לא עוזרת.

• פותח/ת השרשור
אין ספק בכך שהיד והכתף עברו שינוי בתקופה שבין שתי התמונות, אך התמונה השניה לא בדיוק מראה את איכות השינוי.ביחס לתמונה הראשונה הפוזה לא טובה, התמונה מטושטשת, והתאורה לא עוזרת.

תודה רבה =] ואין מה לעשות אילו היו הגורמים הסביבתיים.

אני יודע שמידיים אי אפשר כלכך לשפוט אבל על כמה אחוז שומן בערך אני עומד?

נ.ב

הוספתי גם את אשכול סוף מאסה על מנת להראות את הירידה, תגובות התקבלו לטובה או לרעה.

נערך לאחרונה:
עוד תמונות היו עוזרות אך אכן הייתה פה עלייה דיי גדולה של מסת שריר, אחלה שינוי בשנה, בהצלחה בהמשך.

תעלה עוד תמונות, פרונט,גב, רגליים בלי חולצה

רואים שעלית, בהצלחה

לירון המעניש למה האמסטרינג לא גודל?:🙁

עוד יגדל הבחור, מי יודע אולי המחט תצליח לשכנע אותו בקרוב 🤫
חחחחחחח קודם כל תלמד להתאמן ולאכול
בקשר לשינוי, התקדמות מאד יפה לשנה ! רואים שעלית באופן רציני אבל מה זה הגופייה הזאת??? היא מגיעה לך לתבור..
אתה בערך 16% שומן

אחי בלי לצחוק או משהוא.. אתה זה ראש ביצה משרירים???
ונראה שיש שיפור רק תוריד חולצה נראה את השיפור באמת

אחי בלי לצחוק או משהוא.. אתה זה ראש ביצה משרירים???
ונראה שיש שיפור רק תוריד חולצה נראה את השיפור באמת

כן זה הוא

רואים שינוי, אבל האחוז שומן מהתמונה הזו בטוח מעל 15%.
בהצ', תעלה פרונט.

הוא טוען 13 וכשאומרים לו להעלות תמונה כשהוא בלי חולצה שיהיה יותר קל להעריך הוא מתרץ ולא מעלה 🙄

העיקר שילדי FXשחיף מסכימים איתו:s49:

חח פעם הייתי נכנס הרבה בגללך לשרירים איך לואיס צחק על ראש ביצה חח...........
בתמונה הראשונה אתה הרבה יותר חטוב מאשר בתמונה השנייה.. 13% זה לא ..

עליתה נחמד+ בשנה.אומנם זיינת את השכל ללא הרף וגרמת לכל העולם להכיר בטימטום שלך אבל בכל זאת התקדמת קצת בשנה.אם הייתה מתרכז יותר ברצינות באימונים ובתזונה כמו שצריך ופחות בזיוני מוח(על האוף סיזון הנקי שלי אם ה14 אחוז שומן שגם עכשיו אתה לא והאי פירוקי שריר שלך וכל הבולשיט שרשמת פה ובFXP) הייתי בטוח ב1000% שהיית מתקדם יותר ואין סיבה שלא!

לסיכום יש התקדמות אז קבלת ממני כל הכבוד קטן.

תגיד שמעתי בפורום שלכם שאתם מתכננים תחרות שניקראת מר FXP מזה מי הכי מפגר או מי הכי שחיף?
ואני מקוה שאם "תשכנע את המחט להכנס לטוחאס שלך" שלא תעשה את אותן שטויות שעשית כלכך הרבה זמן כי זה יעלה לך בבריאות שלך.

• פותח/ת השרשור
עליתה נחמד+ בשנה.אומנם זיינת את השכל ללא הרף וגרמת לכל העולם להכיר בטימטום שלך אבל בכל זאת התקדמת קצת בשנה.אם הייתה מתרכז יותר ברצינות באימונים ובתזונה כמו שצריך ופחות בזיוני מוח(על האוף סיזון הנקי שלי אם ה14 אחוז שומן שגם עכשיו אתה לא והאי פירוקי שריר שלך וכל הבולשיט שרשמת פה ובFXP) הייתי בטוח ב1000% שהיית מתקדם יותר ואין סיבה שלא!

לסיכום יש התקדמות אז קבלת ממני כל הכבוד קטן.

תגיד שמעתי בפורום שלכם שאתם מתכננים תחרות שניקראת מר FXP מזה מי הכי מפגר או מי הכי שחיף?
ואני מקוה שאם "תשכנע את המחט להכנס לטוחאס שלך" שלא תעשה את אותן שטויות שעשית כלכך הרבה זמן כי זה יעלה לך בבריאות שלך.

א' כל הייתי מגדיר זאת כיותר מנחמד+ לפי התמונות של הלפני ואחרי ותאמין לי שאני מקבל הערכה מעל ומאיבר מהרבה אנשים שסובבים אותי ושאני מראה תמונות מפעם ועכשיו אז בכלל, כמו שמשה אמר אפשר להבחין בעלייה גדולה מאוד של מאסת שריר, ועל פי מה אתה קבעת שאני לא משקיע תאמין לי שאני משקיע בצורה קשה מאוד באימונים (במיוחד בחיטוב) וגם עניין התזונה לא פחות מושקע, ואני לא יודע על אילו זיוני שכל אתה מתכוון שרשמתי ב FXP אולי היו כמה דברים מזעריים שהם היו לא הכי נכונים אבל זה לא היה בכוונה לשקר כנראה שהיו סברים שבאמת טעיתי, בכל אופן תודה רבה על התגובה סוף סוף אפשר קצת לשמוע ממך הערכה לטובה, ואני מבקש רק דבר אחד להפסיק עם הדאחקות הילדותיות שאתה מדיי פעם מריץ עלי בפורום השני דווקא ממך לא הייתי מצפה ומצטער מאוד על האי הבנה שקרתה לנו פעם שחשבת שהייתי צוחק עליך כי בסה"כ אמנם צקחתי על איך שהיית פעם לאומת היום שעלית בכמה רמות והשינוי שהבאת בזמן האחרון וחבל שאתה לא יודע שאני דווקא מאוד מעריך אותך ודווקא אתה בוחר לראות אותי כשוג של שגיא גרשגורן 2 שמזלזל באחרים ולא מסתכל על עצמו.

נערך לאחרונה:
א' כל הייתי מגדיר זאת כיותר מנחמד+ לפי התמונות של הלפני ואחרי ותאמין לי שאני מקבל הערכה מעל ומאיבר מהרבה אנשים שסובבים אותי ושאני מראה תמונות מפעם ועכשיו אז בכלל, כמו שמשה אמר אפשר להבחין בעלייה גדולה מאוד של מאסת שריר, ועל פי מה אתה קבעת שאני לא משקיע תאמין לי שאני משקיע בצורה קשה מאוד באימונים (במיוחד בחיטוב) וגם עניין התזונה לא פחות מושקע, ואני לא יודע על אילו זיוני שכל אתה מתכוון שרשמתי ב FXP אולי היו כמה דברים מזעריים שהם היו לא הכי נכונים אבל זה לא היה בכוונה לשקר כנראה שהיו סברים שבאמת טעיתי, בכל אופן תודה רבה על התגובה סוף סוף אפשר קצת לשמוע ממך הערכה לטובה, ואני מבקש רק דבר אחד להפסיק עם הדאחקות הילדותיות שאתה מדיי פעם מריץ עלי בפורום השני דווקא ממך לא הייתי מצפה ומצטער מאוד על האי הבנה שקרתה לנו פעם שחשבת שהייתי צוחק עליך כי בסה"כ אמנם צקחתי על איך שהיית פעם לאומת היום שעלית בכמה רמות והשינוי שהבאת בזמן האחרון וחבל שאתה לא יודע שאני דווקא מאוד מעריך אותך ודווקא אתה בוחר לראות אותי כשוג של שגיא גרשגורן 2 שמזלזל באחרים ולא מסתכל על עצמו.

א.אני לא אכנס איתך לדיון
ב.מי שמנסה לשחק איתי בקקי אני משחק איתו עד הסוף בחזרה
ג.אני לא כתבתי תקופה מאוד ארוכה בפורום השני
ד.לא אני מריץ עליך את הדאחקות
ה.זיינתה את השכל בFXP בצורא שפשוט גורמת לאנשים לצחקק עליך יקירי...אין פשוט תגובה אחרת פרט לזה אפילו להתעלם קשה.
ו.יום טוב וסה"כ שינויי טוב ותודה שאתה עכשיו למדת להעריך אותי...אחרי שפעם צחקת וסתמתי לך את הפה כמו שסתמתי לעוד אנשים כמוך את הפה ידידי:)

הלכתי לאימון סקוואט סקוואט סקוואט סקוואט וקצת פרונט סקוואט גם לתרגל כמו שצריך.

ביי גבר ✌️

עוד יגדל הבחור, מי יודע אולי המחט תצליח לשכנע אותו בקרוב 🤫

אני לא מבין למה אתה מזריק ?
היית יכול להתקדם הרבה יותר אם פשוט היית מתאמן נכון ואוכל נכון...

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה מזריק ?
היית יכול להתקדם הרבה יותר אם פשוט היית מתאמן נכון ואוכל נכון...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת הנקרא פשוטה ידידי רשמתי שבעתיד אני יתכוון להשתמש, ובבקשה תפסיקו להגיד להתאמן ולאכול טוב אף אחד מכם לא יודע מה תכנית האימונים או סדר התזונה שלי אז תפסיקו להסיק מסקנות ותזונה זה אחד הדברים החשובים אצלי, ואתה רשמת משפט מאוד מפגר ממתי אפשר להתקדם בצורה טבעית הרבה יותר מאשר בסייקל? 😣😣 דבר שני כמו שכמה רשמו פה עשיתי התקדמות טובה מאוד משנה שעברה ועד עכשיו.

נ.ב

גלעד אני שמח שיש בינינו הבנה ושסוף סוף אני מקבל ממך הערכה לטובה, בקשר לחרטוטים אני לא יודע למה אתה מתכוון וגם אם היו שטויות שרשמתי זה לא היה בכוונת תחילה, אימון סקוואט מהנה לך ✌️

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת הנקרא פשוטה ידידי רשמתי שבעתיד אני יתכוון להשתמש, ובבקשה תפסיקו להגיד להתאמן ולאכול טוב אף אחד מכם לא יודע מה תכנית האימונים או סדר התזונה שלי אז תפסיקו להסיק מסקנות ותזונה זה אחד הדברים החשובים אצלי, ואתה רשמת משפט מאוד מפגר ממתי אפשר להתקדם בצורה טבעית הרבה יותר מאשר בסייקל? 😣😣

נ.ב

גלעד אני שמח שיש בינינו הבנה ושסוף סוף אני מקבל ממך הערכה לטובה, בקשר לחרטוטים אני לא יודע למה אתה מתכוון וגם אם היו שטויות שרשמתי זה לא היה בכוונת תחילה, אימון סקוואט מהנה לך ✌️

ללא ספק. אם אין לך ידע בחומרים אתה רק תזיק לעצמך.
לא מבין את האנשים שעוד בחיתולים בחינת הידע בתזונה ואימונים ומעלים את המילה "סייקל" על הלשון....

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית