תמונה המעניש מעדכן =]

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
מי דיבר על משקלים ?
ולבן אדם שטבעי התחומים מקבילים אם לא זהים .
אני ראיתי איך אנשים משתנים שהם מתחילים לעבוד כבד (ביחס אל עצמם) , אתה נראה ילד בייספס כרגע . במקום לקחת דברים אישית תחשוב אולי שאתה עושה דברים לא בסדר .

אני ממש ממש לא ילד בייספס, ואחד הדברים שאני הכי לא סובל זה שמקטלגים אדם מסויים בלי לדעת עליו דברים בצורה מפורטת, בוא נאמר דבר כזה, אתם כל הזמן אומרים תשנה את התכנית אימונים שלך תעבור ל SS, א' כל זאת לא תכנית שמתאימה לכל אחד צריך קודם לחקור את המתאמן לבדוק אולי הוא עבר פציעות בעבר שאוסרת עליו לעבוד בתרגילים מורכבים כמו דד ליפט או סקוואט?(לא שאני לא עושה אותם), עכשיו במקום לאמר דבר כמו "שנה את התכנית אימונים שלך" תפרטו את עצמכם יותר לעומק ותסבירו את עצמכם.

נ.ב

אתם ממש חורגים מנושא האשכול, פתחתי את האשכול על מנת לקבל דעות על השינוי ולהראות את ההבדלים משנה שעברה ועד כה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת הנקרא פשוטה ידידי רשמתי שבעתיד אני יתכוון להשתמש, ובבקשה תפסיקו להגיד להתאמן ולאכול טוב אף אחד מכם לא יודע מה תכנית האימונים או סדר התזונה שלי אז תפסיקו להסיק מסקנות ותזונה זה אחד הדברים החשובים אצלי, ואתה רשמת משפט מאוד מפגר ממתי אפשר להתקדם בצורה טבעית הרבה יותר מאשר בסייקל? 😣😣 דבר שני כמו שכמה רשמו פה עשיתי התקדמות טובה מאוד משנה שעברה ועד עכשיו.

נ.ב

גלעד אני שמח שיש בינינו הבנה ושסוף סוף אני מקבל ממך הערכה לטובה, בקשר לחרטוטים אני לא יודע למה אתה מתכוון וגם אם היו שטויות שרשמתי זה לא היה בכוונת תחילה, אימון סקוואט מהנה לך ✌️

הוא לא התכוון לזה שאתה יכול להתקדם בצורא טבעית יותר מבסייקל.
אני מאמין שהוא התכוון שאתה עדין לא הגעת לכזאת רמה שאתה צריך לרוץ לסייקלים משום בחינה!
בגרות שריר,ותק באימונים,מסת הגוף שלך ובכללי אני מאמין ודי בטוח ממקורות יודעי דבר שאתה מתאמן כמו 🤡
ככה שאל תיתבייש לרשום פה מה אתה אוכל ואיך אתה מתאמן רק יעזרו לך כאן להתקדם.
ובקשר למה שעידן אמר לך?הוא צודק ב100% אתה נחשב מתחיל הגוף שלך יגיב הרבה יותר טוב מבחינת היפרטרופיה לתוכנית כוח מאשר לתוכנית של אימונים מבודדים שלדעתי אתה לא צריך בכלל לחשוב על תוכנית כזאת אם אתה לא על סייקל.

הגיע הזמן לקחת את עצמך בידיים ולהפסיק לצלם כל היום את הבייספס שהוא די גרוע אצלך ידידי.

אני ממש ממש לא ילד בייספס, ואחד הדברים שאני הכי לא סובל זה שמקטלגים אדם מסויים בלי לדעת עליו דברים בצורה מפורטת, בוא נאמר דבר כזה, אתם כל הזמן אומרים תשנה את התכנית אימונים שלך תעבור ל SS, א' כל זאת לא תכנית שמתאימה לכל אחד צריך קודם לחקור את המתאמן לבדוק אולי הוא עבר פציעות בעבר שאוסרת עליו לעבוד בתרגילים מורכבים כמו דד ליפט או סקוואט?(לא שאני לא עושה אותם), עכשיו במקום לאמר דבר כמו "שנה את התכנית אימונים שלך" תפרטו את עצמכם יותר לעומק ותסבירו את עצמכם.

נ.ב

אתם ממש חורגים מנושא האשכול, פתחתי את האשכול על מנת לקבל דעות על השינוי ולהראות את ההבדלים משנה שעברה ועד כה.

פה זה לא FXP לירון.
כאן אתה לא מאור זרדז גירסת טירת הכרמל כמו בפורום שם,רק בגלל שכן עשית שינויי ככה זה יגרום לאנשים יותר להתענין וליעץ לך איך להתקדם יותר זה שהתקדמת זה לא אומר שאם היית עושה משהו אחר היית מתקדם פחות.אל תשכח שהאנשים שכותבים לך "קצת" יותר מנוסים מימך בתחום.

עידן לא מתעסק בבאדיבילדינג בכלל ואני יכול להבטיח לך ב200% שהוא מחזיק עליו יותר מסת שריר ממה שתהיה לך גם עוד שנה וחצי ויותר.

נ.ב

אתה לא עושה אותם
אחרת היית נראה הרבה יותר מאסיבי

נ.ב

מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט ודדליפט ?

אני מצטרף לדיאוס ולגלעד, שומדבר לא שם יותר מאסה מעוד פלטה בכל צד על המוט.

לירון...קולמן תמיד אומר..

Everybody wann'a be a bodybuilder but nobody wann'a lift heavy ass weight but me.

אם קולמן אומר תעשה 🤪🤪🤪🤪🤪

אהבתי גלעד 😃

תבין שאנשים רוצים לעזור לך להתקדם

רואים שיניו נחמד
למה אתה פותח פוסט ולא מוכן לקבל את התגובות שרושמים לך?

נראה שעלית המון באחוזי שומן לפי התמונות האלה. אם השינוי כ"כ מרשים כמו שאתה אומר, תעלה תמונות פרונט לפני ואחרי. בינתיים נראה שאתה לא אוכל/מתאמן נכון, תעלה את התכנית והתפריט שלך ויגידו לך מה אתה לא עושה בסדר במקום לעבוד על עצמך עם תגובות בפורום.

נערך לאחרונה:
תעשה hst שמעתי שהיא תוכנית טובה מאוד

אם האימונים שלך כל כך "מושלמים" והתזונה שלך ללא רבב.
למה אתה מסיים מאסה איך שאתה מסיים? למה אתה עולה הרבה בשומן ביחס לעלייה בשריר? זה לא אמור לקרות אם תזונה אופטימלית ואימונים אופטימליים.
תתאפס על עצמך, תסיים עכשיו תחיטוב לא משנה על איזה משקל תסיים, תסגור את החיטוב על 10% שומן.
אחרי שסיימתה תחשוב כמו מתאמן מתחיל, כאילו פעם ראשונה אתה הולך לחדר כושר, תתחיל הכל מהתחלה והפעם תעשה את זה נכון ותראה איך אתה גודל יופי.

• פותח/ת השרשור
אם האימונים שלך כל כך "מושלמים" והתזונה שלך ללא רבב.
למה אתה מסיים מאסה איך שאתה מסיים? למה אתה עולה הרבה בשומן ביחס לעלייה בשריר? זה לא אמור לקרות אם תזונה אופטימלית ואימונים אופטימליים.
תתאפס על עצמך, תסיים עכשיו תחיטוב לא משנה על איזה משקל תסיים, תסגור את החיטוב על 10% שומן.
אחרי שסיימתה תחשוב כמו מתאמן מתחיל, כאילו פעם ראשונה אתה הולך לחדר כושר, תתחיל הכל מהתחלה והפעם תעשה את זה נכון ותראה איך אתה גודל יופי.

תסתכל על השורה האחרונה שלך, איך אני גודל יופי? סמוך עלי שבמאסה הזאת הייתה עלייה גדולה של שריר בנוסף לעלייה של השומן... ואני מאוד מרוצה מההישג בוא נגיד ככה, זה שמשכתי את זה לאחוז שומן 20+ זה נקודה שונה הייתה לי מטרה לעבור את ה 90 ק"ג אבל הייתי צריך לעצור את המאסה כבר ב 87 שהייתי על 17% שומן בערך ומשם להתחיל חיטוב...

תסתכל על השורה האחרונה שלך, איך אני גודל יופי? סמוך עלי שבמאסה הזאת הייתה עלייה גדולה של שריר בנוסף לעלייה של השומן... ואני מאוד מרוצה מההישג בוא נגיד ככה, זה שמשכתי את זה לאחוז שומן 20+ זה נקודה שונה הייתה לי מטרה לעבור את ה 90 ק"ג אבל הייתי צריך לעצור את המאסה כבר ב 87 שהייתי על 17% שומן בערך ומשם להתחיל חיטוב...

לא היית צריך לעבור את ה 15% בכלל

אתה טועה ובגדול, כל עוד אתה טבעי אין שום סיבה שתסיים מאסה על אחוז שומן יותר גבוה מ15 אלא אם כן אתה מפלצת מאסה על משקל 100+ שלא פוחד לאבד חלק נכבד ממה שהוא השיג, וגם אז חיטוב ארוך ויחסית דל זה סבל.
בשורה התחתונה אם תרד ל10% שומן אתה תשקול אולי 75 קילו ועל הגובה שלך זה רע מאוד לאחד שמתאמן שנה וחצי וחושב שהוא מינימום מר עולם.

אתה טועה ובגדול, כל עוד אתה טבעי אין שום סיבה שתסיים מאסה על אחוז שומן יותר גבוה מ15 אלא אם כן אתה מפלצת מאסה על משקל 100+ שלא פוחד לאבד חלק נכבד ממה שהוא השיג, וגם אז חיטוב ארוך ויחסית דל זה סבל.
בשורה התחתונה אם תרד ל10% שומן אתה תשקול אולי 75 קילו ועל הגובה שלך זה רע מאוד לאחד שמתאמן שנה וחצי וחושב שהוא מינימום מר עולם.

על 10% שומן הוא אולי יהיה 65 ק"ג אולי

אל תגזים, לפי מה שהוא אמר הוא כרגע 83 קילוגרם, והוא צריך לרדת בערך 5% שומן ונוזלים זה לא יעבור את ה8 קילו.

אל תגזים, לפי מה שהוא אמר הוא כרגע 83 קילוגרם, והוא צריך לרדת בערך 5% שומן ונוזלים זה לא יעבור את ה8 קילו.

לדעתי הוא צריך להוריד יותר
וגם הוא יאבד הרבה שריר
אל תשכח שהוא אף פעם לא עשה חיטוב רציני אז יהיה לו קשה

גם הוא לא כל כך יודע לאכול/להתאמן אז הוא יאבד עוד יותר שריר

רגע אבל אם אני מגיע ל-18 אחוז שומן ורוצה לחטב עד 12 אחוז שומן אז אני יאבד שריר?
שמעתי שעד 12 אחוז שומן לא מאבדים שריר אם מחטבים כמו שצריך (כמובן שאני טבעי)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית