הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת חיטוב על גודל החזה

• פותח/ת השרשור noaml
  • פורסם בתאריך

noaml

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, התחלתי לאחרונה תפריט ותכנית אימונים בנסיון להוריד את אחוזי השומן. אחד המאמנים בחדר כושר אמר לי שאין לי מספיק שומן בגוף ולכן הגוף ייקח מאגרי שומן מהחזה שלי. אני שוקלת 46.3 והגובה שלי הוא 155, לפי ההערכה שלהם (משקל כזה שמודד אחוזי שומן...) יש לי 17.1% אבל זה נשמע לי לא הגיוני בכלל... בכל מקרה אני ממש לא רוצה לאבד את גודל החזה שלי שגם ככה מאוד לא גדול. האם זה נכון? האם יש מה לעשות בנושא? תודה.

שלום, התחלתי לאחרונה תפריט ותכנית אימונים בנסיון להוריד את אחוזי השומן. אחד המאמנים בחדר כושר אמר לי שאין לי מספיק שומן בגוף ולכן הגוף ייקח מאגרי שומן מהחזה שלי. אני שוקלת 46.3 והגובה שלי הוא 155, לפי ההערכה שלהם (משקל כזה שמודד אחוזי שומן...) יש לי 17.1% אבל זה נשמע לי לא הגיוני בכלל... בכל מקרה אני ממש לא רוצה לאבד את גודל החזה שלי שגם ככה מאוד לא גדול. האם זה נכון? האם יש מה לעשות בנושא? תודה.
אין שליטה על זה, ירידה באחוז שומן תוביל ברוב המקרים גם לירידה בגודל החזה...
look at the bright side, החזה עלול לרדת מעט, הטוסיק לרוב יראה יותר טוב כתוצאה מירידה באחוז השומן 😃

ירידה באחוז השומן היא לא נקודתית, הירידה היא כללית בכל הגוף ומה לעשות - גם החזה הוא חלק ממנו 😃
והמכשיר בחדר כושר לא מדוייק, אין לך מה להתעניין במה שהוא מראה.

את שוקלת 46 על 1.55, לדעתי אין פה שום מקום לחיטוב, המשקל שלך נמוך מדי.

חזה, ישבן, פנים, ידיים, רגליים ובסוף, אחרי שלא ישאר כלום אז קצת, בבטן:sarcastic:
במשקל 46 לא ברור מה את הולכת לחטב אבל בכל מקרה מדובר בתהליך הדרגתי ואת תמיד יכולה לעצור כשזה מספיק לך.

חזה, ישבן, פנים, ידיים, רגליים ובסוף, אחרי שלא ישאר כלום אז קצת, בבטן:sarcastic:
במשקל 46 לא ברור מה את הולכת לחטב אבל בכל מקרה מדובר בתהליך הדרגתי ואת תמיד יכולה לעצור כשזה מספיק לך.
וגם להחזיר חזרה קצת מהמשקל אם את מבואסת מהגודל של החזה...

• פותח/ת השרשור
כן אבל כשיש קאפ A אז אין ממש לאן לרדת. ולפי מיטב הבנתי משקל לא בהכרח קשור לאחוזי שומן בגוף. זה נכון שיש לי משקל נמוך או מתאים לגובה אבל עדיין אחוז שומן מעל הרצוי (וכן אני לא לוקחת ברצינות את השקילה שהראתה לי אחוזי שומן לא הגיוניים). אני רואה את זה על הירכיים, הטוסיק, הידיים... אני מאוד קטנה (מבנה גוף צר, עצמות "קלות" כמו שאומרים חח) אז המשקל מבחינתי לא אומר כלום.

אני רואה את זה על הירכיים, הטוסיק, הידיים...
קשה לי להאמין שבמשקל של 46 את באמת רואה משהו, מה שאת בעיקר רואה זה מחסור בשריר שגורם לגוף להראות רפוי יותר, או מה שנקרא תופעת ה"מדלדל". אם את תעלי במסת השריר את תרוויחי הרבה יותר ותיהי מרוצה מהגוף שלך הרבה יותר.
@Strawberry

לחלוטין מסכימה עם @yogevnn את צריכה להתרכז בתכנית אימונים עם תפריט נייטרלי או גרעון ממש קטן.
את כותבת שהתחלת גם תכנית אימונים חדשה אולי תפרטי מה היא כוללת.

Back
למעלה תחתית