הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת קלן

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אתמול לקחתי פעם ראשונה קלן ואני עושה סייקל של שלוש ימים ראשונים כדור אחד שלושה ימים אחרי זה שניים ושמונה ימים 3..הייתי רוצה להמשיך יותר אבל אין קטוטיפן :/
עכשיו כואב לי עורף מאחורי הראש ובראש ,זה נורמלי?זה הכאבי ראש שיש בתופעות לוואי..חוץ מזה הדופק עלה וטיפה רעדו הידיים

נורמלי.
בשביל למזער תופעות לוואי תשתה הרבה מים, תוסיף נתרן (מלח) לתזונה, תתסף בטאורין..

סיירוקס חזק רצח. תופעות לוואי אצלי היו רעידות כאבי ראש ובחילות. לקח שבוע עד שהפסיקו התופעות לוואי.
אם אתה הולך על חודש אז תתחיל באיזי. תשאר עם כדור אחד עד שתופעות לוואי נעלמות ואז תתחיל להעלות. טאורין עזר לי. הוספתי עוד שתי ליטר נוזלים ליום + כדורי מגנזיום.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות חודש אבל אין לי קטוטיפן ואין מי שיביא לי :/ אפחד לא יודע מה זה ממש מוזר... כבר כמעט ארבע בבוקר ואני לא מצליח לישון ונהיה לי חם ואני במיטה כבר מלא זמן ומתפוצץ לי המוח מה אפשר לעשות במקרה כזה?

הקלן לא עושה לך טוב ברמה בילתי נסבלת אז תפסיק אותו לדעתי אם זה ניסבל אז תסבול בשקט אין ככ הרבה מה לעשות

סיירוקס זבל של קלן עשיתי איתו סייקל ומלא תופעות לוואי עברתי לברנד אחר וחוץ מיובש בפה כלום
לא מסכים איתך... לקחתי סתם בשביל הכיף שבועיים. שתי כדורים ביום של 40 מ"ג. לא שיניתי כלום בתזונה ולא הוספצתי אירובי (לא עושה בכלל האמת). ירדתי שלוש קילו ואחוז שומן אחד.

לא מסכים איתך... לקחתי סתם בשביל הכיף שבועיים. שתי כדורים ביום של 40 מ"ג. לא שיניתי כלום בתזונה ולא הוספצתי אירובי (לא עושה בכלל האמת). ירדתי שלוש קילו ואחוז שומן אחד.
חבר לא דיברתי על התוצאות , דיברתי על התופעות לוואי האיומות של הסיירוקס אתה לא מעדיף כבר לקחת ברנד אחר ולא לסבול ולקבל אותן תוצאות ?
נ.ב מי לוקח תרופות בשביל הכיף ? זה לא טיקטק

חבר לא דיברתי על התוצאות , דיברתי על התופעות לוואי האיומות של הסיירוקס אתה לא מעדיף כבר לקחת ברנד אחר ולא לסבול ולקבל אותן תוצאות ?
נ.ב מי לוקח תרופות בשביל הכיף ? זה לא טיקטק

אם אפשר ברנד אחר אם אותם תוצאות אז כן. ממליץ על משהו ספציפי ?

ומאחר ואני לא מתפרנס מהספורט הזה - אז כן אני עושה את זה בשביל הכיף. לא נראה לי שאני

אם אפשר ברנד אחר אם אותם תוצאות אז כן. ממליץ על משהו ספציפי ?

ומאחר ואני לא מתפרנס מהספורט הזה - אז כן אני עושה את זה בשביל הכיף. לא נראה לי שאני
יש של לה פארמה 20 מקג מומלץ ויש של ורמוגה בלי תופעות לוואי כמאט .ושהתכוונתי שלא לוקחים בשביל הכיף התכוונתי לזה של למה בלי תזונה מותאמת ואירובי אם כבר אתה משתמש ?

יש של לה פארמה 20 מקג מומלץ ויש של ורמוגה בלי תופעות לוואי כמאט .ושהתכוונתי שלא לוקחים בשביל הכיף התכוונתי לזה של למה בלי תזונה מותאמת ואירובי אם כבר אתה משתמש ?

הסיבה שלא שיניתי כלום היא בכדי ללמוד ולהבין איך הגוף מגיב לקלן אחרי הרבה שנים שלא נגעתי. תמיד שלקחתי זה היה יחד עם דיאטה ואירובי שלפי דעתי היו קצת בהגזמה.
עכשיו שאני מבין ויודע איך הגוף שלי מגיב לקלן כשאני רק מוסיף אותו, אני יכול לתכנן תוכנית חיטוב הרבה יותר מותאמת לעצמי אישית, ואולי אצליח לשמר יותר מסת שריר.

חח בדיוק כמוני שאני לוקח קלן אני בתפריט ובאירובי בהגזמה . אולי גם אני יעשה שבועיים כאלה בנייטרלי לראות מה קורה

• פותח/ת השרשור
מתישהו הכאבי ראש מפסיקים או שצריך לסבול שבועיים?ואני יכול לקחת כדורים נגד כאבי ראש או שלא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית