הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א"ש

• פותח/ת השרשור amirbb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובה המהירה..
ושנית, אני אשמח אם תוכל לפרט לי למה..

אם היית שואל אותי זה נראה בעיני שיש לי אחוז שומן שלא מתאים למסה.. (לא מבין בזה יותר מידי)

אם תעשה חיטוב אתה תראה כמו שלד,כי אין עליך טיפת שריר,
תתחיל מסה,תאכל ארוחות מסודרות ובלי ג'אנק,תעלה שריר כמה שיותר נקי,ואז תתחיל חיטוב,
אחוז השומן נראה בסביבות ה17%-18%

אם תעשה חיטוב אתה תראה כמו שלד,כי אין עליך טיפת שריר,
תתחיל מסה,תאכל ארוחות מסודרות ובלי ג'אנק,תעלה שריר כמה שיותר נקי,ואז תתחיל חיטוב,
אחוז השומן נראה בסביבות ה17%-18%
מסכים עם מה שנאמר כאן, לדעתי גם באזור 18%-19% אבל עדיין ממליץ לך לעשות מסה כי אין לך מספיק שריר, יכול ליהיות שתיהיה לך תקופה קטנה שלא כל כך תאהב את מה שאתה רואה אבל זה יעבור מהר כשהשרירים יתחילו להופיע ואתה תיהיה הרבה יותר מסיבי וחזק.
לאחר מכן תחטב ותגיע לאן שאתה מדמיין עכשיו שתגיע אם תעשה רק חיטוב.
בהצלחה!
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

לדעתי הגזמתם אם האחוז שומן ... הוא ממש לא 18-19 ... יותר לכיוון ה13-14 פשוט בלי מסת שריר ולכן זה נראה ככה .
בכל מקרה תתחיל לאכול חבר ..תקרא על תזונה במאסה ותתמיד .
בהצלחה .

לדעתי הגזמתם אם האחוז שומן ... הוא ממש לא 18-19 ... יותר לכיוון ה13-14 פשוט בלי מסת שריר ולכן זה נראה ככה .
בכל מקרה תתחיל לאכול חבר ..תקרא על תזונה במאסה ותתמיד .
בהצלחה .
אין לו מסת שריר, מה שאומר שהחלק היחסי של השומן בגוף גדול יותר = אחוז שומן גבוה יותר.

לא כדאי קודם להתחיל להתאמן לפני כל העלאת תמונות האלה ?
לא הבנתי מה אתה רוצה שייקרה?
שהוא יעשה שטויות קודם ואז יעלה תמונות?

עדיף ליהיות חכם ולדעת לשאול מאשר ללכת ולעשות שטויות בלי להבין. אם הוא לא היה שואל הוא היה אולי חושב שהוא צריך לעשות חיטוב והיה סובל ממש.

לא הבנתי מה אתה רוצה שייקרה?
שהוא יעשה שטויות קודם ואז יעלה תמונות?

עדיף ליהיות חכם ולדעת לשאול מאשר ללכת ולעשות שטויות בלי להבין. אם הוא לא היה שואל הוא היה אולי חושב שהוא צריך לעשות חיטוב והיה סובל ממש.
קודם הוא צריך להתחיל להרים משקולות, חיטוב/מאסה זה כרגע לא משנה. גם אם הוא יעשה "חיטוב" הוא יעלה במסת שריר, כי הוא במצב הכי גרוע שיכול להיות. מפה הוא רק יכול להשתפר

תתחיל בתוכנית עצימה על מאזן נטראלי. לאט לאט תעלה נקי.

בהצלחה!

קודם הוא צריך להתחיל להרים משקולות, חיטוב/מאסה זה כרגע לא משנה. גם אם הוא יעשה "חיטוב" הוא יעלה במסת שריר, כי הוא במצב הכי גרוע שיכול להיות. מפה הוא רק יכול להשתפר
אם היית קורא מה שהוא כותב..הוא כבר מרים משקולות ומאוד אוהב את זה..ככה שלסדר את התזונה ולקבל תוכנית אימון זאת המטרה שלו כרגע

טוב יפיוף, יאללה שחרר
מתאמן מתאמן ונראה כמו אישה חולה בתחנה מרכזית

אהלן מר עולם 🏋️😅
וגם אם היית כזה... אין לך זכות לדבר ככה 🖕

תודה רבה על התגובות..
אני אנסה להתחיל מסה =]

בהצלחה! כמו שאמרו לך אל תנסה תתחיל 😉
זה בסך הכל לאכול הרבה... זה כיף 😋🍴

והא.ש לדעתי הוא 14-15 בגלל שאין עליך מסת שריר אתה יכול להראות שמן יותר ממה שאתה....
לדעתי אתה תראה שבתחילת המסה שלך אתה דווקא "תתחטב" בגלל שיצאו שרירים
שוב בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית