הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מתחיל SS כמה שאלות

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני מתחיל את התכנית ובמקום קלין אני עושה מתח. המקסימום שלי זה 10-11 זה בסדר להתחיל להוסיף משקל? כי אני לא רואה איך בתדירות של פעם פעמיים בשבוע אני אתקדם לכיוון 15 חזרות(ניסיתי וזה לא עבד).
2. איך לסדר את האימונים? כאילו במקור הבנצ' עם הדדליפט והמיליטרי עם הקלין, אבל בגלל שזה מתח צריך לשים אותו עם הבנצ' לא? ואז הדדליפט עם המיליטרי?
3.יש עדיפות מסויימת בסקוואט high bar או low bar?
תודה מראש לעונים(:

1. לא יודע, אין לי ניסיון בSS עם מתח.
2. לא נשמע קריטי במיוחד. אני אהבתי לעשות את התוכנית המקורית ולעשות את 3 הגדולים ביום אחד.
3. לואו באר כמובן, מאפשר להרים יותר משקל.

אני מתחיל את התכנית ובמקום קלין אני עושה מתח. המקסימום שלי זה 10-11 זה בסדר להתחיל להוסיף משקל? כי אני לא רואה איך בתדירות של פעם פעמיים בשבוע אני אתקדם לכיוון 15 חזרות(ניסיתי וזה לא עבד).
2. איך לסדר את האימונים? כאילו במקור הבנצ' עם הדדליפט והמיליטרי עם הקלין, אבל בגלל שזה מתח צריך לשים אותו עם הבנצ' לא? ואז הדדליפט עם המיליטרי?
3.יש עדיפות מסויימת בסקוואט high bar או low bar?
תודה מראש לעונים:)

SS זה LOW BAR בלבד

התוכנית מ-PPST:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

תקרא פה , זה רשום בצורה מעולה

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה קטנה, חימום לדדליפט, להתחיל ממוט ריק? כי זה לא הכי אידיאלי להרים את המוט מהריצפה..זה יהיה בסדר אם אני אתחיל את החימום מנגיד 40 או 60?

אתה יכול להתחמם מהמצב הסופי של הדדליפט (מהנעילה) ולרדת למטה עד אמצע השוק ואז לעלות כמו דדליפט.
ממליץ לרדת למטה ולהרגיש את ההאמסטרינג מתוח , להכניס בטן ולהחזיק כמה שניות בפוזיציה הזאת ואז לעלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית