הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קצת סטיף לג עם דפיסיט לגיוון

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
140 קילו אחיזה רגילה:

110 אחיזת הנפה:

האחיזת הנפה היה אחרי חזרה ממילואים אז הייתי קצת חלש, אני חייב לציין שהתרגיל הזה מפרק את הלטיסימוס ברמה אחרת.. עשיתי 3*3 בסט השלישי הלאטס כבר לגמרי כשלו והמוט התרחק ממני, מה שהפעיל יותר עומס על הגב אבל הגב עמד בזה...

באחיזה רגילה חזרה אחרונה הגב כבר כשל לגמרי אבל האגו לא נתן לי לעזוב את המוט..

סך הכל איך נראה? אני חדש בסגנון הזה.

• פותח/ת השרשור
זה לא סטיף יש תנועה בברך

בכל מקרה כל הכבוד על המשקל
התנועה מינורית ביותר, איך אני אמור לנעול תברך שלא יהיה אקסטנשן בזמן שאני מרים אני לא מבין?? מישהו יכול להסביר לי?

התנועה מינורית ביותר, איך אני אמור לנעול תברך שלא יהיה אקסטנשן בזמן שאני מרים אני לא מבין?? מישהו יכול להסביר לי?
סטיף לג דדליפט מתחילים מלמעלה ולא מלמטה, אם זה עונה לך על השאלה

• פותח/ת השרשור
גם סטיף לג וגם רומני מתחילים מלמעלה
זה לא מה שהסביר לי מנהל פורום אימונים. אז מה ההבדל בין השנים? דרך אגב יש לי עוד סרטון באחיזה צרה של 155*2. שחכתי להוסיף אותו אוסיף אותו מחר כבר

זה בכלל לא מה שהסביר לי מנהל פורום אימונים.
אולי יש בלבול בשמות של התרגילים
יכול להיות שהוא הסביר לך על תרגיל אחד וקרא לו סטיף לג דדליפט או שאתה הבנת לא נכון
סטיף לג דדליפט זה ה'דדליפט' שמלמדים בוינגייט. למעשה הם מלמדים דדליפט רומני בגלל שהם מלמדים עם ברכיים לא נעולות אבל זה לא חשוב, ככה או ככה התנועה היא מלמעלה למטה ולא הפוך...

• פותח/ת השרשור
לא הוא פשוט אמר שאחג מתחילים מלמטה והשני מלמעלה. אני אומר לך מאה אחוז. אבדוק את זה הנושא כשאגיע הביתה..

לא הוא פשוט אמר שאחג מתחילים מלמטה והשני מלמעלה. אני אומר לך מאה אחוז. אבדוק את זה הנושא כשאגיע הביתה..
http://www.exrx.net/WeightExercises/ErectorSpinae/BBStiffLegDeadlift.html

http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/RomanianDeadlift.html

כמובן ששני הביצועים לא בשיאם אבל זה הרעיון.. הראשון סטיף השני רומני

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי להסתכל שם אז בדקתי ותירגמתי לפכאן. ואז הוא אמר לי, שכח מזה פשוט האחד מלמטה השני מלמעלה. יש מצב הוטעתי לא יודע.. תשמע גם קלוקוב עושה את זה וכולם קוראים לזה סטיף לג. אם סטיף לג זה מה שאתה אומר אז לפחות תגיד מה השם לזה. חייב להיות איזה שם

הוא אמר לי להסתכל שם אז בדקתי ותירגמתי לפכאן. ואז הוא אמר לי, שכח מזה פשוט האחד מלמטה השני מלמעלה. יש מצב הוטעתי לא יודע.. תשמע גם קלוקוב עושה את זה וכולם קוראים לזה סטיף לג. אם סטיף לג זה מה שאתה אומר אז לפחות תגיד מה השם לזה. חייב להיות איזה שם
deficit deadlift?

מאמר של לייל מקדונלד על RDL כנגד SLDL, בו שניהם מתחילים מלמעלה (לא שצריך לקחת עצות של לייל באימונים, סתם משהו שקראתי מזמן).

בספרים של ריפטו RDL מתחיל מלמעלה ו-SLDL מלמטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית