עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עוד יגיע ל300..ואללה הייתי בטוח אתה תיהיה הראשון באתר שימשוך 300 לפני 4 שנים היה לך 250 מה קרה
סוף סוף אחד שלא הולך כמו איזה חנון ולא צועק ועושה מעצמו בדיחה
לא קשור מעולים או לא אבל כל כל פעם שאני רואה אחד שצועק כמו גורילה והולך למוט כמו איזה חנון אני ככה 🤦♂️כל אחד ואיך שמתאים לו
יש כאלה שצריכים צעקות להעלות אדרנלין, אני אוהב להכנס בשקט כמו אד קואן
קירק נכנס בצעקות
שניהם ליפטרים מעולים
איזה מגניב אתה שאתה לא צועק!לא קשור מעולים או לא אבל כל כל פעם שאני רואה אחד שצועק כמו גורילה והולך למוט כמו איזה חנון אני ככה 🤦♂️
הצעקה זה עוד מילא אבל יש תאלה שהולכים בצורה מוזרה וזה נראה כל כך פטתיאיזה מגניב אתה שאתה לא צועק!
כל אחד ואיך שמתאים לו
יש כאלה שצריכים צעקות להעלות אדרנלין, אני אוהב להכנס בשקט כמו אד קואן
קירק נכנס בצעקות
שניהם ליפטרים מעולים
אולי הבעייה פה היא אתה? מי אתה שתשפוט אותם? כמו שקופצים לרוחק מרימים תיד למחיאות כף ומבקשים מהקהל להצטרף עליהם, כמו שאצנים לפני הריצה משוויצים ועושים דברים מפגרים. מה הבעייה שלך? קשה לך לפרגן?הצעקה זה עוד מילא אבל יש תאלה שהולכים בצורה מוזרה וזה נראה כל כך פטתי
לא אחי יש כאלה שעושים דברים כאלה וזה נראה דיי מגניב כמו בולט וכאלה אבל יש דברים שפשוט זה נראה מביךאולי הבעייה פה היא אתה? מי אתה שתשפוט אותם? כמו שקופצים לרוחק מרימים תיד למחיאות כף ומבקשים מהקהל להצטרף עליהם, כמו שאצנים לפני הריצה משוויצים ועושים דברים מפגרים. מה הבעייה שלך? קשה לך לפרגן?
מה אכפת לך? שיעשו מעצמם צחוק, כל עוד זה עוזר להם בהרמה זה מה שחשוב, והכל ברוח טובה אחי 😃לא אחי יש כאלה שעושים דברים כאלה וזה נראה דיי מגניב כמו בולט וכאלה אבל יש דברים שפשוט זה נראה מביך
לא צריך אנחנו נהנינו לראות אותך גם מתחרה וגם דופק את הצחקוקים האלה בסוף חחחחחחחחחלי אישית היה מביך לראות את הסרטונים מהתחרות חחח , אבל בתחרות עצמה עם כל האדרנלין והטירוף זה מה שיצא . להבא אנסה להשתלט על עצמי
סוף סוף אחד שלא הולך כמו איזה חנון ולא צועק ועושה מעצמו בדיחה
הפסקתי עם הפאוורליפטינג לפני 4 שנים והתחלתי לשחק פוטבול
אז לא היתה התקדמות ובחלק מהתרגילים הלכתי הרבה אחורה
תוסיף לזה פציעות
בנוסף יש פאוורליפטרים יותר מוכשרים ממני כמו חן, אופק, טום, אליהו