הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Deadlift 600 Lbs 272.5 Kg for PR

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הפסקתי עם הפאוורליפטינג לפני 4 שנים והתחלתי לשחק פוטבול
אז לא היתה התקדמות ובחלק מהתרגילים הלכתי הרבה אחורה
תוסיף לזה פציעות

בנוסף יש פאוורליפטרים יותר מוכשרים ממני כמו חן, אופק, טום, אליהו

• פותח/ת השרשור
סוף סוף אחד שלא הולך כמו איזה חנון ולא צועק ועושה מעצמו בדיחה

כל אחד ואיך שמתאים לו
יש כאלה שצריכים צעקות להעלות אדרנלין, אני אוהב להכנס בשקט כמו אד קואן
קירק נכנס בצעקות
שניהם ליפטרים מעולים

כל אחד ואיך שמתאים לו
קירק נכנס בצעקות
שניהם ליפטרים מעולים
לא קשור מעולים או לא אבל כל כל פעם שאני רואה אחד שצועק כמו גורילה והולך למוט כמו איזה חנון אני ככה 🤦‍♂️

לא קשור מעולים או לא אבל כל כל פעם שאני רואה אחד שצועק כמו גורילה והולך למוט כמו איזה חנון אני ככה 🤦‍♂️
איזה מגניב אתה שאתה לא צועק!

כל אחד ואיך שמתאים לו
קירק נכנס בצעקות
שניהם ליפטרים מעולים

אגב, רן, מעבר לצעקות ומוזיקה וכו', יצא לי לחשוב על האפקט של "כאפות העידוד" לפני כניסה..
לדעתך אין אפשרות שדבר כזה שנייה לפני משיכה (נראה לי שזה הכי רלוונטי למשיכות) עלול איכשהו לפגוע בקטנה?

הצעקה זה עוד מילא אבל יש תאלה שהולכים בצורה מוזרה וזה נראה כל כך פטתי
אולי הבעייה פה היא אתה? מי אתה שתשפוט אותם? כמו שקופצים לרוחק מרימים תיד למחיאות כף ומבקשים מהקהל להצטרף עליהם, כמו שאצנים לפני הריצה משוויצים ועושים דברים מפגרים. מה הבעייה שלך? קשה לך לפרגן?

אולי הבעייה פה היא אתה? מי אתה שתשפוט אותם? כמו שקופצים לרוחק מרימים תיד למחיאות כף ומבקשים מהקהל להצטרף עליהם, כמו שאצנים לפני הריצה משוויצים ועושים דברים מפגרים. מה הבעייה שלך? קשה לך לפרגן?
לא אחי יש כאלה שעושים דברים כאלה וזה נראה דיי מגניב כמו בולט וכאלה אבל יש דברים שפשוט זה נראה מביך

לא אחי יש כאלה שעושים דברים כאלה וזה נראה דיי מגניב כמו בולט וכאלה אבל יש דברים שפשוט זה נראה מביך
מה אכפת לך? שיעשו מעצמם צחוק, כל עוד זה עוזר להם בהרמה זה מה שחשוב, והכל ברוח טובה אחי 😃

לי אישית היה מביך לראות את הסרטונים מהתחרות חחח , אבל בתחרות עצמה עם כל האדרנלין והטירוף זה מה שיצא . להבא אנסה להשתלט על עצמי

לי אישית היה מביך לראות את הסרטונים מהתחרות חחח , אבל בתחרות עצמה עם כל האדרנלין והטירוף זה מה שיצא . להבא אנסה להשתלט על עצמי
לא צריך אנחנו נהנינו לראות אותך גם מתחרה וגם דופק את הצחקוקים האלה בסוף חחחחחחחחח

הפסקתי עם הפאוורליפטינג לפני 4 שנים והתחלתי לשחק פוטבול
אז לא היתה התקדמות ובחלק מהתרגילים הלכתי הרבה אחורה
תוסיף לזה פציעות

בנוסף יש פאוורליפטרים יותר מוכשרים ממני כמו חן, אופק, טום, אליהו

אתה ירדת קטגוריה ושיפרת את הטוטאל שלך...זה נקרא להיות מוכשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית