עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יכול כרגע לעבוד כבד מדי כי אני פצוע אבל זה גם לא משקל שהעלתי כל כך בקלות. זה לא היה הRM שלי או משהו כזה אבל לא היה לי עוד יותר מדי משקל להוסיף על המוט. אולי איזה 10-15 קילו.אפשר לראות שברך שמאל קורסת בצורה די משמעותית, הדגש על לדחוף ברכיים החוצה כמו בסקוואט תופס גם פה.
מציע להתחיל לעבוד עם משקל כבד כדי להרגיש מה אתה מעדיף, להשען קדימה בסומו או אחורה כמו שעשית בסירטון.
להישען באמצע זה גם מה שעושים בקלאסי... להישען קדימה בדדליפט לא יעשה לי עומס מיותר על הגב? כמה שאני יודע צריך תמיד להיות מעל מרכז כף הרגל, ופשוט את שאר הסט אפ עשיתי לפי העקרונות שאני מכיר מהקלאסי- שזה למתוח את עצמי כמה שיותר עם חזה בחוץ וגב ישר, ולקחתי ממארק בל את מה שהוא אמר על מנח הראש והצוואר, ואת התנועה עצמה מדן גרין וגל אדטו שאמרו לנעול את הברך לפני האגן בסוף התנועה ופשוט ניסיתי..בעיקרון זה מה שנוח/הכי חזק אצלך, אבל מן הסתם שברוחב עמידה כזה לא תוכל לדחוף ברכיים החוצה אם אתה לא מסוגל לעשות שפגט ולכן כדי שתעמוד קצת יותר צר.
מה שאתה עושה מבחינת הישענות זה די באמצע, אבל יש סומו ליפטרים שנשענים אחורה עד כדי רמה שזה נראה כמו סקוואט עם מוט בידיים ויש כאלה (מה שאני מעדיף) שנשענים קדימה כמו בדדליפט רגיל.