הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שובבני בתחרות האחרונה

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הנה התוצאות:
5 שיאי ישראל חדשים.
3 שיאים תחרותיים חדשים:
250 קילו דדליפט
205 קילו סקוואט
117.5 קילו בנץ'
הגעתי למקום הראשון ב2 קטגוריות המשקל שהשתתפתי בהם [OPEN עד 82.5 קילו וT4 עד 82.5 קילו] ובנוסף ניצחתי בקרב על גביע הנוער האבסולוטי

היה מדהים! הסקוואט התפקשש ופסלתי 217.5 , ניתן לראות שה205 עלה מהר. בכל מקרה תחרות הבאה נראה מה יהיה, מקווה לבוא לנובמבר הבא עם שיאי עולם חדשים.
עוד סרטון ששי יוניסי הכין לי! בן אדם מוכשר מאוד , לא דיברנו לפני התחרות הוא פשוט על דעת עצמו החליט לקחת מזמנו הפרטי , ולתעד את הכניסות של בדדילפט. המון תודות לו סרטון שאני אישית נורא אהבתי!
תהנו:

נערך לאחרונה:
בקיץ השנה.
תנסה לדחות לנוב'/מרץ! דבר ראשון החופש הזה לפני הגיוס ממש ממש כיף, מניסיון! דבר שני.. עם כאלה מספרים לא חבל שלא תתחרה עוד פעם או פעמיים לפני הגיוס? ואני מדבר בתור הבן אדם שאתה שובר את השיאים שלו שחבל לי על זה שלא תעשה את זה..

• פותח/ת השרשור
יש תאריך?

אמרתי, כי ביוני יש לי 18 אז אני יהיה בt4
ואם אני יעלה במשקל אז אני יהיה מול אביב
7-8 לאוגוסט
18-19 צדמבר
תודה רבה
תנסה לדחות לנוב'/מרץ! דבר ראשון החופש הזה לפני הגיוס ממש ממש כיף, מניסיון! דבר שני.. עם כאלה מספרים לא חבל שלא תתחרה עוד פעם או פעמיים לפני הגיוס? ואני מדבר בתור הבן אדם שאתה שובר את השיאים שלו שחבל לי על זה שלא תעשה את זה..
אני אתחיל בחפירות לצה"ל עם כל המסמכים שצריך ונראה מה יהיה.

יש תאריך?

אמרתי, כי ביוני יש לי 18 אז אני יהיה בt4
ואם אני יעלה במשקל אז אני יהיה מול אביב
מתחרה חדש בקטג'? 😃 אפשר לדעת מה המספרים שלך? אם אני אחזור לעצמי אולי נתחרה אחד מול השני 😃
7-8 לאוגוסט
18-19 צדמבר
תודה רבה

אני אתחיל בחפירות לצה"ל עם כל המסמכים שצריך ונראה מה יהיה.
עברתי את כל זה אם אתה צריך עצה או עזרה במשהו תגיד לי.
לגבי מכתב לדחיית גיוס יש לי מכתב שעבד ל7 אנשים מתוך 7 שניסו אותו (בתקווה שאני אמצא אותו) אם אתה רוצה אני אשמח לתת לך אותו.

מתחרה חדש בקטג'? 😃 אפשר לדעת מה המספרים שלך? אם אני אחזור לעצמי אולי נתחרה אחד מול השני 😃

עברתי את כל זה אם אתה צריך עצה או עזרה במשהו תגיד לי.
לגבי מכתב לדחיית גיוס יש לי מכתב שעבד ל7 אנשים מתוך 7 שניסו אותו (בתקווה שאני אמצא אותו) אם אתה רוצה אני אשמח לתת לך אותו.

S 180
B 117.5
DL 200
עד 75
אולי תחרות הבאה אני יעלה עד 82.5..

ואני אשמח גם למכתב.
חשבתי לחפור לצבא שאני רוצה לשפר את הפסיכומטרי.. אני מקווה שידחו לי את הגיוס

ההתקדמות שלך פשוט לא נתפסת..
אני זוכר בפסח שעבר את הלחיצות שלך.. התקדמת בצורה מפחידה! כל הכבוד לך!

ותודה על הכאפות, היו במקום!

(אגב, מה הכוונה שהתחרת גם ב OPEN? הרי זה רק מעל 24,לא? למה נרשמת גם שם מה זה נותן?)

(אגב, מה הכוונה שהתחרת גם ב OPEN? הרי זה רק מעל 24,לא? למה נרשמת גם שם מה זה נותן?)
אופן זה כמו שזה נשמע - הקטגוריה הפתוחה. זה קטג' ללא דרישת גילאים. גילאי 24-40 מחוייבים להתחרות באופן אבל כולם יכולים להתחרות באופן. ככה למשל אני אפילו שלא התחרתי באופן עשיתי סקוואט יותר טוב מהשיא ישראל בסקוואט של האופן אז השיא שלי נרשם גם לT4 וגם לOPEN

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אם יש מישהו שראוי למעמד ספורטאי מצטיין, זה איירון אביב.
תודה רבה אליהו! אתה המודל הרוחני שלי כבר אמרתי לך בתחרות 😃

תודה רבה אברהם! ובכיף על הכאפות מתי שתרצה .

באמת כל הכבוד נהניתי לראות אותך בתחרות בעיקר הדדליפט האחרון , אחלה מלחמה 😃
אני לא יודע אם אתה זוכר אני העוזר של פינטוק . המלצה שלי בתור קרבי שנמצא בגדוד אל תתקרב לגדודים גם לא בתור ג'ובניק זה יהררוס לך את כל מה שבנית
ושיהיה בהצלחה בהמשך ;)

• פותח/ת השרשור
באמת כל הכבוד נהניתי לראות אותך בתחרות בעיקר הדדליפט האחרון , אחלה מלחמה 😃
אני לא יודע אם אתה זוכר אני העוזר של פינטוק . המלצה שלי בתור קרבי שנמצא בגדוד אל תתקרב לגדודים גם לא בתור ג'ובניק זה יהררוס לך את כל מה שבנית
ושיהיה בהצלחה בהמשך ;)
תודה אחי. גם על האזהרה 😃

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהוא רשם איפשהו, הוא לא מתכנן להתחרות בחו"ל, ככה שאני נאלץ לא להסכים איתך בנוגע לזה.
אני לא מתכוון להתחרות בחו"ל בגלל שאין הכרה בספורט הזה, אין מי שיממן חצי או שליש מהנסיעה להתחרות בחו"ל. בניגוד לענפים אחרים שאם למישהו יש ספורטאי מצטיין אז יש גם איגודים שיממנו לו את הנסיעות לחו"ל.

תסיימו את הצבא כמה שיותר מהר, ה4 חודשים הנפלאים האלה לפני הצבא יהיו גיהנום ב4 חודשים האחרונים שלך בצבא

אני לא מתכוון להתחרות בחו"ל בגלל שאין הכרה בספורט הזה, אין מי שיממן חצי או שליש מהנסיעה להתחרות בחו"ל. בניגוד לענפים אחרים שאם למישהו יש ספורטאי מצטיין אז יש גם איגודים שיממנו לו את הנסיעות לחו"ל.

רק חבל שזה לא עובד ככה. הדרך להשיג מישהו שיממן אותך היא להיות מחויב ב100% לספורט ולהביא הישגים משמעותיים (גם בחו"ל, לפחות בהתחלה), עם או בלי מישהו שמגבה אותך. בטח שלא להתנות את זה בזה.
אני ממש לא אומר שזה מה שכולם צריכים לעשות, ברור שזה קשה, במיוחד בתחום לא מוערך כמו שאתה עוסק בו. אבל מה לעשות שזאת המציאות.

רק חבל שזה לא עובד ככה. הדרך להשיג מישהו שיממן אותך היא להיות מחויב ב100% לספורט ולהביא הישגים משמעותיים (גם בחו"ל, לפחות בהתחלה), עם או בלי מישהו שמגבה אותך. בטח שלא להתנות את זה בזה.
אני ממש לא אומר שזה מה שכולם צריכים לעשות, ברור שזה קשה, במיוחד בתחום לא מוערך כמו שאתה עוסק בו. אבל מה לעשות שזאת המציאות.
אתה לא יכול להיות מחויב לספורט שגוזל ממך כל כך הרבה ולא נותן לך בתמורה משהו(אין מה לעשות) לא לכולם יש תאפשרות הזאת להשקיע ולא כולם יכולים לזה.

אתה לא יכול להיות מחויב לספורט שגוזל ממך כל כך הרבה ולא נותן לך בתמורה משהו(אין מה לעשות) לא לכולם יש תאפשרות הזאת להשקיע ולא כולם יכולים לזה.

אתה אולי לא יכול. אמרת את זה בעצמך. לא כולם יכולים, אבל יש כאלה שכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית