הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שובבני בתחרות האחרונה

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הנה התוצאות:
5 שיאי ישראל חדשים.
3 שיאים תחרותיים חדשים:
250 קילו דדליפט
205 קילו סקוואט
117.5 קילו בנץ'
הגעתי למקום הראשון ב2 קטגוריות המשקל שהשתתפתי בהם [OPEN עד 82.5 קילו וT4 עד 82.5 קילו] ובנוסף ניצחתי בקרב על גביע הנוער האבסולוטי

היה מדהים! הסקוואט התפקשש ופסלתי 217.5 , ניתן לראות שה205 עלה מהר. בכל מקרה תחרות הבאה נראה מה יהיה, מקווה לבוא לנובמבר הבא עם שיאי עולם חדשים.
עוד סרטון ששי יוניסי הכין לי! בן אדם מוכשר מאוד , לא דיברנו לפני התחרות הוא פשוט על דעת עצמו החליט לקחת מזמנו הפרטי , ולתעד את הכניסות של בדדילפט. המון תודות לו סרטון שאני אישית נורא אהבתי!
תהנו:

נערך לאחרונה:
השאלה פה היא מי יכול ואיך הוא יכול. ולצערינו הרב הרבה מוכשרים לא יכולים.

מסכים איתך, לעולם לא טענתי אחרת. כל מה שאני אומר זה שאתה לא אמור לצפות לקבל ספורטאי מצטיין עד שאתה לא מציג תוצאות ברמה עולמית (ולא רק בארץ).

בעזהי"ת

לפי מה שהוא רשם איפשהו, הוא לא מתכנן להתחרות בחו"ל, ככה שאני נאלץ לא להסכים איתך בנוגע לזה.

לאיירון אטיאס יש פוטנציאל פודיום רציני ביותר, בתחרויות בינלאומיות. בטח שהוא לא מתכנן להתחרות בחו"ל! קודם כל אתכנן איתו ביחד שוד של משאית ברינקס, ואז נוכל לתכנן את הכל - תוספי תזונה כמו שצריך, עלות מחנה אימונים לקראת תחרות וכל שאר הפרטים הבסיסיים של ספורט הישגי. אז אין את כל אלה, ובינתיים הוא עדיין חותר את דרכו למעלה.

במחילה, הקריטריון שאתה מציב לא מגלה הגינות יתירה מול המצב בשטח.

אה. לא יודע מה הייתה הנכונות של חן זוננרייך בכל הנוגע להמשך, אבל הוא כן זכה בתחרויות בינ"ל, והסיכוי שלו לקבל ספורטאי מצטיין היה בערך כמו הסיכוי שלי להפוך לאוליגרך נפט.

בעזהי"ת

לאיירון אטיאס יש פוטנציאל פודיום רציני ביותר, בתחרויות בינלאומיות. בטח שהוא לא מתכנן להתחרות בחו"ל! קודם כל אתכנן איתו ביחד שוד של משאית ברינקס, ואז נוכל לתכנן את הכל - תוספי תזונה כמו שצריך, עלות מחנה אימונים לקראת תחרות וכל שאר הפרטים הבסיסיים של ספורט הישגי. אז אין את כל אלה, ובינתיים הוא עדיין חותר את דרכו למעלה.

במחילה, הקריטריון שאתה מציב לא מגלה הגינות יתירה מול המצב בשטח.

הקריטריון שאני מציב הוא הקריטריון הריאלי היחיד, שמסנן את כל אלה ש"יש להם פוטנציאל" ומשאיר רק את אלה שעושים איתו משהו. ברור שבעולם אוטופי זה היה יכול להיות הרבה יותר הוגן, אך אנחנו לא חיים באחד כזה. בטח שלא במדינה כזאת.
ועם כל הכבוד וההערכה שיש לי לספורט הזה (ויש), לדעתי ספורטאי מצטיין זה overkill מטורף מבחינת הצבא. עם כמות ההשקעה שצריך להשקיע בספורט הזה, מספיק גם לקבל ספורטאי פעיל (שזה אגב משהו שאני די בטוח שעם קצת רצון מעבר לדיבורים בפורום הבחור יכול להשיג אם הוא באמת ברמת פודיום בינלאומי).

בעזהי"ת

הקריטריון שאני מציב הוא הקריטריון הריאלי היחיד, שמסנן את כל אלה ש"יש להם פוטנציאל" ומשאיר רק את אלה שעושים איתו משהו. ברור שבעולם אוטופי זה היה יכול להיות הרבה יותר הוגן, אך אנחנו לא חיים באחד כזה. בטח שלא במדינה כזאת.
ועם כל הכבוד וההערכה שיש לי לספורט הזה (ויש), לדעתי ספורטאי מצטיין זה overkill מטורף מבחינת הצבא. עם כמות ההשקעה שצריך להשקיע בספורט הזה, מספיק גם לקבל ספורטאי פעיל (שזה אגב משהו שאני די בטוח שעם קצת רצון מעבר לדיבורים בפורום הבחור יכול להשיג אם הוא באמת ברמת פודיום בינלאומי).

א. "יש להם פוטנציאל", זה מונח מזלזל משהו. לא מדובר על מה שאיירון אטיאס יכול לעשות אם יעבוד עוד כמה שנים. מדובר על יכולת של כאן ועכשיו, על רמה קיימת של ספורטאי פעיל.

ב. כשזוכרים שאפילו מפתחי גוף IFBB יכולים לזכות במעמד כזה, אז באמת אין לי מושג איפה האוברקיל. והזכרתי את חן זוננרייך.

בעזהי"ת

א. "יש להם פוטנציאל", זה מונח מזלזל משהו. לא מדובר על מה שאיירון אטיאס יכול לעשות אם יעבוד עוד כמה שנים. מדובר על יכולת של כאן ועכשיו, על רמה קיימת של ספורטאי פעיל.

ב. כשזוכרים שאפילו מפתחי גוף IFBB יכולים לזכות במעמד כזה, אז באמת אין לי מושג איפה האוברקיל. והזכרתי את חן זוננרייך.
מסכים לגמרי, שחקני שחמט זכאים יותר מבחינה הגיונית מאשר מפתחי גוף לזכות בספורטאי מצטיין. פשוט בושה.

בעזהי"ת

א. לעולם לא התכוונתי לזלזל בבחור. אני מעריך אותו מאוד ומבין כמה ההישגים שלו מטורפים.

ב. שוב, חשוב גם לזכור שמפתחי גוף IFBB אלה שאכן זכו במעמד, עשו משהו עבור כך מעבר ללזכות בתחרות כלשהי (הכוונה היא לעבודה בירוקרטית מול המערכת).

בעזהי"ת

א. לעולם לא התכוונתי לזלזל בבחור. אני מעריך אותו מאוד ומבין כמה ההישגים שלו מטורפים.

ב. שוב, חשוב גם לזכור שמפתחי גוף IFBB אלה שאכן זכו במעמד, עשו משהו עבור כך מעבר ללזכות בתחרות כלשהי (הכוונה היא לעבודה בירוקרטית מול המערכת).

עבודה בירוקרטית היא דבר עצוב. כשיש לך את הקשרים הנכונים, או היכרות עם נקודות התורפה של המערכת, לפעמים אתה מצליח להשיג תוצאות. אם לא כן, יותר קל לדפוק את הראש בקיר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית