ייעוץ איזה מגנזיום לקחת ?

oshri391

משתמש מתחיל
47
3
נק' מוניטין:
3
47
3
שלום כולם ..
היום נגמר לי כדורי המגנזיום.
עד עכשיו השתמשתי במגנוקס ספורט.האם זו חברה טובה? יש לכם אחת מומלצת?..
קיבלתי היום מגנזיום ציטראט של סולגר- ללכת להחליף את זה בחברה
אחרת?..

תודה מראש ;-)

אם זה ציטראט זה טוב. השוני בין החברות נובע בעיקר בריכוז שגורם לך לקחת פחות\יותר כדורים.

ממליץ לך על מגנזיום ציטראט של חברת NOW Foods
250 קפסולות, 200 מ"ג בכל קפסולה
חפש באינטרנט יש המון מקומות שמוכרים

• פותח/ת השרשור
אם זה ציטראט זה טוב. השוני בין החברות נובע בעיקר בריכוז שגורם לך לקחת פחות\יותר כדורים.

שאלתי מה ההבדל דווקא בגלל שמגנוקס ספורט אומרים שנספג הרבה יותר בגלל הויטמנים שנוספו לו,אחרת משאר הכדורים שנספג חלק קטן..לא?
ממליץ לך על מגנזיום ציטראט של חברת NOW Foods
250 קפסולות, 200 מ"ג בכל קפסולה
חפש באינטרנט יש המון מקומות שמוכרים

יש לי זיכוי לבןפר פארם .. אבל תודה בכל מקרה ..

שאלתי מה ההבדל דווקא בגלל שמגנוקס ספורט אומרים שנספג הרבה יותר בגלל הויטמנים שנוספו לו,אחרת משאר הכדורים שנספג חלק קטן..לא?
לא מכיר משהו כזה שבגלל עוד ויטמינים זה נספג טוב יותר, אולי בגלל שזה ציטראט. הרעיון של ציטראט הוא היכולת להיספג בגוף של כולם ללא קשר לכל מני פרמטרים שונים שיש בגוף.
לכן, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, אני אישית משתמש בשל חברת NOW ולוקח 2 כדורים ביום (סה"כ 400 מ"ג)

• פותח/ת השרשור
לא מכיר משהו כזה שבגלל עוד ויטמינים זה נספג טוב יותר, אולי בגלל שזה ציטראט. הרעיון של ציטראט הוא היכולת להיספג בגוף של כולם ללא קשר לכל מני פרמטרים שונים שיש בגוף.
לכן, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, אני אישית משתמש בשל חברת NOW ולוקח 2 כדורים ביום (סה"כ 400 מ"ג)

למה מגנוקס ספורט®?
מגנזיום הינו מינרל תוך תאי. כדי להשפיע, עליו להיספג לתאים. רוב סוגי המגנזיום הנפוצים, אינם נספגים לתאים או שספיגתם מועטה.

מגנוקס הוא פיתוח ייחודי לרמת ספיגה גבוהה של מגנזיום, ולכן השפעתו בשיפור היכולת הגופנית, ובמניעת התכווצות שרירים מורגשת מייד עם תחילת השימוש. תוספת הויטמינים B6 ,E וויטמין D מייעלים את הספיגה לתוך התא, ומקטינים את הסיכון לשברי מאמץ ובריחת סידן.
רכיבים:
Magnesium Hydroxide,
Magnesium oxide monohydrate
Vitamin E (Dl- alpha tocopherol acetate) - 50 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine) - 10 mg
Vitamin D - 400 IU

העתקתי את זה מהאתר של נווה פארמה ..
יש הבדל בין הציטראט לאוקסיד ולהידרוקסיד?
המגנוקס מכיל 360 מג מגנזיום אוקסיד..

זה נכון מה שכתוב למעלה לגבי הספיגה?

יש הבדל בין הציטראט לאוקסיד ולהידרוקסיד?
כן, הספיגה של אוקסיד והידרוקסיד משתנה בין אדם לאדם ולכן מומלץ הציטראט שהספיגה שלו שווה אצל כולם ולא תלויה במשתנים רבים.

זה נכון מה שכתוב למעלה לגבי הספיגה?
נשמע יותר כשקר שיווקי כל שהוא, אבל אני לא בקיא בזה עד כדי כך, בכל מקרה הרעיון של מגנזיום הוא שחרור הסידן כדי לאפשר לשרירים ליהיות רפויים.

בקצרה, כמו שכבר אמרתי, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, כל מגנזיום אחר יהיה לא טוב. simple as that 😃

• פותח/ת השרשור
כן, הספיגה של אוקסיד והידרוקסיד משתנה בין אדם לאדם ולכן מומלץ הציטראט שהספיגה שלו שווה אצל כולם ולא תלויה במשתנים רבים.

נשמע יותר כשקר שיווקי כל שהוא, אבל אני לא בקיא בזה עד כדי כך, בכל מקרה הרעיון של מגנזיום הוא שחרור הסידן כדי לאפשר לשרירים ליהיות רפויים.

בקצרה, כמו שכבר אמרתי, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, כל מגנזיום אחר יהיה לא טוב. simple as that 😃

אתה רואה שיפור מהמגנזיום שלך ?
יש לי ציטראט של סולגאר כל כדור 200 מ״ג..יש איזשהו הבדל בין שלך לשלי ?..

אתה רואה שיפור מהמגנזיום שלך ?
איזה שיפור? התאוששות? זה בעיקר מרדים אותי קשה להגיד אם זה משחרר או לא כי לא ניסיתי בלי מגנזיום

יש לי ציטראט של סולגאר כל כדור 200 מ״ג..יש איזשהו הבדל בין שלך לשלי ?..
אולי במחיר חוץ מזה לא

האם צריך לבצע העמסה ( כמו בקריאטין ) , האם יש לצרוך את המגזיום עם תקופות הפסקה ?
ומתי הכי חכם לצרוך את המגנזיום ( לפני שינה בלבד ? )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית