עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה ציטראט זה טוב. השוני בין החברות נובע בעיקר בריכוז שגורם לך לקחת פחות\יותר כדורים.
ממליץ לך על מגנזיום ציטראט של חברת NOW Foods
250 קפסולות, 200 מ"ג בכל קפסולה
חפש באינטרנט יש המון מקומות שמוכרים
לא מכיר משהו כזה שבגלל עוד ויטמינים זה נספג טוב יותר, אולי בגלל שזה ציטראט. הרעיון של ציטראט הוא היכולת להיספג בגוף של כולם ללא קשר לכל מני פרמטרים שונים שיש בגוף.שאלתי מה ההבדל דווקא בגלל שמגנוקס ספורט אומרים שנספג הרבה יותר בגלל הויטמנים שנוספו לו,אחרת משאר הכדורים שנספג חלק קטן..לא?
לא מכיר משהו כזה שבגלל עוד ויטמינים זה נספג טוב יותר, אולי בגלל שזה ציטראט. הרעיון של ציטראט הוא היכולת להיספג בגוף של כולם ללא קשר לכל מני פרמטרים שונים שיש בגוף.
לכן, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, אני אישית משתמש בשל חברת NOW ולוקח 2 כדורים ביום (סה"כ 400 מ"ג)
כן, הספיגה של אוקסיד והידרוקסיד משתנה בין אדם לאדם ולכן מומלץ הציטראט שהספיגה שלו שווה אצל כולם ולא תלויה במשתנים רבים.יש הבדל בין הציטראט לאוקסיד ולהידרוקסיד?
נשמע יותר כשקר שיווקי כל שהוא, אבל אני לא בקיא בזה עד כדי כך, בכל מקרה הרעיון של מגנזיום הוא שחרור הסידן כדי לאפשר לשרירים ליהיות רפויים.זה נכון מה שכתוב למעלה לגבי הספיגה?
כן, הספיגה של אוקסיד והידרוקסיד משתנה בין אדם לאדם ולכן מומלץ הציטראט שהספיגה שלו שווה אצל כולם ולא תלויה במשתנים רבים.
נשמע יותר כשקר שיווקי כל שהוא, אבל אני לא בקיא בזה עד כדי כך, בכל מקרה הרעיון של מגנזיום הוא שחרור הסידן כדי לאפשר לשרירים ליהיות רפויים.
בקצרה, כמו שכבר אמרתי, כל מגנזיום ציטראט יהיה טוב, כל מגנזיום אחר יהיה לא טוב. simple as that 😃
איזה שיפור? התאוששות? זה בעיקר מרדים אותי קשה להגיד אם זה משחרר או לא כי לא ניסיתי בלי מגנזיוםאתה רואה שיפור מהמגנזיום שלך ?
אולי במחיר חוץ מזה לאיש לי ציטראט של סולגאר כל כדור 200 מ״ג..יש איזשהו הבדל בין שלך לשלי ?..
איזה שיפור? התאוששות? זה בעיקר מרדים אותי קשה להגיד אם זה משחרר או לא כי לא ניסיתי בלי מגנזיום
אולי במחיר חוץ מזה לא
בכייף 😃הבנתי .. תודה רבה