מידע למה אימון של 3-4 פעמים הוא אולטימטיבי !

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
לכול הטבעיים (בלבד) שחושבים שכול הפיצולים האלה שווים משהוא , ואימון של יותר מ 3 פעמים ( 4 למיוחדים) יתן לכם משהוא , תקשיבו טוב טוב לאדם הזה.

אגב הוא מתאמן "כוח" בסגנון SS ושאר תוכניות הכוח.

• פותח/ת השרשור
"לכול הטבעיים (בלבד) שחושבים שכול הפיצולים האלה שווים משהוא , ואימון של יותר מ 3 פעמים ( 4 למיוחדים) יתן לכם משהוא , תקשיבו טוב טוב לאדם הזה."
מה שניסיתי לשאול זה אם התכוונת שAB לא שווה משהו, או ABC.
כי אני הייתי בSS חצי שנה, ואני מאוד מעוניין לעבור לAB לגיוון ואני לא רואה פה מה הבעיה בלעבוד על קבוצת שרירים פעמיים בשבוע.

טכנית אפשר גם להתאמן 7 פעמים בשבוע ולנוח רק ביום השואה , האימון נקבע השקעה מול ותועלת.
אם עשית SS כמו שרשום בספר , לא נראה לך קצת מפריע לעבור לתוכנית פיצולים כמו AB ותצטרך להוריד משקלים על מנת לעמוד במספר חזרות גבוהה וזמני מנוחה קצרים?

טכנית אפשר גם להתאמן 7 פעמים בשבוע ולנוח רק ביום השואה , האימון נקבע השקעה מול ותועלת.
אם עשית SS כמו שרשום בספר , לא נראה לך קצת מפריע לעבור לתוכנית פיצולים כמו AB ותצטרך להוריד משקלים על מנת לעמוד במספר חזרות גבוהה וזמני מנוחה קצרים?

לא מפריע בעליל. אני לא מחפש להיות פאוורליפטר ולא מחפש להיות באדיבילדר. סך הכל רוצה לטעום מכמה שיותר תחומים. אני אישית לא רואה באדם עם רקע בתחום אחד בלבד בתור "מישהו שמבין" ששווה לשמוע לו.

דרך אגב, אני זוכר שאותו אדם גם עשה סרטון שהוא מסביר שAB עדיף מFBW.

עריכה: דפדפתי שוב ומצאתי את הסרטון שדיברתי עליו, טעות שלי, הוא אומר בדיוק ההפך.

נערך לאחרונה:
מסכים שאין בשביל מה להתאמן יותר מי 4 בשבוע .
הקטע הוא האם לעשות סטים של 5 דקות מנוחה בין סט זה הכי אפקטיבי מי בחינת לפתח מסת שריר ?
אולי כדי לשלב גם תרגילים אם 15 חזרות ביחד אם הכבדים .?
דעתי היא שצריך לשלב בין השניים ... בכל זאת רוב האנשים שתראה פה בארץ שמתחרים ... ואני לא מדבר על ה100 קילו ... עובדים פיצולים ... הקטע הזה של לומר ש״הוא לא טבעי ״ זה חרוש ... ותכלס אני לא רואה גוף פצצה על הבן אדם ששמת פה את בסירטון ... ואני לא ילד abc

• פותח/ת השרשור
מסכים שאין בשביל מה להתאמן יותר מי 4 בשבוע .
הקטע הוא האם לעשות סטים של 5 דקות מנוחה בין סט זה הכי אפקטיבי מי בחינת לפתח מסת שריר ?
אולי כדי לשלב גם תרגילים אם 15 חזרות ביחד אם הכבדים .?
דעתי היא שצריך לשלב בין השניים ... בכל זאת רוב האנשים שתראה פה בארץ שמתחרים ... ואני לא מדבר על ה100 קילו ... עובדים פיצולים ... הקטע הזה של לומר ש״הוא לא טבעי ״ זה חרוש ... ותכלס אני לא רואה גוף פצצה על הבן אדם ששמת פה את בסירטון ... ואני לא ילד abc

כן זה אפקטיבי 5 דקות וגם לפעמים יותר , עם מדע ותוצאות לא מתווכחים.
והבחור ששמתי למעלה הלוואי עליך ועל כול אחד גוף כמו שלו , יש סרטון שהוא עשה חיטוב בלשון העם ורואים מסת שריר מכובדת בהחלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית