הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסה

דל שומן

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום חברים המון זמן לא דיברנו,
אז ככה נכון לעכשיו המשקל שלי הוא 52 ק"ג (גובה 168) כל חיי הייתה לי בעיית משקל אני תמיד סביב המשקלים 46-53 ואני מצליח להגיע לחמישים פלוס רק שאני מתאמן וברגע שאני לא מתאמן אני פשוט לא אוכל ואז תמיד אני עולה ויורד, אני חייב להעלות בשנה הקרובה ב- 10 ק"ג (אני מתחתן ורוצה שהחליפה תעלה עליי) ופשוט נמאס לי להיות רזה, אני קורא את כל המאמרים ויש לי ידע נרחב הבעייה שלי היא שאני לא אוהב לאכול וגם שאני אוכל אני לא לא אוכל כמויות מספיקות כך שע"מ להגיע לסך הקלוריות שלי בתפריט אני משתמש בהמון תוספים (פרפקט, קריאטין וחלבון) לדוגמא אם אני צריך עפ"י התפריט שלי להגיע ל- 340 גר' פחמימות אז יותר מ- 30% מגיע מתוספים,אני המון זמן (שנתיים) מנסה לעלות במשקל אבל אני תמיד באותו טווח אני חייב את עזרתכם לגבי איזשהו מוצר או דרך שפשוט תפתח לי את התיאבון

אין פתרונות קסם. רק על ידי מאזן קלורי חיובי תעלה במשקל. אתה יכול לצרוך מאכלים צפופים יחסית בקלוריות כמו חלבה\ חמאת בוטנים\ טחינה\ פיצוחים, תחליף את השתייה בשוקו\ מילקשייקים, את החזה עוף בבשר בקר ולא חסר דברים שמכילים הרבה קלוריות.
תקרא את המדריך לעלייה במסה(במידה ועדיין לא קראת) ותבנה שלד של תפריט עם מאזן קלורי חיובי גדול יחסית ותוסיף אם בא לך שטויות מהצד מידי פעם.
אם לא בא לך להכין תפריט אתה יכול לאמץ אחד מהתפריטים לדוגמה שיש בפרוטל.

נערך לאחרונה:
תאכל ג'אנק פוד זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך אם אתה כל כך סובל או שתעשה לעשות דיאטה עשירה בשומן כמו אנאבוליק דיאט, אוכלים שם מאכילים עשירים מאוד בשומן 28% גבינה צהובה, בשר אדום ועוד, אך יש כאן שיקול תקציבי לא קטן.
וכמו שאזולאי אמר יש מאכילים הצפופים בקלוריות שמורכבים בעיקר משומן שאין כל כך בעיה לצרוך אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית