הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים לבודיבילדרים

gilad7777

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שלום. אני מקווה שזה המקום המתאים לבעיה שלי פשוט לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול.. אני נתקלתי בבעיה שאני בא לקנות בגדים אז נגיד אני קונה מידה L וזה בסדר עלי בבטן אבל בגוף העליון וידיים זה ממש לוחץ וקטן ואם אני קונה XL אז זה בסדר בידיים אבל בגוף גדול מדי וארוך ונראה כמו שמלה. זה כל כך מעצבן הלכתי לקנות חולצה מכופרת של CASTRO במידה L וזה היה כל כך לוחץ בידיים שהשריר יצא כזה מהחולצה.. ואני לא אחד עם יד כל כך גדולה אני בן 17 מלפני חודש וההיקף יד שלי בסך הכל בין 41-42. קיצור אני בא לשאול אם גם לכם יש אותה בעיה ואם כן איפה אתה קונים את החולצות שלכם? תודה לעונים ושבוע טוב.

זה תלוי בבד ולא במידה, תלמד להבחין בסוגים השונים של הבד ומה יותר נוח\מתאים לך

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח? בcastro באתי לקנות את הT SHIRT עם הבד הכי איכותי בחנות וגם איתו היית ת'בעיה

אני 1.74-1.75 (ממוצע)
זה לא קשור ל'הכי איכותי' זה קשור לסוג בד. דווקא בקאסטרו הבדים והגזרות מאוד לא מחמיאות. אני מאוד אוהב את פולאנדבאר, תנסה שם אני מניח שתמצא חולצות שיחמיאו לך.

זה בעיה של אנשים בגובה הזה שרחבים בכתפיים לי גם קורה שחולצה או צמודה עליי רצח ובסדר בארך או בסדר בידיים ובכתפיים אבל ארוכה רצח כי אני לא פאקינג מטר תשעים

תראה שהחולצה לא מסוג "SLIM FIT" שזה אומר גזרה דקה/צמודה.
נסה מותגים עממיים יותר/מוכרים פחות.
רוב המותגים (קסטרו, רנואר, זארה, טומי, ראלף, לקוסט) מייצרים מכופתרות בגזרות דקות או משהו שקרוב לזה.

תראה שהחולצה לא מסוג "SLIM FIT" שזה אומר גזרה דקה/צמודה.
נסה מותגים עממיים יותר/מוכרים פחות.
רוב המותגים (קסטרו, רנואר, זארה, טומי, ראלף, לקוסט) מייצרים מכופתרות בגזרות דקות או משהו שקרוב לזה.
לא רק של העממיים.
כשהייתי בתאילנד אני לא אשכח איך כמעט קרעתי מעיל של 15,000 שקל של דולצ'ה גבאנה. מביך.

לא רק של העממיים.
כשהייתי בתאילנד אני לא אשכח איך כמעט קרעתי מעיל של 15,000 שקל של דולצ'ה גבאנה. מביך.
מעיל יכול לעלות 15000 שח?

וואוו....
המעיל הכי יקר שקניתי הייה ב350 שח וזה גם הייה בחנות עודפים...

איך זה יכול לקרות ?
מה היית עושה במקרה כזה ?
פשוט מאוד. בחנויות יוקרתיות בד"כ קשה למצוא מידות גדולות והמוכרים היו אהבלים...
האמת היא שבד"כ הם מלבישים אותך הפעם נתנו לי לבד משום מה..

זה מעיל מעור מאוד מיוחד..נראה לי תנין או איזו עז מיוחדת, אני יודע מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית