עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
IPF 🙄למה לא להחליף כבר לאיגוד יותר איכותי
יהיה רואו ורואו עם רצועות או שרואו עם רצועות נחשב לרואו ?לא רוצה לדבר סתם, אבל אתה מוזמן לשאול את אדטו.
בקיץ אמורה להתקיים תחרות(אוגוסט), שבה יהיה גם EQ וגם RAW עם רצועות, של ארגון חדש בישראל-GPA.
רואו עם רצועות נחשב לרואו בארגון הזה.יהיה רואו ורואו עם רצועות או שרואו עם רצועות נחשב לרואו ?
זה אומר להתחיל להתאמן עם?רואו עם רצועות נחשב לרואו בארגון הזה.
לא, תתקדם רגיל, פשוט מדי פעם תעבוד עם כדי להתרגל לזה, שלא תקבל שוק בתחרות.זה אומר להתחיל להתאמן עם?
שאלתי לגבי זה, ואמרו לי שאתה יכול בלי רצועות אבל שזו תהיה בעיה שלך, כי אחרים יעקפו אותך.לפי מה שהבנתי יהיה Raw ויהיה Raw עם רצועות.
האיגוד הזה יהיה בעצם במקום מה שהיה בתחרות הקודמת או בנוספת במועד/מיקום אחר?לא, תתקדם רגיל, פשוט מדי פעם תעבוד עם כדי להתרגל לזה, שלא תקבל שוק בתחרות.
שאלתי לגבי זה, ואמרו לי שאתה יכול בלי רצועות אבל שזו תהיה בעיה שלך, כי אחרים יעקפו אותך.
לפי מה שהבנתי, אדטו אימץ שני איגודים: 100% RAW ו-GPA. מה שקורה בפועל זה שתהיה פעם אחת תחרות 100%, ופעם אחרי תחרות GPA, כך שנוכל לגוון בין רצועות ובלי.האיגוד הזה יהיה בעצם במקום מה שהיה בתחרות הקודמת או בנוספת במועד/מיקום אחר?
אה הבנתי תודהלפי מה שהבנתי, אדטו אימץ שני איגודים: 100% RAW ו-GPA. מה שקורה בפועל זה שתהיה פעם אחת תחרות 100%, ופעם אחרי תחרות GPA, כך שנוכל לגוון בין רצועות ובלי.
ממליץ לך להתייעץ עם אנשים שיש להם רקע וניסיון בעבודה עם רצועות.זה אומר להתחיל להתאמן עם?
לא, תתקדם רגיל, פשוט מדי פעם תעבוד עם כדי להתרגל לזה, שלא תקבל שוק בתחרות.
מילים כדורבנות, ידידי.בעזהי"ת
אישית, לא מתכונן להתחרות עם ראפס, בטח לא עם ציוד. גדול עלי ללכת גם וגם וגם. מנגד חייבים לתת את הבמה למי שכן רוצים, ובמיוחד לנוכח חוסר ההגינות של האיגוד המתחרה.
The truth has been spokenבעזהי"ת
אישית, לא מתכונן להתחרות עם ראפס, בטח לא עם ציוד. גדול עלי ללכת גם וגם וגם. מנגד חייבים לתת את הבמה למי שכן רוצים, ובמיוחד לנוכח חוסר ההגינות של האיגוד המתחרה.
הכל מעודכן, פשוט הארגון צעיר ובמקרה הספציפי שאתה מדבר עליו התחרה רק מישהו אחד, וגם הוא חסר ניסיון.השיאים האלו בטבלה מעודכנים ? למה אני רואה פה תשיאים בקטגוריה שלי וזה די בדיחה.. 67.5 בסקוואט ?
הכל מעודכן, פשוט הארגון צעיר ובמקרה הספציפי שאתה מדבר עליו התחרה רק מישהו אחד, וגם הוא חסר ניסיון.
אתה מוזמן להגיע בתחרות הבאה ולנסות לשבור את השיאים.
http://www.powerlifting.co.il/לוח-תחרויות-לשנת-2014.htmlאוקיי, תודה רבה 😃 יש מצב אתה אומר לי מתי התחרות הבאה ?
אוגוסט ואז דצמבר.אוקיי, תודה רבה 😃 יש מצב אתה אומר לי מתי התחרות הבאה ?