ייעוץ ריסט במתח?

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
אני עושה SS והחלפתי את תרגיל החתירה במתח.
אבל אני כבר אימון שלישי ברצף תקוע. אני מצליח לסיים בקושי את החזרה הרביעית. האם זה אומר שאני צריך לעשות ריסט?

כמה זמן אתה עושה SS? האם בשאר התרגילים אתה מתקדם כרגיל, ואם כן בכמה הם התחילו ובכמה הם עכשיו? מה היה השינוי במשקל הגוף בשלושת השבועות האחרונים?

• פותח/ת השרשור
כבר 30 ימים בSS באימון הבא אני מכניס 2 תרגילי עזר(תרגיל המסור,ומקבילים)
התחלתי על משקל גוף של 65 כרגע אני עומד על 67,
התחלתי בבנץ' על 40 קילו, כרגע על 58 וממשיך להתקדם. סקוואט התחלתי על 40 כרגע אני על 65 וממשיך להתקדם.
דדליפט אני מרים 85 קילו וממשיך להתקדם.
מתח התחלתי 2 חזרות ועכשיו כבר אימון שלישי ברצף אני תקוע על 4 חזרות.
פרס התחלתי במשקל 25 ,כרגע על 35 קילו ,כאשר מצליח לסיים בשני האימונים האחרונים רק 4 חזרות על אותו משקל.

נערך לאחרונה:
כבר 30 ימים בSS באימון הבא אני מכניס 2 תרגילי עזר(תרגיל המסור,ומקבילים)
התחלתי על משקל גוף של 65 כרגע אני עומד על 67,
התחלתי בבנץ' על 40 קילו, כרגע על 58 וממשיך להתקדם. סקוואט התחלתי על 40 כרגע אני על 65 וממשיך להתקדם.
דדליפט אני מרים 85 קילו וממשיך להתקדם.
מתח התחלתי 2 חזרות ועכשיו כבר אימון שלישי ברצף אני תקוע על 4 חזרות.
פרס התחלתי במשקל 25 ,כרגע על 35 קילו ,כאשר מצליח לסיים בשני האימונים האחרונים רק 4 חזרות על אותו משקל.
כך בחשבון שאם אתה ממשיך לעלות במשקל גוף, גם אם תצליח רק לשמור על מספר החזרות של המתח (או אפילו לעלות בחזרה בשבוע-שבועיים), זאת התקדמות

אתה מבצע מתח או צ'ין אפס? (מתח = אחיזה עילית, פרונציה, צ'ין אפס = אחיזה תחתית, סופינציה)

בכל מקרה, מבחינת תרגילי עזר:
משקל הגוף צריך לעלוצ מהר יותר מחצי קילו בשבוע. אם אתה עושה מתח, תוסיף צ"ין אפס אחרי הדדליפט.

תמשיך להלחם במתח / צ'ין אפס עם 3 סטים לכשל, וכל עוד הסקוואט, הדדליפט, הלחיצות ומשקל הגוף עולים - הכל בסדר, ומתח / צ'ין אפס יעלו גם (בהנחה שתמשיך להלחם בהם כמובן)

אין סיבה לדאגה כרגע בגלל המתח.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כך בחשבון שאם אתה ממשיך לעלות במשקל גוף, גם אם תצליח רק לשמור על מספר החזרות של המתח (או אפילו לעלות בחזרה בשבוע-שבועיים), זאת התקדמות

הבנתי, אז אתה אומר שאם אני עולה 1.5-2 קילו בחודש התקדמות שבועית או דו שבועית במתח עדיין תחשב לתקינה בSS, למרות שהתכנית מבוססת על התקדמות לינארית?

אתה מבצע מתח או צ'ין אפס?

מתח באחיזה עילית (רחבה).

אז לפי מה שהבנתי ממך התכנית אמורה להראות ככה :
A סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט, צ'ין אפ (2 סטים של 8-12 חזרות)
B סקוואט, פרס , מתח אחיזה רחבה ,מקבילים (2 סטים של 8-12 חזרות)

האם יש קריטיות לעשות את הצ'ין אפ במקום תרגיל המסור? שחר אמר ששני התרגילים דומים ועובדים על אותם שרירים ככה שזה לא באמת משנה.

התכנון טוב,
בצ'ין אפס 3 סטים לכשל וכשאתה יכול אז 3*8 בתוספת משקל (כל אימון +2.5)

עדיף צ'ין אפס - יותר פרקטי (אתה באמת יודע אם הצלחת או לא) ומערב יותר בייספס, שהמעורבות שלו בשאר התרגילים מועטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית