עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה זה נראההיית פעם שמן? זה נראה כאילו יש לך הרבה עור עודף
אין דבר נוראי מזה.כן , היתי שמן מ 10-17 בערך ..מאז סובל מזה
תראה בעיקרון יש כלל בדברים האלה - אם זה לא נמתח עד עכשיו זה כבר לא יימתח באופן טבעי. העור לא תמיד יכול לחזור למצב הקודם שלו. יש לך את האופציה של ניתוח אבל יש לזה את השיקולים שלו (כסף וכולי).כה , אני בדאון רציני מזה ..ואין לי מושג מה אפשר לעשות .. היתה תקופה לפניי שנתיים וחצי ששקלתי 68 קל על 1.80 ואפילו התחילו 2 קוביות למעלה .. הבעיה שהיתי דחליל בעליל.. ומאז התאמנתי שנה +- ועליתי ל 80 קג ואז הפסקתי פה ושם ..ועכשיו חזרתי להתאמן ברצינות ... אתה בטוח שאין סיכוי להוריד את זה???? עם לא אז כניראה אהפוך לליפטר חחח
זה תלוי איפה רוב השומן הצטבר כשהיית שמן. זה האזור שהעור התרחב בו הכי הרבה.הקטע הרע .. זה רק בחזה ובבטן מקדימה .. רגליים ממש רזות וגם ידיים ממש רזות ..
בטח שאפשר להוריד את זה זה פשוט יקח הרבה זמן ועבודה קשהכה , אני בדאון רציני מזה ..ואין לי מושג מה אפשר לעשות .. היתה תקופה לפניי שנתיים וחצי ששקלתי 68 קל על 1.80 ואפילו התחילו 2 קוביות למעלה .. הבעיה שהיתי דחליל בעליל.. ומאז התאמנתי שנה +- ועליתי ל 80 קג ואז הפסקתי פה ושם ..ועכשיו חזרתי להתאמן ברצינות ... אתה בטוח שאין סיכוי להוריד את זה???? עם לא אז כניראה אהפוך לליפטר חחח
Nose bleed , אתה מדבר מנסיון ? יד לך ידע בדברים האלה ? עם כן אני שמח לשמוע את זה .. ואני כן מוכן לעבודה קשה ... כניראה עוד כמה חודשים של ss לעלות פלאטות ואז ניראה , אולי אנסה חיטוב כסח או אמשיך בלינאריות... אם אתה יכול לייעץ ,אני אשמח לשמוע
אין מסה חיטוב עכשיו ואז מסה נקייה אתה לא צריך לאכול כמו פח....
לספור קלוריות עד האלפית.
בדיוק אם תשמשיך מסה יש חשש לעור עודף ברמות.מה הכוונה במה שכתבתה פה?
לא לעשות מסה?
לעשות חיטוב ?
ואחרי החיטוב להתחיל מסה נקייה , ולספור קלוריות ?