הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש ss

elkolfly

משתמש מתחיל
47
1
נק' מוניטין:
1
47
1
בית
מבקש הערכת א.ש בבקשה

בן 27
גובה 180
משקל 79

קבצים מצורפים

• IMG_20140420_201448.jpg
    IMG_20140420_201448.jpg
    KB 50.4 · צפיות: 378
  • IMG_20140420_201438.jpg
    IMG_20140420_201438.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 394
כן , היתי שמן מ 10-17 בערך ..מאז סובל מזה
אין דבר נוראי מזה.
אם אתה יורד במשקל זה נראה כאילו אתה יותר שמן בגלל העור, ואם אתה מעלה במשקל אז השומן מצטבר דווקא בקפלים. אין דרך לצאת מזה.
מדבר מניסיון....
אתה לא עם אחוז שומן מאוד גבוה. קשה להעריך אבל זה בעיקר עור. תמשיך SS.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כה , אני בדאון רציני מזה ..ואין לי מושג מה אפשר לעשות .. היתה תקופה לפניי שנתיים וחצי ששקלתי 68 קל על 1.80 ואפילו התחילו 2 קוביות למעלה .. הבעיה שהיתי דחליל בעליל.. ומאז התאמנתי שנה +- ועליתי ל 80 קג ואז הפסקתי פה ושם ..ועכשיו חזרתי להתאמן ברצינות ... אתה בטוח שאין סיכוי להוריד את זה???? עם לא אז כניראה אהפוך לליפטר חחח

כה , אני בדאון רציני מזה ..ואין לי מושג מה אפשר לעשות .. היתה תקופה לפניי שנתיים וחצי ששקלתי 68 קל על 1.80 ואפילו התחילו 2 קוביות למעלה .. הבעיה שהיתי דחליל בעליל.. ומאז התאמנתי שנה +- ועליתי ל 80 קג ואז הפסקתי פה ושם ..ועכשיו חזרתי להתאמן ברצינות ... אתה בטוח שאין סיכוי להוריד את זה???? עם לא אז כניראה אהפוך לליפטר חחח
תראה בעיקרון יש כלל בדברים האלה - אם זה לא נמתח עד עכשיו זה כבר לא יימתח באופן טבעי. העור לא תמיד יכול לחזור למצב הקודם שלו. יש לך את האופציה של ניתוח אבל יש לזה את השיקולים שלו (כסף וכולי).
אין על ליפטינג 🤩

• פותח/ת השרשור
הקטע הרע .. זה רק בחזה ובבטן מקדימה .. רגליים ממש רזות וגם ידיים ממש רזות ..

• פותח/ת השרשור
לפניי 10 שנים מאמן אחד ותיק אמר לי כשראה את הגוף שלי שיש לי את הגוף כדי להפוך לענק ולא חטוב... אז לא האמנתי לו .... ומאמן אחר אמר שעם אני יעלה הרבה מאוד מאסת שריר אז העור ימתח ביחד עם השרירים וזה יכול לעזור.. אבל בשביל זה צריך ככל הניראה חומרים אסורים ואני לא בכיוון הזה

בטח שאפשר להוריד את זה זה פשוט יקח הרבה זמן ועבודה קשה
אתה תגדל והעור ימתח לא צריך ליהיות ענק בשביל זה
נראה שיש לך עור עודף כמעט ורק בחזה אתה על אחוז שומן לא נמוך

• פותח/ת השרשור
Nose bleed , אתה מדבר מנסיון ? יד לך ידע בדברים האלה ? עם כן אני שמח לשמוע את זה .. ואני כן מוכן לעבודה קשה ... כניראה עוד כמה חודשים של ss לעלות פלאטות ואז ניראה , אולי אנסה חיטוב כסח או אמשיך בלינאריות... אם אתה יכול לייעץ ,אני אשמח לשמוע

לי זה נראה כמו א"ש גבוה. אתה יכול לשפר את המצב בהרבה.
אתה אומר שירדת למשקל של 68, אבל השאלה היא באיזו דרך התבצעה הירידה? דאגת לצרוך מספיק חלבון? אימוני כוח?
אני אומר לך את האמת, במצב שלך הייתי מעדיף לנסות לחטב.

Nose bleed , אתה מדבר מנסיון ? יד לך ידע בדברים האלה ? עם כן אני שמח לשמוע את זה .. ואני כן מוכן לעבודה קשה ... כניראה עוד כמה חודשים של ss לעלות פלאטות ואז ניראה , אולי אנסה חיטוב כסח או אמשיך בלינאריות... אם אתה יכול לייעץ ,אני אשמח לשמוע

אני אישית אף פעם לא הייתי בעודף משקל אבל כשהתחלתי הייתי מאוד רזה ועל אחוז שומן מאוד נמוך
והייתה לי בטן נוזלית מדלדלת כזו ובצדדים של החזה ליד הבית שחי היה לי עור עודף
עכשיו אחרי 30 קילו אני חטוב פחות העור עודף ליד הבית שחי נעלם ובבטן הריבועים יצאו החוצה
יש פה גם כמה שהיו שמנים בעבר ונראים מעולה

נ.ב
זה לא עינין של חודשים וחיטוב כסח יעשה יותר נזק מתועלת

אין מסה חיטוב עכשיו ואז מסה נקייה אתה לא צריך לאכול כמו פח....
לספור קלוריות עד האלפית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית