הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסייקל לסייקל?

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אהלן
נמצא עד trt כרגע בסייקל דיבול 6 שבועות, עולה בצורה יפה, אוכל קרוב ל 3900-4000 קל׳, חלבון 4ג:קג בערך.
2 דברים:
1. כנה זמן מומלץ להשאר במאזן חיובי אחרי הסייקל הראשון כדי לשמור את הרווחים?

2. אני מתכנן את הסייקל הבא כאשר הדיבול נגמר בעוד 4 שבועות.
המטרה של הסייקל היא חיטוב מהיר עם מינימום איבוד שריר, החיטוב יימשך עד חודש, השאלה היא איזה סטרואיד אפשר לשלב לזמן ככ קצר שהוא לא אוראלי.
תודה

תעדכן מידי פעם כמה עליתה . בסוף הסיקל תוריד קלוריות בהדרגה תסיים pct ואל תתחיל חדש ליפני בדיקת כבד לדעת שהתפקוד שלו חזר למוטב

• פותח/ת השרשור
אין לי צורך ב PCT, כמו שאמרתי אני על TRT, בזמן הסייקל LIV53 וארימידקס 0.5 e3d בהוראות טום.
המטרה בסייקל שהוא לא אוראלי היא להרפות מהכבד ולתת לו להשתקם

אהלן
נמצא עד trt כרגע בסייקל דיבול 6 שבועות, עולה בצורה יפה, אוכל קרוב ל 3900-4000 קל׳, חלבון 4ג:קג בערך.
2 דברים:
1. כנה זמן מומלץ להשאר במאזן חיובי אחרי הסייקל הראשון כדי לשמור את הרווחים?

2. אני מתכנן את הסייקל הבא כאשר הדיבול נגמר בעוד 4 שבועות.
המטרה של הסייקל היא חיטוב מהיר עם מינימום איבוד שריר, החיטוב יימשך עד חודש, השאלה היא איזה סטרואיד אפשר לשלב לזמן ככ קצר שהוא לא אוראלי.
תודה
  1. אני מתייחס למה שאתה עושה כ-B&C (תחת המגבלות שהצבת לעצמך). מאזן חיובי צריך להישמר עד החיטוב.

2. אם בכל זאת אתה מעוניין בביצוע חיטוב באמצעות סטרואידים, שילוב של טרן אצטט במינון נמוך ביחד עם קלן (וקטוטיפן) יכולים להעניק תוצאות יפות מאוד.
  3. להבא ראוי לשקול סטרואידים אוראליים אחרים מאשר דיבול כך שתוכל להאריך את השימוש ואף לשמור על מרבית הרווחים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי שטרן גורם לשיעולים חזקים, אני אסמטי תהיה בעייה עם השילוב הזה?

הכוונה לגבי המאזן הייתה מתי אפשר להיכנס לחיטוב? אם זה מיד בסוף הסייקל או שכדאי לחכות שבוע - שבועיים

נערך לאחרונה:
הבנתי שטרן גורם לשיעולים חזקים, אני אסמטי תהיה בעייה עם השילוב הזה?
מעבר לשיעול טרן משפיע לרעה על הקרדיו. כנראה שבמינונים האלה זה יהיה זניח אך עלול להקשות עליך בחיטוב היות וגם כך אתה סובל מקשיי נשימה.
ב-4 שבועות החיטוב תשתמש בקלן בשילוב עם קטו ולהבא וותר על הדיבול, הוא פשוט לא מתאים למטרותיך ולאלוצים שלך.

• פותח/ת השרשור
במסה הבאה הסייקל כנראה יהיה טסט פרופ׳ וכשזה יהיה רלוונטי אני אפתח פוסט, עד אז בחיטוב אני אלך על קלן כמו שהצעת, אולי אני אחליט לשלב גם פרופ פה, נראה לפי מצב החיטוב.
בקשר לסייקל הנוכחי, לאחר כמה ימים עם הדיבול הרגשתי ירידה באיכות הנשימה לא משהו קריטי מדי וגם זה די עבר מעצמו. מקווה שלא יחמיר.

תוכל לענות לגבי השאלה שלי כמה זמן כדאי לחכות מסוף הסייקל לתחילת החיטוב?

במסה הבאה הסייקל כנראה יהיה טסט פרופ׳ וכשזה יהיה רלוונטי אני אפתח פוסט, עד אז בחיטוב אני אלך על קלן כמו שהצעת, אולי אני אחליט לשלב גם פרופ פה, נראה לפי מצב החיטוב.
בקשר לסייקל הנוכחי, לאחר כמה ימים עם הדיבול הרגשתי ירידה באיכות הנשימה לא משהו קריטי מדי וגם זה די עבר מעצמו. מקווה שלא יחמיר.

תוכל לענות לגבי השאלה שלי כמה זמן כדאי לחכות מסוף הסייקל לתחילת החיטוב?
חשבתי שאתה לא מעוניין להעלות את מינון הטסט. שילוב של טסט קצר יכול בהחלט להתאים.
כעיקרון אתה יכול להתחיל את החיטוב מיד בסיום הסייקל.

• פותח/ת השרשור
לא רציתי מהפחד שהאנדו׳ או הרופא משפחה שלי יחליטו להתפיע אותי בבדיקות דם בהמלך הסייקל, לפי מה שאני רואה לא כל כך אכפת להם ממני או מהבדיקות שלי (לא מפתיע).
אם אני מריץ טסט פרופ ל6 שבועות (זה המקס׳ המומלץ נכון?) כמה זמן היית ממליץ לחכות בין סייקלים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית