הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאנשים שמבינים בדיאטת פליאו ואפס"פ.

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
קראתי בימים האחרונים על הדיאטות האלה וראיתי שאנשים שעושים אותה בעצם מציעים להגביל גם את החלבון ולא לאכול יותר מדי כי גם זה גורם להפרשת אינסולין ועל חשבון הכל לאכול שומן , אבל הרי המטרה היא לשמור על מסת השריר וכמו שאני יודע מה ששומר עליה זה כמות החלבון שאוכלים ואימוני ההתנגדות , מישהו יכול לסדר לי את הראש איך עובדת הדיאטה ?

יש מזונות שמכילים חלבון שמפרישים אינסולין (כמו הלאוצין שיש בביצה, או חלבון מי גבינה) בדיאטות שהמטרה שלהן היא למנוע קפיצה של האינסולין ושמירה על התנגדות אינסולין, לא צריך להגביל את הכמות חלבונים, אלא לשלב שומנים בהתאם למנה. היחס שואף ל- 1:1 לשומנים וחלבונים בארוחות.
בכל מקרה בפליאו המטרה היא לא לשמור על אי קפיצה של אינסולין לכן בפליאו זה פחות רלוונטי.

יש כאלו שקצת חלבון מוציא אותם מקטוזיס,הם בד''כ טרום סכרתיים.
העיקרון של הדיאטה זה לא לאכול הרבה חלבון,אלא הרבה שומן,70-80 אחוז מהתזונה מגיעה משומן,השאר מחלבון,זה לא נוגד את זה שאתה יכול לאכול 2 גר' חלבון פר משקל גוף.
אם אתה אוכל מספיק שומן,אתה תרגיש שאתה לא יכול לאכול כל כך הרבה חלבון ואתה תראה שבערך ב2 גר' פר משקל גוף אתה לא תוכל לאכול יותר.
מי שצריך להגביל זה אנשים טרום סכרתיים שזה גורם להם בלגן.

יש כאלו שקצת חלבון מוציא אותם מקטוזיס,הם בד''כ טרום סכרתיים.
העיקרון של הדיאטה זה לא לאכול הרבה חלבון,אלא הרבה שומן,70-80 אחוז מהתזונה מגיעה משומן,השאר מחלבון,זה לא נוגד את זה שאתה יכול לאכול 2 גר' חלבון פר משקל גוף.
אם אתה אוכל מספיק שומן,אתה תרגיש שאתה לא יכול לאכול כל כך הרבה חלבון ואתה תראה שבערך ב2 גר' פר משקל גוף אתה לא תוכל לאכול יותר.
מי שצריך להגביל זה אנשים טרום סכרתיים שזה גורם להם בלגן.
איך מבדילים אנשים שהםא טרום סכרתיים?

בבלוג מעבר לפליאו רשום,לא כל כך התעמקתי בזה מכיוון שאני לא אחד כזה,אבל בעל הבלוג כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית