הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין בחוות דעת על התפריט תזונה שבניתי לעצמי .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום רב חבר'ה , וחג שמח .
לפני כמה חודשים הלכתי להתייעצות אצל תזונאי בקשר למה שאני אוכל - ואיך אפשר לשפר את התזונה שלי .
התזונאי בנה לי תפריט מסודר לפי מה שהוא הבחין וחשב לנכון - אבל לצערי לי זה לא התאים - מה שכן לקחתי את התפריט שלו וקצת שיניתי לדברים שאני חושב שאני יוכל להחזיק איתם מעמד לטווח הרחוק ולא אהיה רעב באמצע היום ואסבול בגלל זה .
הנתונים שהתחלתי אצל התזונאי להלן :

משקל : 95 ק"ג .
היקף בטן : 94 ס"מ .
היקף יד : 40 ס"מ .
א"ש : 19-20% .

החלטתי שאני לוקח את עצמי בידיים ובניתי לעצמי את התפריט עם עזרה כמובן מהתפריט שהוא נתן לי רק שהוספתי דברים משלי .
להלן התפריט שלי :
לכידה.JPG

לאחר כ-4 חודשים עם התפריט הזה ומדי פעם אני פוזל גם לחטיפים או מוסיף עוד ארוחה בין לבין כדי לשמור על איזון ולא להישבר ,
אז אני מרשה לעצמי מדי פעם ככה לאכול דברים קטנים שירגיעו את ה"יצר" הרע שבי שרוצה לאכול מתוקים וכו' .
בכל אופן הנתונים שלי עכשיו הם :

משקף : 89 .
היקף בטן : 83 ס"מ .
היקף יד : 40 ס"מ .
א"ש : 15% .

אני יודע שהירידה איטית מאוד במשך התקופה הזאת אבל אני גם לא רוצה לאבד במקביל שריר והרבה מהמסה שיש לי .
מה אתם ממליצים להוסיף לתפריט או להפחית ממנו ?
מה שכן בבוקר את הנס קפה אני חייב - בדרך כלל אני אוכל איתו חטיף חלבון שיש בו 21 גרם חלבון אז צריך להוסיף לתפריט פה ,
אבל לא תמיד .. כי לפעמים נגמרים לי החטיפים ואז אני אוכל פרוסת לחם קל עם כף חמאת בוטנים .
לכן אולי מה שאני מחפש זה איזה משהו טוב לבוקר .

תודה רבה !

הייתי לאט לאט מוריד פחמימות ומעלה את השומנים במקום. שומן הוא מוצלח חיוני לגוף (יש חומצות שומן חיוניות אבל אין חומצות פחמימה חיוניות...)
בכל מקרה, יש לך לדעתי מעט חלבון, תגדיל לפחות ל180 גרם חלבון ו-80-90 גרם שומן במינימום.

Back
למעלה תחתית