הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת תפריט לתקופת מסה.

amitneu

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי,
קוראים לי עמית ורציתי להתחיל תקופת מסה בצורה כמה שיותר מסודרת ולכן אני צריך את עזרתכם.
משקל:67
גובה 1.73
RMR:2000
מסה: +500 קלוריות

עפ"י המדריך השלם לתקופת המסה:
חלבון: 134
שומן:67
פחמימה : כל השאר
* מכיוון שאין לי נטייה להשמנה ובמשקל הנוכחי אחוז השומן שלי די נמוך , חבר המליץ להעלות את כמות השומן.

זה התפריט:

8:30
16:00
18:00
אחרי אימון
לילה
עריכה: מצורפים ערכים:

------------------------------------------------------------------------------------------

שאלות:

1. אני מנסה להקפיד על מסה כמה שיותר נקייה, כך שמקורות השומן שלי יהיו כמה שיותר "בריאים", השאלה באמת אם להתחשבון במקור השומן יש השפעה על אחוז השומן. אני רוצה להעלות כמה שיותר טוב ביחס שריר\שומן , האם התפריט והמספרים מתאימים לזה?

2.האם מקורות הפחמימה שלי בסדר? יש לא מעט לחם קל בתפריט. ( שוב, לחם קל כי ממה שהבנתי למקור השומן יש השפעה על היחס הנ"ל)

תודה רבה לכם, אשמח להצעות לשיפור!

נערך לאחרונה:
1.התפריט נראה בסדר גמור למסה לדעתי, שילוב של שומן וחלבון עם שומן ופחמימה זה בסדר גמור, כל עוד אתה המצא בטווח קלוריות שהצבת לעצמך.
2. אם אתה שבע מהלחם זה בסדר. בסופו של דבר פחמימה היא פחמימה-מורכבת או פשוטה היא עניין של תחושת שובע עצמית. הכל מתפרק בגוף בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
מע
1.התפריט נראה בסדר גמור למסה לדעתי, שילוב של שומן וחלבון עם שומן ופחמימה זה בסדר גמור, כל עוד אתה המצא בטווח קלוריות שהצבת לעצמך.
2. אם אתה שבע מהלחם זה בסדר. בסופו של דבר פחמימה היא פחמימה-מורכבת או פשוטה היא עניין של תחושת שובע עצמית. הכל מתפרק בגוף בסופו של דבר.

מעולה תודה.
איזשהן המלצות? הצעות לשיפור? תחליפים?

אשמח לעוד תגובות!

Back
למעלה תחתית