הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל Epistaneבtrt

Mark Yacobov

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם שמי מרק..
רציתי לשאול בבקשה עם זה נכון לעשות סייקל ראשון של epi בזמן הtrt ובמה אני צריך עוד להיצטייד חוץ מlive52
פשוט הבנתי מקריאה פה בפורום ובאינטרנט שאין צורך בpct.

שלום לכולם שמי מרק..
רציתי לשאול בבקשה עם זה נכון לעשות סייקל ראשון של epi בזמן הtrt ובמה אני צריך עוד להיצטייד חוץ מlive52
פשוט הבנתי מקריאה פה בפורום ובאינטרנט שאין צורך בpct.
ראשית אין צורך ב-pct מאחר ואתה ב-trt. שנית מדובר ב-epistane, סייקל של 6 שבועות אינו קשה במיוחד עבור ה-hpta.
אני חוזר וממליץ על TUDCA, עדיף באבקה, מינון של 1500mg/ed. גם LIV52 מומלץ.
עם ה-epi ניתן להגיע למינונים של 60mg/ed ל-6 שבועות ללא חשש (רק שים לב ללחץ הדם, epi גורם לעלייה). כסטרואיד אוראלי הוא אחד הטובים.

תודה רבה תום!!!
בהתחלה רציתי לנסות tbol אבל אחרכך קארתי באחד האשכולות בפרום שהבתא דוגמאות של סוטרואים יותר טוב מבחינת אפקט מtbol.
יש לי עוד שני שאלות: אם הepi הוא סטרואיד אז למה מוכרים אותו כמו פרו הורמו?
כשחיפשתי את הepi ברשת מצאתי כמה תרכובות שונות
2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol

2a,3a-epithio-17a-methyletioallo cholan-17b-ol

2a,3a Epithio-17a -methyl-17b-hydroxy-5a-androstane
מה עדיף מביינהם ומה ההבדל ביינהם?
עוד פעם תודה רבה תום אני לומד פה המון בפורום!!

תודה רבה תום!!!
בהתחלה רציתי לנסות tbol אבל אחרכך קארתי באחד האשכולות בפרום שהבתא דוגמאות של סוטרואים יותר טוב מבחינת אפקט מtbol.
יש לי עוד שני שאלות: אם הepi הוא סטרואיד אז למה מוכרים אותו כמו פרו הורמו?
כשחיפשתי את הepi ברשת מצאתי כמה תרכובות שונות
2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol

2a,3a-epithio-17a-methyletioallo cholan-17b-ol

2a,3a Epithio-17a -methyl-17b-hydroxy-5a-androstane
מה עדיף מביינהם ומה ההבדל ביינהם?
עוד פעם תודה רבה תום אני לומד פה המון בפורום!!
Epi נמכר לעיתים כפרו-הורמון מסיבות שיווקיות בלבד. כנראה יש מי שסבור שהצהרה על מכירת פרו-הורמון תמשוך פחות אש...
המבנים המולקולריים שציינת שקולים. אין עדיפות לאף אחד מהם.

סליחה על הבורות.. ב
אבל מה שאתה אומר שכל המבנים המולקולריים שצייניתי אותו דבר ולא משנה מה אני אבחר? או שאף אחד מהם זה לא epi?

סליחה על הבורות.. ב
אבל מה שאתה אומר שכל המבנים המולקולריים שצייניתי אותו דבר ולא משנה מה אני אבחר? או שאף אחד מהם זה לא epi?
לא משנה מה תבחר. אם המבנה המולקולרי הוא אחד מהשלושה שציינת, מדובר ב-Epistane.

הבנתי תודה תום.
בקשר לtrt האמת היא התחלתי את הטיפול לפני 3 שבועות בערך והמינון שאנדו הביא לי זה 250 מג אנטט לחודש אבל בבגישה הבאה אני כנירא אבקש ממנה לעלות תמינון לאחת לשבועיים
השאלה היא: האם עדיף לחכות טיפה עם הepi עד שהרופא יעלה לי תמינון ואז רק להתחיל תסייקל?
ואולי כדי להצתייד בai למיקרה חרום או שבאמת אין צורך בכלום חוץ מהמנקי כבד?

הבנתי תודה תום.
בקשר לtrt האמת היא התחלתי את הטיפול לפני 3 שבועות בערך והמינון שאנדו הביא לי זה 250 מג אנטט לחודש אבל בבגישה הבאה אני כנירא אבקש ממנה לעלות תמינון לאחת לשבועיים
השאלה היא: האם עדיף לחכות טיפה עם הepi עד שהרופא יעלה לי תמינון ואז רק להתחיל תסייקל?
ואולי כדי להצתייד בai למיקרה חרום או שבאמת אין צורך בכלום חוץ מהמנקי כבד?
Epi הוא למעשה הגרסה האלקילית של אפיסטיאנול, תרופה שפותחה לצורך טיפול בסרטן השד. ככזה ל-Epi פעילות אנטי-אסטרוגנית חזקה וממושכת. אין שום צורך ב-AI במהלך השימוש ב-Epi.
בנוגע לפגישה עם האנדוקרינולוג השימוש ב-Epi לא יכול להזיק. בכל אופן לא תיבדק לקיום הסטרואיד ומצד שני גם השפעתו על ייצור הטסט העצמי (שעדיין קיים בשלב זה) מינורית.

האנדו שלך קצת מתבלבלת בטיפול עם טסט אננטט שלך למשך זמן חיים , במקרה שלך trt אמורים לתת סוסטנון ולא טסט אננטט , שזמן החיים של אננט 10.5 ימים בערך מה הטעם לתת אותו חודש לאחר שכמה זמן הטסט יוצא מהגוף שבועיים יש ירידה

• פותח/ת השרשור
גם אני הבנתי את זה ככה בגלל זה אני עוד מעט הולך שוב לאנדו בשביל שיסדר לי אתזה( העלה בתדירות המינון אני מקווה)
יש לי שאלה: מה הסיכוי שהרופא יאשר לי פרופיונט במקום אנטט והאם זה נכון בשבילי לבקש דבר כזה (מבחינת רמות של טסט תקינות בדם)?

גם אני הבנתי את זה ככה בגלל זה אני עוד מעט הולך שוב לאנדו בשביל שיסדר לי אתזה( העלה בתדירות המינון אני מקווה)
יש לי שאלה: מה הסיכוי שהרופא יאשר לי פרופיונט במקום אנטט והאם זה נכון בשבילי לבקש דבר כזה (מבחינת רמות של טסט תקינות בדם)?
חח אין סיכוי שהוא ייתן לך פרופיונט, אין את זה ברפואה לפי דעתי, וגם רמות הטסטוסטרון שלך יקפצו לשמים אחרי 3 ימים בלבד ואתה תצטרך תדירות זריקות גבוה, את הדברים האלה מנסים הרופאים למזער.

• פותח/ת השרשור
קראתי בפורומים מחול שיש כאלה שמקבלים פרופיונט בtrt.
מבחינת הרמות בדם זה לא קשור יותר למינון שאני מקבל בזריקה ולא התדירות?

אולי מביאים פרופ מתאילנד לארהב כי פה בבתי מרקחת או ברפואה אין פרופ רק סוסטנון ששם יש פרופ ואפשר לתת זריקה אחת של סוסטנון 250מג בחודש , יש לך שם 4 סוגי אסטרים שהמהיר הוא פרופ 30מג השני פניל פרופ 60 מג אחריו 60 מג איזוקרפואט והאחרון 100 מג דקנואט שהזמן חיים שלו חודש , אבל בתכלס בטסט דקנואט אתה לא מקבל את כל ה100מג מן הסתם אלא משהו כמו 50,60 אחוז חומר פעיל

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה ליאור. תגיד בבקשה, אז יותר עדיף מבחינת רמה של טסט להישאר עם האנטט ולעלות תתדירות של הזריקות או לבקש שיחליפו לסוסטנון?

אם אתה על trt כמובן שעדיף סוסטנון שכל אסטרים משתחרר מהר וכל אחד בזמן שלו ככה שהוא שומר על רמות יציבות של טסט בדם

בתור אחד שהיה על trt 250 פעם בשבועיים ממליץ לך לעבור לג׳ל.
אצלי הטסט היה עולה בשבוע הראשון ובשבוע השני נפל וגרם לתופעות שהיו לפני הטיפול.
בהצלחה 😃

בתור אחד שהיה על trt 250 פעם בשבועיים ממליץ לך לעבור לג׳ל.
אצלי הטסט היה עולה בשבוע הראשון ובשבוע השני נפל וגרם לתופעות שהיו לפני הטיפול.
בהצלחה 😃
ג'ל הוא מאוד בעייתי. עם הזמן תצטרך יותר ויותר ממנו בכדי להשיג אפקט שווה ערך.
בסופו של דבר מרבית המחקרים מראים שלהזרקה בתדירות גבוהה עדיפות במרבית הסימפטומים הקשורים בטסט נמוך. תדירות גבוהה תחייב אסטר קצר, התנודות יהיו נמוכות והרמות יציבות.
לא יירשם טסט קצר רפואי ולכן עדיין ניתן לפצל אמפולות ארוכות לתדירות הזרקה גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית