הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא כללי

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
יש לי כמה שאלות כלליות לאחר שקראתי את חוקי הפורום הבנתי שאי אפשר לשאול פה שאלות מסויימות ואני רוצה לקרוא עוד על החומרים האלה לפני שאני מכניס אותם אלי לגוף במיוחד שלאחר בדיקות רפואיות נמצא אצלי בגוף רמות טוסט' גבוהות מהממוצע אני פשוט רוצה לעלות שלב אז....איך אני יכול לברר על מחירים? איך אני יודע איזה חברה יותר טובה כי הבנתי שיש כמה? איך אני יודע מאיפה להזמין? איך אדע שהמקור אמין? איפה אפשר לקרוא עוד על PCT? איפה אפשר לקרוא על סייקלים לדוגמה? ואיך אני אדע מה המינונים שמתאימים לי?ואם אפשר עוד מאמירים ומידע מחוץ לפורום אשמח כי קראתי פה הכל

תודה רבה מראש

יש לי כמה שאלות כלליות לאחר שקראתי את חוקי הפורום הבנתי שאי אפשר לשאול פה שאלות מסויימות ואני רוצה לקרוא עוד על החומרים האלה לפני שאני מכניס אותם אלי לגוף במיוחד שלאחר בדיקות רפואיות נמצא אצלי בגוף רמות טוסט' גבוהות מהממוצע אני פשוט רוצה לעלות שלב אז....איך אני יכול לברר על מחירים? איך אני יודע איזה חברה יותר טובה כי הבנתי שיש כמה? איך אני יודע מאיפה להזמין? איך אדע שהמקור אמין? איפה אפשר לקרוא עוד על PCT? איפה אפשר לקרוא על סייקלים לדוגמה? ואיך אני אדע מה המינונים שמתאימים לי?ואם אפשר עוד מאמירים ומידע מחוץ לפורום אשמח כי קראתי פה הכל

תודה רבה מראש
אם קראת פה בפורום הכל אז חצי מהשאלות לא היו נשאלות, יש על רובן תשובה פה, לא צריך להיות חכמולוג וללכת לחפש, אם אתה מתעניין בזה כי זה באמת תחום מעניין ואתה רוצה לדעת את המכאניקה המדויקת של החומרים ומה זה עושה לגוף וכל זה אז יש ספרים, יש בויקיפדיה באנגלית, יש מאות אתרים באנגלית, רק תכתוב את המילים anabolic steroids ואתה תחשף להמון מידע.
אם אתה רוצה לדעת מה לעשות בשביל סייקל ראשון, ברמה של ״תעשה 1,2,3״ בלי להכנס יותר מדי לפרטים הקטנים, יש לך פה המון מידע בפורום.

• מחירים, ומאיפה להביא, ואיך להביא וכל מה שקשור להשגה של החומר, אף אחד לא יעזור לך פה, זה פורום ייעוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית