הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלקסי 3 נכבה לבד ונתקע

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
הגלקסי שלי התחיל להיתקע ולכבות את עצמו בלי סיבה בערך פעם ביום. יש לו עוד באגים מעצבנים (כשמישהו מהרשימה שלי מחייג הוא מראה רק מספר ורק אחרי כמה שניות מוסיף את השם שלו)

מה עושים? הכל מקורי, לא עשיתי רום\רוט.

אני צריך פתרון שלא יקח מלאאאאא זמן. משהו פשוט.

תודה.

אני במקומך הייתי מתקין Cyanogen mod.
זה רום שההתקנה שלו פשוטה מאוד, הרבה יותר טוב מהמערכת של סמסונג לטעמי ויפתור לך את הבעיות סביר להניח. כנס לאתר שלהם יש הסבר פשוט איך להתקין.
רק תגבה תמונות, אנשי קשר, וואטסאפ מוזיקה וכל מה שחשוב לך מראש לכל מקרה.

הגלקסי 3 שלי גם עשה בעיות כאלו, אפילו יותר נוראיות כמו שמישהו מתקשר ואני לא רואה או לא יכולה לענות וכו'.
פיתרון? קניתי נקסוס 5.

הגלקסי 3 שלי גם עשה בעיות כאלו, אפילו יותר נוראיות כמו שמישהו מתקשר ואני לא רואה או לא יכולה לענות וכו'.
פיתרון? קניתי נקסוס 5.
חחח בדיוק אותו סיפור רק עם htc one x.... לא נוגע בhtc בחיים איזה זוועה כמה בעיות הוא עשה לי

משהו מצחיק, גם לי הוא היה מתחיל לרצד - התחילו להיות כל מיני פסים אנכיים במסך והקליטה הייתה הולכת
מה מסתבר.. שזה תמיד קרה באיזור ה-20% של הסוללה ומסתבר שהיא כבר מתה
אם אתה עדיין עם הסוללה המקורית ועברה לה איזו שנה (לא שזה תירוץ, זה לא הרבה זמן בכלל) והיא פשוט מתה לך
חוץ מזה גם אני התקנתי את הסיאנוגן הזה, הרום הקודם שלי היה יותר טוב אבל לא היה לו גרסת קיטקאט

תתקין רום סטוק אם אין לך כל לסיבוכים , לוקח בידיוק 10 דקות ולא צריך לגבות כלום כל המידע ישמר

ואם לא בא לך להתעסק בינתיים עם רומים והכל, אתה תמיד יכול לנסות לאפס את המכשיר בהגדרות...
רק לפני שאתה עושה את זה, תגבה את כל הדברים החשובים שנמצאים לך המכשיר

פיתרון? קניתי נקסוס 5.

הגלקסי עשה לך בעיות מכיוון שהוא נפל במקרה בעת מתן שתן?

חחחח זה בחיים לא קרה לי עם שום פלא!!
והגלקסי לא נרטב או משהו, פשוט נשבר לו המסך וזה דירבן אותי עוד יותר לקנות פלא אחר..

אהא סליחה מראש, בילבלתי אותך עם גברת אחרת כאן בפורום. 😉

יש לגלקסי 3 כמה בעיות בלוח M, תחפש "מוות פתאומי" תקרא על זה תבדוק אם זה מה שקורה לך
אפשרות שניה סדק מזערי בלוח M, או פשוט בעיית תכנה קלה שפותרים על ידי עדכון לגרסה העדכנית ביותר.

נערך לאחרונה:
יש לגלקסי 3 כמה בעיות בלוח M, תחפש "מוות פתאומי" תקרא על זה תבדוק אם זה מה שקורה לך
אפשרות שניה סדק מזערי בלוח M, או פשוט בעיית תכנה קלה שפותרים על ידי עדכון לגרסה העדכנית ביותר.
אחי, זה לוח אם, אם כמו אמא\mother ולא סתם M
ואתה צודק, באמת יש דיונים ענקיים בפורומים בחו"ל של אנשים שהמכשיר פשוט התפגר להם במהלך היום, הזוי לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית