הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בראש הרדיוס

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
כבר תקופה ממושכת יש לי כאבים בראש הרדיוס של יד שמאל, לא מגביל אותי בתנועה ולא כואב לי בתרגילי דחיפה ולחיצה כלל, כואב לי מידי פעם במשך היום וכשאני עושה רוטציה בשורש כף היד, בזמנו היו לי שלושה חודשים כאבים בראש האולנה, הרבה מתיחות, וטיפול תרופתי עזר אבל אחרי המון זמן, האם יש תרגילים מסוימים או המלצות שיכולות לשפר את המצב?

תנסה להוריד קצת תרגילים שעושים עומס גדול על האיזור, בעיקר תרגילים עם מוטות ולעבור יותר למשקולות חופשיות ומכשירים, אומנם פחות אפקטיבי קצת אבל יותר טוב למצב שלך, והכי חשוב להרגיש פשוט באיזה תרגיל יש יותר עומס על האיזור ואיפה פחות.
לשים משהו קר על האיזור יכול לעזור אם מתפתחת שם דלקת.
יש רצועה כזאת שאני מכיר שאפשר לקנות ולשים על היד וקצת מוריד מהעומס, לא ניסיתי (גם לי יש קצת בעיות בשורש כף היד ימין) אבל שמעתי שמומלץ, תחפש על זה באינטרנט או להתייעץ עם מדירכים במכון.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני משתמש ברצועות בעיקר בלחיצות חזה כבדות ובלחיצות כתפיים....זה נראה לי סוג של תסמונת של דלקת כי באימון עצמו לא כואב לי,גם ביום יום לא....פשוט כשאני עושה רוטציה מרגיש מתח קל

הכי טוב אחי אם הכאב מתגבר כדי למנוע החמרה- ללכת לרופא והוא כבר יאבחן ויטפל במה שיש.
לא רוצה סתם לרשום לך פה דברים שלא בטוחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית