דיון מולטי של NSI או של TWINLAB שניהם DAILY ONCE

• פותח/ת השרשור artyy
  • פורסם בתאריך

artyy

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
איזה מהם עבר יותר בדיקות ומוכח שיש בו את מה שרשום? ואיזה מהם גורם לפחות תופעות לוואי?

TWINLAB זול יותר למנה, ובאופן כללי טווינלאב חברה אמינה, ככה שלא הייתי חושש.

ומה לגבי NSI האם גם הוא אמין? יש בו פשוט יותר ויטמין D, אם לא לוקחים בחשבון מחיר אז מה עדיף?
יש כאן בפורום השוואה בין הויטמינים המובילים, אתה מוזמן לחפש.
אבל אם ויטמין D חשוב לך, תקנה בנפד בקבוק של ויטמין D, שתיים-שלוש טיפות ביום ואתה מסודר.
חוץ מזה, שאם אתה נחשף 20 דקות בערך ביום לשמש אתה מקבל מספיק ויטמין D.

אבל אם ויטמין D חשוב לך, תקנה בנפד בקבוק של ויטמין D, שתיים-שלוש טיפות ביום ואתה מסודר.

20 דקות ב"שעות המסוכנת" שבהם קרני הUVB ברמה הכי גבוה ביום ולפחות 40% מהגוף צריך להיות חשוף... מסקנה- אם אתה לא מציל בים אתה צריך לתסף בויטמין D3

• פותח/ת השרשור
בלי קשר להשוואה, ה NSI אמין בכלל? החברה לא כל כך מוכרת

• פותח/ת השרשור
הם מייצרים עבור VC
את זה אני יודע, אבל זה אומר שכל מה שרשום על התוית באמת נמצא שם? מצאתי פה השוואות בפורום אבל זה מתייחס יותר לכמות פר עלות. אותי מעניין מה באמת עדיף בלי קשר למחיר הNSI או TWINLAB ואם בשניהם הערכים כמו שצויינו. לא מצאתי בדיקות מעבדה יש עוד מולטי NOW ADAM לא ראיתי ביקורות עליו כאן, איך הוא לעומת הNSI? על TWINLAB וויתרתי כי הוא גורם לאי נוחות בקיבה

את זה אני יודע, אבל זה אומר שכל מה שרשום על התוית באמת נמצא שם? מצאתי פה השוואות בפורום אבל זה מתייחס יותר לכמות פר עלות. אותי מעניין מה באמת עדיף בלי קשר למחיר הNSI או TWINLAB ואם בשניהם הערכים כמו שצויינו. לא מצאתי בדיקות מעבדה יש עוד מולטי NOW ADAM לא ראיתי ביקורות עליו כאן, איך הוא לעומת הNSI? על TWINLAB וויתרתי כי הוא גורם לאי נוחות בקיבה
ה-TWINLAB לא עושה שום אי נוחות בקיבה, גם אני ראיתי את הביקורות האלה ואין מה להתייחס אליהן.
כל אחד מגיב אחרת למוצר, וכדור על בטן ריקה הרבה פעמים עושה אי נוחות בקיבה בלי קשר למה הוא מכיל.
קח את הכדור אחרי ארוחה יפה והכל יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית