אחר אימון היכרות קרוספיט מס' 2 בספורטק ברחובות

אז גם כושר קרבי זה קרוספיט.
למעשה אני עושה יותר קרוספיט ממה שאתם עושים.

מי זה אתם?

אתה אחו****** קרוספיט! אני מתפלא שלא הזכירו אותך בגיימס השבוע.

מי זה אתם?

אתה אחו****** קרוספיט! אני מתפלא שלא הזכירו אותך בגיימס השבוע.
החבר'ה שעושים כאן קרוספיט בפורום לא מרימים שומדבר יותר כבד מ60 קילו, איך זה בדיוק כל מרכיבי הכושר? כל בנאדם שאני אביא מהרחוב שווה אליכם בכוח כי גם הוא יכול למשוך 60 קילו אז איך אתם בדיוק משפרים את כל המרכיבים?

אם ההגדרה של קרוספיט זה להשתפר בכל המרכיבים אז כנראה שאני עושה יותר קרוספיט מכם כי אני גם רץ ועובד על זריזות וגמישות וסיבולת אבל אני גם מרים כבד. זה קצת אבסורד אם אתה שואל אותי אבל אני מתחיל לזלזל בקרוספיט שהולך כאן עם כל יום שעובר, למרות שבהתחלה חשבתי שזה יהיה רק לטובה.

לך לכל הWOD האחרונים, בכל אחד שהיה מעורב משקל כבד אנשים קפצו ואמרו "טוב אני אחליף את זה במתח וקפיצות דילגית" - זה נראה רציני?

אני חשבתי שזה הולך להיות כמו בסרט

כמובן שלא במפגש הראשון
אבל להביא מוטות ולהתחיל ללמוד טכניקה ולבצע איזה סט פשוט של קרוספיט

חבל, אולי להבא
אני לא מאמין שמישהו יגיע לרחובות רק לקפוץ על דלגית ולעשות מתח

בלי לזלזל
קרוספיט שהעלתם בסרטונים נראה אחלה דבר

• פותח/ת השרשור
אחלה אז זה לא ממש קרוספיט, יותר כמו כושר קרבי.

אני מת על מה שאני עושה -מאמן קרוספיט ,אני מנסה לגרור את כל מי שאני מכיר ואיכפת לי ממנו להצטרף לשיטה המדהימה הזו. יש לה המון פנים וצורות וזה מה שעושה אותה מה שהיא...

כל מי שמעוניין להצטרף אליי ובהדרגה לקבל את כל מה שיש לקרוספיט להציע,בצורה מקצועית ואחראית ,מוזמן להצטרף אליי.

לא הצטרפתי לפורום בכדי להילחם כל היום בהערות לא רלוונטיות ,בלי להעליב אף אחד...

החבר'ה שעושים כאן קרוספיט בפורום לא מרימים שומדבר יותר כבד מ60 קילו, איך זה בדיוק כל מרכיבי הכושר? כל בנאדם שאני אביא מהרחוב שווה אליכם בכוח כי גם הוא יכול למשוך 60 קילו אז איך אתם בדיוק משפרים את כל המרכיבים?

אם ההגדרה של קרוספיט זה להשתפר בכל המרכיבים אז כנראה שאני עושה יותר קרוספיט מכם כי אני גם רץ ועובד על זריזות וגמישות וסיבולת אבל אני גם מרים כבד. זה קצת אבסורד אם אתה שואל אותי אבל אני מתחיל לזלזל בקרוספיט שהולך כאן עם כל יום שעובר, למרות שבהתחלה חשבתי שזה יהיה רק לטובה.

לך לכל הWOD האחרונים, בכל אחד שהיה מעורב משקל כבד אנשים קפצו ואמרו "טוב אני אחליף את זה במתח וקפיצות דילגית" - זה נראה רציני?
ראשית אתה לא יודע מה האימון, אז בוא לא נקפוץ ישר למסקנות. את הנושא של הרמות כבדות כבר נראה לי שסגרנו באשכול אחר אם אני לא טועה.
אולי תסביר איך נראה אימון כושר קרבי ובמה הוא מזכיר את קרוספיט?

תודה על השאלה.

מוטות + פלטות לא יהיו בשום ארוע בו ישתתפו מתאמנים שלא עברו אימוני טכניקה ספציפיים איתי,או הוכיחו רמת טכניקה טובה במפגש איתי.

אני לא רומז שאני יודע יותר טוב מכולם ,אך ארוע פתוח לקהל הרחב ,אינו הזדמנות לעשות נסיונות.
כל פעילות אשר מתבצעת כרגע בארועים הפתוחים ,מבוססת בעיקר על משקל גוף בכדי לצמצם את רמת הסיכון למינימום.

בתחילת אוגוסט נפתחת קבוצה אשר תפגש בספורטק ברחובות בימים א' + ג' +ה' בשעה 20:00
שם נבנה בהדרגה את כל היסודות ובהדרגה נגיע לכול התרגילים המוכרים.

אתה מוזמן להצטרף 😃

עומרי פלד
crossfit 360
0506981866

ולמה נראה לך שהסיכון בפעילויות מבוססות על משקל גוף הוא נמוך יותר? יש לך ביטוח כלשהו בכלל?

אני מקווה שאתה מכיר את המאמר הזה: http://library.crossfit.com/free/pdf/33_05_killer_workouts.pdf

• פותח/ת השרשור
ולמה נראה לך שהסיכון בפעילויות מבוססות על משקל גוף הוא נמוך יותר? יש לך ביטוח כלשהו בכלל?

אני מקווה שאתה מכיר את המאמר הזה: http://library.crossfit.com/free/pdf/33_05_killer_workouts.pdf

עומרי פלד 32
מאמן אומנויות לחימה 15 שנה (הישרדות)
מדריך לוט"ר + לוחם בסיירת גבעתי (מרץ 1996 )
מאמן חד"כ 7 שנים
מאמן ספינינג בכיר 8 שנים
הבעלים והמנהל המקצועי של lazuz fitness club בגן יבנה במשך 5 שנים
מפתח שיטת אימון 360 extream fitness
מאמן קרוספיט level 1 cert
מבוטח לכל סוג פעילות,מול כל גודל קהל,בכל מקום ובכל זמן.

מבלי להשתחצן ,אני חושב שבשלב זה בחיי אני כבר שולט היטב בחומר...

אפשר בבקשה להפסיק להטריד עם הערות ביניים שלא מובילות לשום מקום.
אם סוגי האימונים שאני מציע לא מתאימים לסוג הפעילות בה אתה עוסק,כנראה שלא תגיע ביום שבת,אז אולי כדי שנפסיק כאן.

תודה אבל לא ביקשתי את קורות חייך. שאלתי שאלה פשוטה (שהייתה לטובתך דרך אגב) אבל בחרת לא לענות לעניין ולפרסם את עצמך כרגיל.

כשאתה יוצא מול קהילה ורוצה להרוויח את שמך, כדאי מאוד שתהיה מוכן לדון בכל מה שקשור לנושא. להגיד כמה אתה טוב ולסתום פיות זה לא לעניין.

נערך לאחרונה:
לדעתי אם היו מוטות וצלחות
הרבה אנשים היו מגיעים

לדעתי אם היו מוטות וצלחות
הרבה אנשים היו מגיעים

מסכים איתך לחלוטין , ברגע שהאימונים יראו כמו בסרטונים שקרוספיט מפיצים הרבה אנשים יצטרפו .
וברגע שיתחילו להעלות סרטונים של ישראלים לרשת זה יתפוס עוד יותר .

• פותח/ת השרשור
תודה אבל לא ביקשתי את קורות חייך. שאלתי שאלה פשוטה (שהייתה לטובתך דרך אגב) אבל בחרת לא לענות לעניין ולפרסם את עצמך כרגיל.

כשאתה יוצא מול קהילה ורוצה להרוויח את שמך, כדאי מאוד שתהיה מוכן לדון בכל מה שקשור לנושא. להגיד כמה אתה טוב ולסתום פיות זה לא לעניין.

תודה שאתה דואג לי...

כשביקשו ממני להצטרף לפורום הזה ,מטרת ההצטרפות הייתה פרסום של מה שאני עושה,שזה אימון קרוספיט בפועל ,אני כאן כדי לענות לשאלות רלוונטיות - מקצועיות ! ובכדי להשתתף בדיונים כאלה ואחרים.

קורות החיים שלי פורסמו כאן כדי שתבין שיש כיסוי לדברים שלי ,לא שאני מרגיש צורך להתגונן.

בקשר למשקולות באימונים הפתוחים ,עשו לי טובה ,דשנו בזה מספיק,אני מת על אימוני כוח ,מבין את המשמעות שלהם ומתכוון לתת להם את המקום הראוי באימונים.ס-ב-ל-נ-ו-ת!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חברים בואו נשאיר את האגו בצד ונתמקד בעיקר, בקרוספיט.

אתם מנסים לתקוף את עומרי סתם. הוא בסה"כ אומר שבאימונים הפתוחים כשבאים אנשים שהוא לא מכיר ולא יודע את הרמה שלהם - לא יהיו מוטות ופלטות, מהסיבה שהוא מפחד לקחת עליהם אחריות לפציעה. הוא אמר שברגע שתפתח הקבוצה שלו והוא יכיר את האנשים ואת היכולות שלהם, אז כן ישולבו משקולות ופלטות.

למרות שאני לא בטוח עד כמה עומרי אחראי על אותם אנשים שבאים להתאמן בימים הפתוחים, הרי זה לא חוג שמשלמים ואז הוא כן צריך להביא דין וחשבון על פציעות - או שכן?

אתם מנסים לתקוף את עומרי סתם. הוא בסה"כ אומר שבאימונים הפתוחים כשבאים אנשים שהוא לא מכיר ולא יודע את הרמה שלהם - לא יהיו מוטות ופלטות, מהסיבה שהוא מפחד לקחת עליהם אחריות לפציעה. הוא אמר שברגע שתפתח הקבוצה שלו והוא יכיר את האנשים ואת היכולות שלהם, אז כן ישולבו משקולות ופלטות.

למה אתה מפריע? זה הספורט החדש בפורום - צרות עין למרחקים קצרים! זה יותר טוב אפילו מדדליפט. או לפחות ממלא את הזמן בין האימונים הכבדים.

למה אתה מפריע? זה הספורט החדש בפורום - צרות עין למרחקים קצרים! זה יותר טוב אפילו מדדליפט. או לפחות ממלא את הזמן בין האימונים הכבדים.

למה צרות עין

סה"כ מה שלדעתי רובנו (חובבי המוטות והברזלים) חושבים שאין טעם להגיע לקפוץ בחבל/לעשות מתח ולרוץ

כדי להתחיל עם קרוספיט

אנחנו נצטרף כשיהיה מוטות זה הכל

ואין סיבה לא לעשות כבר את המפגש הראשון רציני

בשביל לקחת מוטות וברזלים אתה צריך הרבה יותר ממפגש אחד בשביל ללמד טכניקה ויסודות, אתה לא יכול לקחת אנשים אקראים כל מפגש (כי אין לך ממש מושג מי יגיע) ולהתחיל ללמד אותם טכניקות של דברים, תחשבו ריאלי לפעמים אתם לא עושים את זה וחושבים כמה משקל יש רק על המוט.

כמו שאלכס ניסה להגיד זה שאין עבודה עם משקלים לא אומר שזה פחות מסוכן .
רובכם לא בעליי נסיון של הרבה שנים בספורט תחרותי , אני יכול להגיד לכם שמספר הפציעות בחדר כושר הוא אפסי יחסית לפציעות של אימוני ריצה , ספרינטים קפיצות וכו...

ובקשר לצרות עין , מורן אתה לא מבין כמה הייתי רוצה שיפתח מכון קרוספיט כמו בארצות הברית .
ותאמין לי שאלכס רוצה עוד יותר ממני , ובמקום להגיב לעניין אתם מתבכיינים .

Back
למעלה תחתית