הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לפני שימוש ב-Creatine Monohydrate Micronized

Mr. Right

משתמש מתחיל
265
22
נק' מוניטין:
147
265
22
אהלן,
ברשותי creatine monohydrate micronized של חברת Inner Armor.
מעולם לא השתמשתי בקריאטין, אז רפרפתי קצת באינטרנט ועדיין יש כמה ספקות לגבי זה:

1. לא הבנתי מה ההבדל בין קריאטין רגיל לבין קריאטין מיקרונייזד.
  2. לפי מה שהבנתי, לא משנה הזמן של צריכת הקריאטין, ואף ניתן להוסיף אותו לשייק חלבון לאחר אימון. זה נכון?
  3. על המוצר עצמו רשום לערבב חצי כפית (2.5 גרם) עם 200 מ"ל מים/מיץ פירות פעם אחת ביום. לפי מה שקראתי ראיתי שממליצים לצרוך 5 גרם ביום. למה?
  4. לא הבנתי את ההעמסות האלו, לצרוך 20 גרם ביום של קריאטין נראה לי מוגזם. זה הכרחי כדי שיהיה אפקט?

אהלן,
ברשותי creatine monohydrate micronized של חברת Inner Armor.
מעולם לא השתמשתי בקריאטין, אז רפרפתי קצת באינטרנט ועדיין יש כמה ספקות לגבי זה:

1. לא הבנתי מה ההבדל בין קריאטין רגיל לבין קריאטין מיקרונייזד.
  2. לפי מה שהבנתי, לא משנה הזמן של צריכת הקריאטין, ואף ניתן להוסיף אותו לשייק חלבון לאחר אימון. זה נכון?
  3. על המוצר עצמו רשום לערבב חצי כפית (2.5 גרם) עם 200 מ"ל מים/מיץ פירות פעם אחת ביום. לפי מה שקראתי ראיתי שממליצים לצרוך 5 גרם ביום. למה?
  4. לא הבנתי את ההעמסות האלו, לצרוך 20 גרם ביום של קריאטין נראה לי מוגזם. זה הכרחי כדי שיהיה אפקט?

קריאטין זה התוסף הכי בטוח שיש וזה התוסף שנעשו עליו הכי הרבה מחקרים אז תחפש באינטרנט יש בלי סוף וגם ביוטיוב.
אם אתה שואל אותי הזמן הכי טוב לקחת קריאטין זה או על הבוקר או אחרי האימון
לא חובה לשתות את זה עם השייק אבל מה שכן אתה יכול לשתות את זה עם סוכר ענבים.
תיקח 5 גרם ביום וזה מספיק ולגבי העמסות אין צורך לעשות את זה אם תיקח כל יום 5 גרם אחרי שבועיים או שלושה השרירים כבר יהיו מלאים בקריאטין.
וזה הכל מהניסיון שלי אז תחפש באינטנט ותמצא בעצמך.

מיקרונייזד זה קריאטין שהגרגרים שלו יותר קטנים אז הם נמסים במים ויש כאלה שאומרים שזה נספג יותר טוב אבל לפי דעתי זה סתם שטויות. העמסה זה מיותר לחלוטין, סתם שיטה של יצרנים ומשווקים לגרום לך לבזבז יותר.
קח 5 גרם (כפית) מתי שאתה רוצה ואל תשכח לשתות הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית