עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזאת אומרת תחת לא בקו כתפיים?המשקל הזה ממש לא קן בשבילך,הוא קל לך כי אתה מקצר את המנופים שלך ועובד בדרך לא נכונה, תוציא חזה, זקוף שכמות, תחת אף פעם לא בקו כתפיים כמו שאתה עובד,
אחי אני יודע לא התווכחתי איתכם וניסיתי להצדיק אני מודה שהטכניקה על הפנים אני מוריד משקל ועושה כמו בן אדם..אחי במקום לנסות להתווכח פה עדיף שתקרא כמה מדריכים לדדליפט או שתראה סרטונים
ממליץ לך על לימודי הדדליפט של מארק ריפטו , תחפש ביוטיוב , יש לך גם בנעוץ פה מדריך הכי מושקע שיש לדדליפט .
דדליפט לא לומדים על רגל אחת , ולדעתי כל עוד אין לך בסיס לטכניקת הדדליפט אתה לא תבין חצי מהתגובות פה של האנשים
מנסים סה"כ לעזור לך פה ולמנוע ממך כאבי גב וכל מיני דברים אחרים
בהצלחה !
מחר אני יעלה סרטון דדליפט חדש.. נראה לי תפסתי תרעיון..לשם הבנה כדי שתדע....APT אומר-גלגול אגן לאחור....מקווה שתסיק את המסקנות ותפעל כך.
נכון זה עושה הרגשה יותר נעימה?תקפוץ והעמידה שתנחת זה העמידה שלך
שים את המוט מעל אמצע כף הרגל כולה (יוצא ממש קרוב אליך מעל השרוכים)
אחוז במוט מבלי לכופף ברכיים
בבת אחת הרם את החזה לתקרה (תחשוב פטמות לתקרה), ותוציא תחת כמו פרחה (סיבוב האגן).
תשמור על צוואר נייטרלי והרם את המשקל כאתה נשען על העקבים ולא על קדמת כף הרגל.
גם בזמן ההרמת חזה אל תיתן למוט לזוז ותדאג שישפשף לך את הרגל עד ירידת דם אפילו אצל כמה אנשים.
תודה אחי...תקפוץ והעמידה שתנחת זה העמידה שלך
שים את המוט מעל אמצע כף הרגל כולה (יוצא ממש קרוב אליך מעל השרוכים)
אחוז במוט מבלי לכופף ברכיים
בבת אחת הרם את החזה לתקרה (תחשוב פטמות לתקרה), ותוציא תחת כמו פרחה (סיבוב האגן).
תשמור על צוואר נייטרלי והרם את המשקל כאתה נשען על העקבים ולא על קדמת כף הרגל.
גם בזמן ההרמת חזה אל תיתן למוט לזוז ותדאג שישפשף לך את הרגל עד ירידת דם אפילו אצל כמה אנשים.
רק תיקון, זה נקרא לפנים, לא לאחור.לשם הבנה כדי שתדע....APT אומר-גלגול אגן לאחור....מקווה שתסיק את המסקנות ותפעל כך.
אבל הטכניקה שעשיתי איתה זה טוב לתחרויות נכון? כי ככה אתה מרים הכי הרבה..כן לפנים, רק אחרי זה שמתי לב, חוסר ריכוז
אבל הטכניקה שעשיתי איתה זה טוב לתחרויות נכון? כי ככה אתה מרים הכי הרבה..רק תיקון, זה נקרא לפנים, לא לאחור.
אבל הטכניקה שעשיתי איתה זה טוב לתחרויות נכון? כי ככה אתה מרים הכי הרבה..
אתה אומר יש לי סיכוי בבני 15 קטגוריה 70 עם דדליפט 155 ?
אבל הטכניקה שעשיתי איתה זה טוב לתחרויות נכון? כי ככה אתה מרים הכי הרבה..
אתה אומר יש לי סיכוי בבני 15 קטגוריה 70 עם דדליפט 155 ?
סתם באלי פעם אחת להתחרות בשביל הכיף